- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
miresz #40478 üzenetére
+@rígel:
No, sorry, hogy csak most tudok reagálni, de céges bulin voltam, aztán meg beteg a fél család...
A lényeg, hogy A10-5800K-m van hozzá. Tehát 270x-nél erősebb vga elve kizárt.
Katt777 kollega gyakorlati tapasztalatai azonban meggyőztek arról, hogy egy 270x-et még elvihet a proci túlhúzva. Tesztek alapján így egy phenom 2 X6-ost lazán megelőz és hozza egy régebbi i7 940-es szintjét. Aztán ha le lesz tiltva az IGP elvileg - szintén itteni "szakértő" kollégák szerint - mégtovább nőhet ez a teljesítmény.Az MSI nekem igencsak tetszik. A márka is meg a tesztek is róla. Még a vastagságával kell valahogy kibékülnöm. Mindössze 40mm-es vga-nak van hely.
Ezért gondoltam a Sapphire-re, neki vannak a legvékonyabb kártyái az asus,msi,giga, stb közül. Bár nemtom számít-e hogy 2mm rés marad vagy 5mm. :SDe te mért akarod eladni a 7870-et egy 270-ért cserébe?
Teljesítményben ekte u.a. Fogyasztás?
A fogyasztás engem mondjuk nem nagyon érint, mert naponta maximum 1-2 óra játékról lenne szó mindössze. Amúgy a nap többi részében idle menne a vga és idle-ban nincs nagy különbség köztük.
No de szvsz valami "újdonságot" kéne vennem. Vagy 270 vagy 270x. Az ikszes verziót meg már csak azért, hogy a tudat legalább meglegyen, hogy ha akarom tudnám húzni.Mert amúgy nem akarok vga-t tuningolni. Gyári oc-s rendben, de semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest