Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
aProPeti87
aktív tag
HD 7770 tulaj vagyok és minap feltűnt ,hogy Radeon R7 200 nak ismeri fel minden program a videókártyát ... most akkor mi van ? nem értem ....
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
MrBrook #12100 üzenetére
Néztem a fórumot de sajnos nem sok mindet értek angolul ,feltettem a 13.4 es drivert 1 meccs végig ment gond nélkül majd következő vége fele megint befagyott és leállt
Úgyhogy megint tanácstalan vagyok nem tudom hogy videó kártya okozza e a problémát . Volt egy ram cserém kb 2 hete 2x2GB kingston hyperx et 2x4GB G.skill ripjawsX re, de viszont nem volt vele gond mem tesztel néztem , lehet ez lesz a ludas ?
-
aProPeti87
aktív tag
Valaki nem tudja honnan tudnám letölteni az ez előtti béta drivert ? Ezzel most gondjaim vannak a BF3 folyamatosan le áll arra gondoltam hogy a driver okozhatja ezt a problémát .
-
aProPeti87
aktív tag
Én főleg BF3 Multizok ,nem tudja valaki ehez melyik a legjobb driver ?
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
dragonfx #11085 üzenetére
Én ha kisebb felbontásra állítom mint FHD akkor homályos a kép nem kristály tiszta ,meg ha már ilyen a monitor miért ne használnám ki
Én olyan sok különbséget nem látok grafikai beállítások között felteszem 1920x1080 high,very hihgra élsimítás nélkül és visz mindent gyönyörűen .
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
360xbox360 #10804 üzenetére
Én pont HD5830 ról váltottam HD7770 re nem érzek javulást Fps-ekben de nem is érzem hogy jobb lenne kb ugyan olyannak mondanám teljesítményben a két kártyát .De fogyasztásban kb duppla annyit fogyaszt az 5830 .Nem cseréltem volna de muszáj volt mert egyik napról a másikra megadta magát ,gari vesztés előtt 2 nappal
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Nuada herceg #9044 üzenetére
Van egy olyan beállítás hogy Saját digitális síkképernyő ott Gpu méretezés engedélyezése , nem tudom erre gondoltál e de ez kiteszi teljes képernyőbe a kisebb felbontáson futtatott játékokat is .
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Trebron09 #8916 üzenetére
A szomszédom is HD5770 váltott HD7770 re ,én ajánlottam neki
De csináltunk méréseket és nem bánta meg a cserét Kb + 20-30 FPS többletet hozott a csere különféle játékokban ,ő se hitte el hogy ennyivel jobb lesz. BF3 Multizik és ott nagyon érezhető volta változás huzigálhatta feljebb a csúszkákat
-
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Darko_addict #8291 üzenetére
Allergiás vagyok én is ha hangos a gép ,de hidd el még a hangját nem hallottam pedig volt hogy füleltem a gépházat mert megijedtem ,hogy nem forog a ventilátor
-
aProPeti87
aktív tag
Egyik ismerősömnek bedöglött a HD5850 es kártyája cserébe választhat egy Sapphire HD 7770 OC -s kártyát de nem tudja hogy hozná e az 5850 szintjét ,szerintetek kb azt a szintet hozza ?
-
aProPeti87
aktív tag
Úgy néz ki nem a kártyával volt a gond ,hanem a processzorban leállt néha ,néha a 4. mag és ekkor jött a fagyás.Úgy néz ki ez a játék jobban kihasználja a processzort ,kevés volt neki az 1.375V adtam neki egy kicsivel többet és máris fut szépen.
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Alister71 #7893 üzenetére
De ha mégis hibása vga akkor miért csak a Crysis3 alatt fagy be ? Dead Space 1,2,3 ,Ace Combat A.H ,Batman AC és még sok más végig játszva 1x nem csinálta , van rá még 2 év gari szóval nem számít ha el romlik csak biztosra tudjam hogy vga baja e mert garancia futárt nekem kellesz fizetni ha nincs baj a kártyával
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Nuada herceg #7781 üzenetére
Crysis3 Innen leszeded az origint és azon belül a játékot és indulhat is a multi player
Én is csak teszt képpen szedtem le hogy ,hogy megy de elég jó a multi.
