Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz miresz #40478 üzenetére

+@rígel:

No, sorry, hogy csak most tudok reagálni, de céges bulin voltam, aztán meg beteg a fél család...

A lényeg, hogy A10-5800K-m van hozzá. Tehát 270x-nél erősebb vga elve kizárt.
    Katt777 kollega gyakorlati tapasztalatai azonban meggyőztek arról, hogy egy 270x-et még elvihet a proci túlhúzva. Tesztek alapján így egy phenom 2 X6-ost lazán megelőz és hozza egy régebbi i7 940-es szintjét. Aztán ha le lesz tiltva az IGP elvileg - szintén itteni "szakértő" kollégák szerint - mégtovább nőhet ez a teljesítmény.

Az MSI nekem igencsak tetszik. A márka is meg a tesztek is róla. Még a vastagságával kell valahogy kibékülnöm. Mindössze 40mm-es vga-nak van hely.
    Ezért gondoltam a Sapphire-re, neki vannak a legvékonyabb kártyái az asus,msi,giga, stb közül. Bár nemtom számít-e hogy 2mm rés marad vagy 5mm. :S

De te mért akarod eladni a 7870-et egy 270-ért cserébe? :) Teljesítményben ekte u.a. Fogyasztás?
    A fogyasztás engem mondjuk nem nagyon érint, mert naponta maximum 1-2 óra játékról lenne szó mindössze. Amúgy a nap többi részében idle menne a vga és idle-ban nincs nagy különbség köztük.
    No de szvsz valami "újdonságot" kéne vennem. Vagy 270 vagy 270x. Az ikszes verziót meg már csak azért, hogy a tudat legalább meglegyen, hogy ha akarom tudnám húzni. :D Mert amúgy nem akarok vga-t tuningolni. Gyári oc-s rendben, de semmi több.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés