- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
hehe az se valami vaskos.
Hát nem tudom ezek a tesztek alapján azért uigencska elveri a 7770et.és nem igaz az hogy ami 7770en nem játszható az 7790en sem.mér épp ez az hogy az a 35% plusz annyit dob hogy játszható marad....
igy elgondolkoztató.nem mellesleg tuninggal azért elég szépen mehet egy i5 mellett...
nem is tudom... -
=HG=
addikt
Mondjuk ha gyorsan akarod eladni szerintem 25 alatt kell kínálni, mert üzletben 30-ért kapható. Valljuk be te is 25 környékén vehetted anno...Annyira azért nem hülyék a vásárlók sem.... Én is akarok venni egyet, de inkább kivárok, mert most eléggé felment az ára..bár elgondolkodtam vadi új Powercolor 26-ért van üzletben...
-
andrasko
senior tag
Kár, hogy nem látni többet a hűtéséből.
A hűtése külsőre "hajaz" a referencia modellére, ami ... nem egy "világverő kúler":
(lég kivezető nyílások)Viszont hosszanti bordairányú...
Vajon megkapja az XFX 7770 SOC-től a hűtő alapját, 1x ventis kivitelben?
Vagy fabrikáltak hozzá egy egyszerűbbet, olcsóbbat? -
andrasko
senior tag
(#8074) embe: 3D11 OC eredmény frissítve.
(#8095) Jagi73:
- 3D11 OC eredmény regisztrálva.
- 3D Vantage OC eredmény regisztrálva.(#8084) betegphiu: 3D11 OC eredmény frissítve.
... frissítve: >sheet<
-
-
kriszpontaz
veterán
-
oliba
őstag
Érdekes. Mondjuk én csak az ExtremeHD és az Extreme beállításokat használtam, de korábban ExtremeHD-ben 1160/5800-as órajelen elértem 15,6 FPS-t, míg új driverrel 1200/5860-on 18,2FPS-t.
És még annyit, hogy én Win8-at használok, lehet csak Win8 mellett javultak az értékek.
-
Alister71
nagyúr
Az a baj, hogy az Ivy nagyon jól fut alatta, AMD meg a béka seggébe sincs, és eléggé befolyásolja a gpu pontszámot is.
Így meg felesleges a lista, mert az Intel hatalmas előnyben van. gondolom nem kis pénzt toltak a tesztprogram készítésébe, hogy az amúgy is erős Ivy-t ha lehet egy kicsit még jobban pontozza. -
PeL
addikt
Persze, alap. Nagyon körültekintőnek kell lenni az ilyen újregekkel szemben. Meg mondjuk az is alap lenne hogy kiírja a hirdetésbe hogy nincs garancia. Őszintén szólva én ilyen friss regektől nem nagyon vennék semmit, tele van velük a jelentsd a csalókat topik.
Jó nem azt mondom hogy feltétlenül mindegyikkel így jár az ember, de a csalások és átverések nagy részét ilyen újregek követik el. És nem hiszem el hogy van merszük hozzá, hogy így nem félnek a következményektől
-
dragonfx
veterán
nekem az első 5 bekapcsolásnál szerintema ventilátor csapágy le volt tapadva vagy nem tudom nem kopott be a ventilátor.olyna ahngja volt mint egy 1500w.os porszivonak....néztema ventit, forgott..hőfok rendben volt...azota már nem csinálja.így nem foglalkozok vele.
azért szégyen ez hogy az asus 20 és 100mhz ráhuzással adja el OC.nek a karit..%ba nem mérhető a gyorsulás.statisztikailag is emnnyi is?2%?
tölők egy 1150/5000et várna az ember nem?én ezta ciripelést nem hallom a sapphire.on csaka fent leírtat.sajna nagyon végét járja már az első rendszerventi, nemsokára cserélem is.majd utána tán érdemesebb figyelni.92es ventit fogok szerintem venni.abból melyiket érdemes?ami max 1500ft és világit is?
-
Eagle16
addikt
Hááát nem tudom. Igazából a kártya rendeltetésszerűen működik, teljesítményével nincs gond, stabil. Végül is arra nem vállaltak garanciát hogy 0 hangja lesz. Ha visszaküldök nekik egy teljesen jó kártyát, akkor meg visszaküldik nekem hogy nincs semmi baja, csak akkor fizetnem kell a teljes szállítási költséget is.
Csak a kártya adja ki a hangot, főleg akkor ha 100+ FPS-el megy valami, tehát mondjuk V-Sync bekapcsolása segít. Minél magasabb az FPS, annál magasabb frekvencián "sikít". De nem vészes amúgy, meg lehet mellette maradni, némelyik csúcskártya sokkal hangosabb. [link] 1:45-től. Ez meg beteg
[link]
-
Eagle16
addikt
Köszi!
Eddig jónak tűnik, 3D Mark 2006 és Vantage lefutott.
Minden alapon, 2006: [link]
És Vantage: [link]
A Vantage 9600GT-re 4700-at adott, tehát 2,5-szer gyorsabb ez alapján
A GPU teszteknél még ennél is durvább a különbség, ilyen 10 vs.40-50 FPS átlag.
Itt a 9600GT-s, össze lehet hasonlítani szépen
[link]
-
andrasko
senior tag
O.K., értem, de nem ezt kérdeztem...
A no-K funkció nálam is ugyan az, csak más procival.
Az i5-3570 gyári turbó órahjelét 3.8ghz-ról 4.2ghz-re lehet húzni.
Ami teljes, 4 magos terhelés esetén 4.0ghz.
(pont ugyanúgy, mint a gyári turbó 3.8ghz órajel is visszaesik 3.6ghz-re teljes, 4 magos terhelés esetén)
Nézd meg a cpu-z-ben az órajeleket, úgy hogy futtatod a LinX, Prime95 teszteket.A korábban feltöltött teszt fotóidnál nem látszott a valós órajel, hanem csak a proci gyárija, vagy épp idle órajele. ... de már mind1... @3.6ghz lesz.
-
andrasko
senior tag
(#5453) embe és (#6414) embe
itt is írtad, hogy "kicsit" húzva a proci.
Sajna a cpu-z-ből nem látom, mert lekapcsol e-módba.
Mennyi a cpu emelt órajele?... (#6481) embe -n már látszik: 3.6ghz
mindegyik ezen ment? -
andrasko
senior tag
Ja-ja... csak nálam új!
A korábbi (1-2 kiadáshoz) képest +600 grafkus pontot adott a 12.11b. (érdekes...)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Esetleg erre valami ötlet?
A Trixx mod-dal kapcsolatban:
Fesz.emelés ellenére nem megy az OC, úgy mint a AGT-vel.
Érdekes, mert azzal kéne a legnagyobbat mennie: Sapph. vga - Sapph. progi
Nem értem!
Pedig egyszerű, mint a "bot"... Mit lehet a gond??? -
Eagle16
addikt
Köszi, töltöm.
Garsza: ha kétfajta memóriával gyártják ugyanazt a kártyát, akkor sehogy sem tudod meg melyik van rajta, a hűtés leszerelése nélkül. Akkor 50% az esélye hogy olyan, amilyen a képen van, szerintem ennél közelebbit senki sem tud mondani. Szoftver nem mondja meg neked a memória chip márkáját a vga-n, ha erre gondoltál.
-
igen a régi szép idők mikor 5770 CFX -el nyomultam hú de rég is volt
azóta már volt néhány végéám ez a 7770 nem is játékra kell(ene)
oda van egy elég jó 7950.em ami 60.% OC -t tud
*********************************************************************************
oliba ahogy fentebb írtam nem játékra kell, ha minden jól megy holnap veszik meg a másik gépemből a HD5850 -et és az helyére kellene valami
Félek is kicsit ettől a 77xx szériától a 128.bit -es memó vezérlő végett a 57-6770. es korszakból nincsenek jó tapasztalataim a 128.bit -el Én még net/filmnézés alatt is éreztem hogy nincs elég KRAFT a kártyában és olyan mind ha darabosan menne minden a gépen, Persze nem mindenkinek 1forma az igénye, van akinek egy C2D proci meg egy HD2400 al szerelt gép is vaj simának tűnik, nekem NEM! épp ezért nem cseréltem még le a net/filmnézős gépembe a 5850 -et, de úgy döntöttem most már el kell adnom amég lehet érte valamit kapni és gondoltam teszek 1 próbát a HD7770 -el de amit fent írtam(128.bit) még mindég azt sugallják hogy ne vegyek ilyen vga -t
Fél éve volt egy kitérőm, eladtam a 5850 et és vettem egy 6870 -et a helyére de az meg baromi sokat fogyasztott 2D ben vagy +20.W al többet és net alatt ugye a flash gyorsítás végett elég sokat jár a vga UVD/3D órajelen, ott meg már +50-60.W al kajált többet ez nem igazán teccett így 3.hét után eladtam a 6870 et és vettem megint egy 5850 -etSzóval most megint ott vagyok hogy félek a 128.bit -es kártyáktól
Az igaz hogy volt már nálam jópár 77xx kártya de mind csak átfutóba pár óra vagy amíg a rendszert fel tettem az adott gépre, esetleg egy kis tuning próba..... de ott nem lehet azért érezni amiről fentebb írtam oda kell néhány nap még kialakul a minden napos használat során, de ezeket csak olyanok értik meg akinek egyszerre van több gépük és az 1 -ik után át ülnek a másik elé és akkor veszik észre hogy hopp ez a gép jóval lomhább mint a másik(nem olyanra kell gondolni hogy pl egy Athlon x3 as géptől egy i7.es gép elé pattanok át).........szóval nem is tudom ezt nem nagyon lehet leírni......
Ennyi a történet kicsit hosszan... szóval ki akarom próbálni a 7770 -es szériát igazából a Vapor-X et néztem ki de....nem teccik hogy annyira magas az alap fesze meg az ára is elég borsos....
-
ViZion
félisten
Enyém idle 85-95 W, Furmark alatt ~190 W (ez azért rendesen megdolgoztatja a VGA-t), IBT alatt ~175-180 W, régebben magasabb OC-vel mérve a csúcs felvétel 220-240 W volt. Hozzáteszem, h még játék alatt is csak ritkán és pillanatokra van 100% CPU +100% GPU load, szal. kb. 180 W a játék alatti fogyasztás is. Agyaltam az 500 W FSP táp kisebbre csrélésén, valami halk 400-450 W 80+ -ra, mert az is vinné.
-
Zsocó
aktív tag
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2012-12-29 at 16:40:39
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 15.5
Minimum FPS: 5.0
Maximum FPS: 98.8Number Of Frames: 1181
Average Frame: 64.670ms
Minimum Frame: 10.118ms
Maximum Frame: 200.000msMachine Name: AMD-PC
Monitors: 2
Operating System: Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8189MB
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 910e Processor
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7700 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 1003MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFAzt vedd figyelembe, hogy neked OC-s a karid!
-
Alister71
nagyúr
Tudja ezt Ő is, csak néha jó tudatosítani magadban, hogy igen, megérte a csere
Én is be szoktam nézni a volt cuccaim topikjaiba, hogy lássam mennyivel járok előrébb.
Nincs ezzel gond.
Engem pl. kifejezetten érdekel, hogy mire képes a 7750 is, mert a másik gépemben 6770-es van, és hasonlítgatom az eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged