- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én is erre gondoltam, ha mondjuk valami 7850-esem lenne akkor lehet hogy adódott volna probléma belőle, de a 7770 ugye 5W-tal fogyaszt afelett, amit a PCI-E sín le tud adni, szóval nem csinált belőle problémát.
Nekem olyan egyértelmű volt amúgy, az egyiket a tápra dugom és akkor a másik azért van rajta hogy pótolja azt a kiesett molex csatlakozót...szerintem így is lehet értelmezni.
-
Eagle16
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Valószínűbb a 128 bit, hogy értelmes szinten maradjon az ára.
Szerintem egy végletekig tuningolt 7770 fölött lesz a teljesítménye egy kicsivel, tehát mondjuk +25% egy alap 7770-hez képest nagyjából. És akkor még nem veszélyeztetné a 7850 pozícióját sem.Amúgy mindig is sejtettem hogy én valahogy furán kötöttem be a 6 pines táp átalakítót

[link]Nekem csak az egyik vége van a tápra dugva, a másik végét meg az elülső 14cm-es ventihez kötöttem.
Nem hinném hogy durva hiba lenne, mert eddig nem volt vele gondom, a 9600GT is így ment 5 évig.
Meg amúgy is, 2 hét múlva jön az új táp amin már lesz alapból 6 pines PCI-E táp, addig már kibírja. -
arn
félisten
mostanaban nem jatszom semmit, csak openclre kellene vmi - ezert gondoltam, hogy egy 7770 eleg lenne megtamogatni a procit. ha mar nem tul nagy fogyasztasu es teljesitmenyu a kartya, akkor jo lenne, ha elmenne passzivan.
ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem:
1. melyik gyarto csinal meg referenciakartyat?
2. egy accelero s1el mennyire szellos haz kell neki? egy fractal defineba kerulne, es a ventik fixen 500-800 kozott porognek csak. xbitlabson talaltam egy ilyen tesztet, de egy agyonventizett es lyuggatott antec hazban volt. -
Eagle16
addikt
válasz
digolaci
üzenetére
Üdv.!
A legújabb bétát. Amit a kártyához kapsz az valami nagyon régi driver lesz.
madkiller: nálam FXAA-val jól megy a Crysis 3 ezzel is.
Lacccca87: én személy szerint 50% alatti teljesítménykülönbség miatt nem váltanék, és biztos hogy gyengébb lesz a 7850-nél szóval nekem ez ki fog maradni. Majd valami a következő generációból...
-
digolaci
tag
Sziasztok!
Holnap jön a megrendelt Asus 7770. A kártyához kapott drivert rakjam fel vagy a 13.2 bétát? -
Lacccca87
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
Errre akkor érdemes váltani a 7770 tulajoknka ha 256bites vezérlő lesz benne, illetve ha nem kerül túl sokba a váltás, egyéb esetben értelmesebb lépés megvárni a 8770-et szerintem. Utóbbinál mondjuk kérdéses lehet a teljesítmény növekedés.. remélem nem egy 5770 vs 6770 lépést fogunk látni, pedig jelen pillanatban nincs okuk nagyon megtolni a teljesítményt mivel a zöldek nem nagyon villantottak még semmit.
Még az is lehet hogy kapunk egy minimálisan gyorsabb ráncfevrraot 7770 -et 8770 néven 60W alatti fogyasztással
. -
geckowize
őstag
Hello!
Miota felraktam a 13.2 beta5 drivert a windows exp indexben 7,5 lett a 7,6 helyett (meg amugy is 7,7et vartam, 6850 annyit kap), megneznetek h nektek.mennyi? Tudom h WEI nagu szar meg h semmit nem er, de megis szurja a szemem... -
gerisz23
őstag
remélem ma megjön a Hd7770-em.ha nem hozza a boltos akkor merendelem neten,és lehet mondok szépeket a boltosnak-tegnapra ígérte.netes boltokban 1 napon belül kihozzák,csak gari miatt lehet macerásabb
-
Lacccca87
addikt
13.2b7
aki CF-et használ és Cry3-azik annka kötelező
-
törölt tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Az első rész az az első volt.
A második szerintem is unalmas volt. 3. meg a kettő keveréke de nekem tetszik az íj én azért maximum fokozaton adok egy esélyt neki megint. Soilder fokozaton könnyű volt egy kicsit 3 óra 31 perc játék idő.Far Cry 3 az szerintem kicsit szintén unalmas. Ott is az első rész jött be jobban. A második szebb volt de én meguntam a sok mászkálást. 3. rész meg olyan egyszerű volt.
Engem legjobban eddig a F.E.A.R, Gears of war és Mass Effect fogott meg.
-
urbi73
senior tag
Jaj de jó hogy lement ez a C3 láz.Én valahogy nem érzek késztetést rá hogy újra játsszam,nehezebb fokozatban ,.
-
dnsgaby
csendes tag
Bizonytalan lettem,mivel kiakartam cserélni az ASUS HD7770 2GB kártyámat SAPPHIRE HD7870-re,de utána olvastam 7870 topik-ban hogy sok hibás volt belőle, ezért lehet maradok a 7770-nél.

-
Lacccca87
addikt
Asszem nemrég kérdezt valaki itt a Grid 2 megjjelenését.
Elvben idén májusra igérik a fejlesztők oldalán. -
Bobrooney
senior tag
-
Lacccca87
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ha meg nem akkor 300-500FT-ért akár Aprón akár boltban is utánadvágják.
-
gerisz23
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
köszönöm a válaszokat!néztem képeket csak egyiken se látszott.nincs ilyen csati a tápomon,remélem adnak is hozzá átalakítót,vagy veszek hozzá külön
-
Bobrooney
senior tag
válasz
aProPeti87
üzenetére
Ja igen, nem SLI hanem CF.

gerisz23: [link]
-
gerisz23
őstag
Hd7770-en van vmi külön tápcsatlakozó?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Van egy AMD X4 955BE procim (nincs húzva), ez így kihajtja a Asus HD7770-DC-1GD5-V2-es vga-mat?
És SLI-het elég ez a proci, valamint lenne 1 teszt kártyám ami Asus HD7770-DC-1GD5 ami annyival másabb mint az enyém, hogy nem V2-es, ettől még működik az SLI?Válaszotokat köszönöm előre is!
-
madkiller
őstag
válasz
warfighter
üzenetére
Minimum fps-ed 2-3x több lenne, meg persze ezzel együtt nőne az átlag fps-ed is meg vmennyit a maximum is, ha 4 magos alatt egy újabb i5-re gondolsz.
-
warfighter
csendes tag
Hali,
vana 1 sapphire hd 7770 em, c2duo e6800 as proci mellett jelenleg. Lehetséges hogy nem elég erös ez a proci ehhez a karihoz?Mennyivel teljesitene jobban egy jo 4 magos proci mellett? -
GeriCool
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Amikor én vettem, akkor még több volt a különbség és nem volt szükségem nagyobb tápra, így maradt a 450-es.
-
törölt tag
Akit érdekel kiegészítettem a cikkem képminőség nevű résszel ahol a crysis 3 külömböző beállítással látható. Mindenki eldönti hogy mennyire érdemes butítani.

-
dragonfx
veterán
a grid2 mikor jön ki?

-
kriszpontaz
veterán
A BF3 premium most hol a legolcsóbb? (Az ami az alapjátékot is tartalmazza). Tescoban mostanában nem jártam, így fogalmam nincs mennyi lehet (régebben ott volt a legolcsóbb).
-
bozont
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Na jah, az egy dolog hogy DX9, de nem valami jó az erőforrás kihasználása. A cpu szinte végig 20-25% körül mozog, annyira nem dolgozik, hogy a cnq is működésbe lép és 3GHz-re veszi vissza az órajelet. Az egyetlen cpu igényes jelenetnél (itt a vga visszaesik 60-70%-ra), az első rész végénél is maximum 40% a terheltség, tehát 4 magot sem nagyon használ ki.

-
urbi73
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hát szerintem nemcsak én játszok BF3 multit 7770 -nel , vagyunk egy páran .Nemcsak kártya függő ,hanem kel alá egy jó 4 magos proci is ,meg 8GB memória . Az hogy milyen beállítással ,az nyilván nem a legmagasabbat jelenti.De 1920 x1200 ben közepes beállítással akadás mentesen megy jelenleg ,nekem elég.
-
kriszpontaz
veterán
A BF3 multi normálisan fut a gépeden? Én most szándékozom végre majd beszerezni a BF3at, és kíváncsi lennék multi alatt milyen beállításokkal fut.
Én nem próbáltam még a Crysis 3-at, de nem jön be látványra sem. Szép, szép, de tiszta unalom a játék. Tucatkacat. A legutolsó a Warhead volt amit nyomtam, ez elég is belőle. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
GeriCool
üzenetére
Pedig csak kb 2kval dragabb az 550, miert nem azt vetted?
Amugy jol tudod, seasonic belso, csak olcsobban mint a seasonic

Most nagyon favorizaljak, remelem szerdan megjon az enyem, es nalam is remekelni fog

Tobb okossagert nezzetek be a Milyen tapegyseget vegyek topikba, sok okos van ott is

-
GeriCool
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Én is a fórumtársak által ajánlott xfx (450 W) tápot vettem. Nekem az elején picit hangoskodott (volt valami mellékzaj), de ez azóta megszűnt. Szóval csendes táp és jók a mutatói. Ha jól emlékszem (de majd kijavítanak) seasonic belsős. Hosszú harisnyázott kábelei vannak ha ez számít. És az ára se volt olyan veszett.
-
urbi73
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Nekem Asus DC 7770 v2 van ,Eddig csak dicsérhetem .Nekem amire kellet eddig megfelelt ,Hűvös és nagyon halk kártya , Teljesítménye amivel én szoktam főként játszani : BF3 Multi 1920 x 1200- fb, közepes beállítással ,nagyon jól megy ,akár 64 fős szerveren is.akadás nélkül ,FC3 ,C3 , MW3 ,GTA4 , ellehet mindegyikkel ésszerű beállításokkal játszani nagyon szépen .Szerintem jó vétel most egy ilyen kártya.Tuning az engem nem érdekel arról nem tudok nyilatkozni,én nem látom értelmét.Amit már alapból sem visz ,azt már tuningolva sem fogja ,
-
revezehun
tag
Sziasztok!Az mitől van,hogy játszok és hirtelen szürke csíkos lesz a képernyő?A videókártya hibája?
Előre is köszönöm!

-
Alister71
nagyúr
Ez a Resident Evil 6 bencmark csalódás. Megint DX9
A Capcom is visszafejlődik. Az 5-öt kiadták DX10-ben, sőt nagyon is szép lett, erre megint DX9. Nem is lenne amúgy csúnya, csak már unalmas nagyon ez a sok konzol átirat. -
kw3v865
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Köszi, hogy szóltál, ideje végre átírni az adatokat
460-as X3 AMD-m van, ez már elég neki, nem? De majd lesz 4 magos is. 7770 nem érdekel, csak és kizárólag passzív jöeht szóba. Néztem a Sapphire-t is, de az drágább. Vajon megéri-e a különbséget? Az ASUS-ra 3 év garit adnak. -
törölt tag
Tudom nyugodt szívvel ajánlani a Sapphire-t én is, mert nagyon jó kártya!
-
k78chriss
tag
azt néztem 10000ft különbséggel lehet HD7770 et venni,
én GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB ot néztem 28800Ft ért ez jó vagy van jobb 7770?
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok! ASUS HD7750-DCSL-1GD5 [link] kártyáról mi a véleményetek? Ajánlott? Mindenképpen passzív kártyát szeretnék, csak minimális játék lenne, ahogy olvasom ezek a 7750-eseknek igen jó a fogyasztásuk.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
XFX Pro 550 most a bestbuy, 17k körül 5 év garival, v 15k 2 évvel!
ezt a szakik véleménye, én is csak tőlük tanultam, és hallgatva rájuk ilyet rendeltem (egy FSP raider 550 helyett, ami hibás volt)
egy kis ON: havernak raktam gépébe egy 7750-et (persze, h sapphire), és leesett az állam, h nem kell külső táp hozzá
mit fogyaszt ez a cucc?? gyakorlatilag lófingot 
-
Eagle16
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Német, úgy tudom hogy nagyrészt FSP belsős, legalábbis azok biztosan amiket én néztem. Kábeldzsumbuj ellen normális ház is jó megoldás, amiknél hátul lehet rögzíteni a fölösleget, az alaplaptálca mögött.
Én FSP Aurum 400W-osat veszek szerintem, szintén 19k, de tudom hogy ez 4-5 évig beton stabilan megy majd megint.
Ha kell segítség ezzel kapcsolatban akkor írhatsz privátot is, ne itt szemeteljünk a sok OFF-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- VR topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mondjuk gondolom marad a 128bit.

Köszönöm szépen!

A Capcom is visszafejlődik. Az 5-öt kiadták DX10-ben, sőt nagyon is szép lett, erre megint DX9. Nem is lenne amúgy csúnya, csak már unalmas nagyon ez a sok konzol átirat.