-
aProPeti87
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni ? Nem tudom hogy driver hiba vagy valami más e de játszok a Crysis3-al egyszer csak befagy a kép ,ki írja hogy Crysis3 működése leállt de ,utána akár milyen programot vagy Goggle chrome ,Firefoxot indítom azok is egyből le állnak csak az újraindítás segít .Valakinek valami ötlet?
-
aProPeti87
aktív tag
Nekem is a tesztekben az első fele nagyon sok fps-el ment 700-800 kb ,de a második fele elég gyéren ment volt amikor 10 fps alig érte el
Itt az én pontszámom alap órajelen.
3DMark -
aProPeti87
aktív tag
Arra adjon nekem valaki választ hogy azt miért csinálja hogy pl egy játék Medium beállításokon akadozgat nem fut szépen de viszont ahogy átállítom High,Veryhigh ra a grafikát egyből akadás mentesen elkezd futni mintha magasabb grafikai beállítások mellet jobban teljesítene a kártya ,ezt nem nagyon értem.
-
aProPeti87
aktív tag
Csak a proci 3.6ghz húzva holnap nyomok egyet vga tuningal is . Remélem mindent lefotóztam ami kell
[link] -
aProPeti87
aktív tag
Nekem valahogy nem akar menni a tunning cor.c1200 memory.c1350 től nem tudom feljebb húzni mert rögtön lefagy a gép 1275 a feszültség ha 1300 felhúzom számíthatok rá h lehet tovább húzni ? Vagy inkább a feszt ne állítgassam mert baja eshet. ?Core clock vagy memory clock ot érdemesebb húzni ?
-
aProPeti87
aktív tag
Valaki tudja hogy az én lapom hogy tudja a crossfiret ? Asrok 880g Extreme3
-
aProPeti87
aktív tag
Igen van ilyen ingyen játék hozzá én is ma találtam ittolvashattok róla.
-
aProPeti87
aktív tag
Ha HD-film akkor Splash PRO! Mindent végig néztem ebbe van a legszebb kép.
Nekem Sapphire HD5830 ast váltott a Sapphire HD7770 GHZ OC kártya de semmi lassulást nem vettem észre ... sőt 1-2 játékba még ha gyorsabb is lenne. -
aProPeti87
aktív tag
válasz
aProPeti87 #6103 üzenetére
andrasko már összegyűjtötte a képeket én az alsó sorból választanék a hőcsöves hűtések miatt.
-
aProPeti87
aktív tag
Akkor inkább már ezt .
-
aProPeti87
aktív tag
Én is megnéztem ezt a tesztet ,nos így fest
.
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-02 at 13:38:30
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 17.3
Minimum FPS: 6.0
Maximum FPS: 125.6Number Of Frames: 1322
Average Frame: 57.749ms
Minimum Frame: 7.961ms
Maximum Frame: 166.399msMachine Name: PETI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
System RAM: 4095MB
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7700 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 1007MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
aProPeti87
aktív tag
Én akárhogy huzigálom azt a teljesítmény vezérlőt nem vettem észre különbséget jó lenne tudni mire is jó
Elnézést a dupláért -
aProPeti87
aktív tag
-
aProPeti87
aktív tag
Mennyire bírja jól a tuningot a SAPPHIRE HD7770 GHZ OC kártya ? És van e valamilyen program ami autómatán tuningolja ?
-
aProPeti87
aktív tag
-
aProPeti87
aktív tag
Sziasztok !
Van egy SAPPHIRE HD7770 GHZ OC kártyám felrakom a driverét 12.10-es van most fent, tökéletesen működik a videó kártya ,de viszont se a GPU Gadget se az Everest nem látja a videó kártyát erre valaki tudna valami megoldást ?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest