Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
kriszpontaz #8897 üzenetére
Nem jobban, mint a GCN. Persze várjunk még meg pár tesztet, hogy "hiteles" legyen
Sanyi19 : AMD procikon rosszabb a RE6. Meglesek majd egy másik tesztet is.
-
taknyi
aktív tag
Úgy látom még néhány ilyen játék után a nagyarcú 7770-esek apróra dobják a vga-juket én meg majd ócsóért szemezgetek...FHD-ra lassan kevés lesz...
-
Sanyi19
őstag
Na ennek majd még utánajárok jobban, húzok még a procin és megnézem újra. Mert most csak 3,8-on van.
Haveromnak FM1-es 631-ese van ha jól tudom, és 3 ghz-en járatja. Legtöbb tesztbe kb. ugyanazt hozta mint az én I3-am 3,8-on. Ezért a kártyára gondoltam, de lehet akkor, hogy a proci lesz. -
dragonfx
veterán
válasz
Darko_addict #8817 üzenetére
ezt hogy tudtad igy összehozni?
azért ugy érzem árteljesitményben eléggé jo ez a 7770.
azt nem vágom 1.175Vn hogy megy valakinek 1150t a mag stabilán akár C3 alatt is mikor nekem már a mark is kifagy 1140en. -
oliba
őstag
-
Norbi_B
csendes tag
Persze nyúztam én sok más játékot az AMD konfiggal, így meg voltam vele elégedve, de sajnos ez egy olyan szemét játék (GTA IV), ami nagyon izgatja a fantáziám és élvezetesen játszanék rajta.
Nem tudom mennyire befolyásoló tényező az ítélésnél, de 1440*900-ban futtattam a játékokat és még is megizzasztotta a GTA?!
-
Norbi_B
csendes tag
válasz
Sanyi19 #8881 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat!
Nem tudom mennyire fontos manapság már a nagyobb fedélzeti memória VGA-terén, de mivel kicsit hosszabb távra lenne a konfig, így lehet érdemes lenne előre gondolkodni a 2GB-al.
Megmondom őszintén korábban volt egy X4 965 BE + hd 5850 combom, és kicsit kiábrándultam az AMD ből, mármint proci terén, mert volt egy-két játék(pl: GTA IV) ami során éreztem, hogy nem elég és inkább a proci miatt.Bár ez lehet, hogy a túlzott gépigényű játék miatt volt
-
Norbi_B
csendes tag
Sziasztok srácok!
Mostanában én is nézegettem ezeket a VGA-kat, kimondottan a 7770-nel szemezgettem.
Össze szeretnék rakni egy kisebb költségű gépet, amit esetleg némi játékra is használnék.1. kérdésem: Ebből a típusból készítettek 2GB-os verziót, mert mintha valahol láttam volna, de nem akartam hinni a szememnek, mivel eddig nem láttam máshol és többet?!
2. kérdés: Szerintetek elég lenne hozzá egy Intel pentium g2020 proci? Ha nem mit ajánlanátok?(Intel-Amd?)
Mert ugye sok dolog terjeng olyanokról, hogy melyik cpu hajtja ki rendesen a vga-t.
Köszi előre is!
-
Sanyi19
őstag
válasz
kilcsifalo #8874 üzenetére
Köszi!
madkiller, detroitrw: Én is ezt néztem
-
madkiller
őstag
Új Tomb Raider-be elvonta a Lara haja a fejlesztők figyelmét a melléről.
Talán majd dx12be visszatér a jó öreg nagy mellű Lara és direct comput-os számítás fogja végezni a valós idejű mozgását futás közben -
gerisz23
őstag
Feltettem a kártya driverét,de van hogy kékhalállal kifagy a rendszer,amit eddig nem csinált.Lehet mégiscsak újra kell majd telepítenem.
-
Sanyi19
őstag
válasz
kilcsifalo #8851 üzenetére
Ez a kép melyik játékból van?
-
detroitrw
addikt
válasz
aProPeti87 #8867 üzenetére
ha nincs leragasztva a csavar feje
de oda meg elég ha egy kicsit megterheli az emberfia a karit s a plusz hő fellazítja a ragacsot s nyomtalanul áthelyezhető ...(#8868) DeadMeat
benne a játékba (menü)
de leginkább a tressfx miatt van szerintem mert a cam a néni körül mozog s kész (kb. fél perc az egész) -
detroitrw
addikt
a gpunak nagyobb a tűrése szal 10-15 körül cserélném csak
de ez attól is függ hogy mennyi a max érték és hogy mennyire hamar hül vissza ...az a 5C semmi, cpu-nál is kb. 10fok nál szoktam cserélni
ja s szerintem is érdemes normális pasztát használni
nálam arctic silver 5 -öt van(#8866) Eagle16
egyszerű, nem dobta ki a mérleg ....
vagy ha kidobta akkor gyorsan visszaraktak párat hogy meglegyen a norma(kari elött bónusz
)
a másik meg az hogy szerintem a hűtő kapja a cuccost a gyárba nem a gpu
-
taknyi
aktív tag
válasz
detroitrw #8862 üzenetére
Ha nekem is HD7770-em lenne valszeg nekem is 55C lenne. Akkor időszerű lehet, a hőmérséklet emelkedés 3 év alatt 5C erre utal?
(#8861) Rico33: ja így kicsiben elég zoral...
(#8863) Eagle16: azért bízok benne, hogy a teljes kifogyást megelőzőleg, még előtte jóval van egy érzékelő az adagolókban, ami jelzi a töltés szükségességét...
-
Eagle16
addikt
válasz
Ennyire olcsóbbítanak az Asus-nál hogy még pasztát se adnak a 28 ezer forintos kártyára?
Érdekes amúgy, gyári hibás lehetett...pont a te példányodnál fogyott ki a pasztából a gép ami ezt rárakja a GPU-ra. Vagy lett még pár száz hibás példány mire észrevették a dolgot, aztán meg hagyták a fenébe, francnak van kedve visszakeresgélni a rosszakat
-
Rico33
aktív tag
válasz
Hát bazz...nézem, mi a manónak örülsz, dejó, csak 50 fokos a kari....de mi az a rózsaszínű paca a bal fölső sarokban..hibázik a kártya
...aztán kinagyitottam a képet.. -
Trebron09
őstag
-
-
kilcsifalo
csendes tag
Én rákerestem youtubon (how to apply/reapply thermal paste on a GPU) és ennek segítségével csináltam...bár szerintem semmiképpen ne a hűtőn kend szét a pasztát,mert sokkal nagyobb felületű,mint a mag vagy mi az az izé
...az enyémben konkrétan akkora volt mint egy sim kártya,de a videókon láttam akkorát is mint egy proci..
-
taknyi
aktív tag
válasz
Bátraké a szerencse!
Egy ilyen újra pasztázás, hogy zajlik? Procinál ok, már csináltam. Szépen elkentem a proci fémkupakján egyenletesen, nagyon vékonyan, majd a hűtőn ugyanúgy a teljes talpat és kész. De itt nincs kupak. Elég bekenni a hűtő talpát teljes felületen és mehet rá? -
detroitrw
addikt
Tomb Raider - benchmark
adatlapos konfig (alapon)
1920*1080-bahigh (off tressfx): max:44 avg:37
high+on: 29/20
ultra (off): 32/27 -
oliba
őstag
válasz
Használd egészséggel
-
kilcsifalo
csendes tag
Nos,leszedtem a bordát és ha hiszitek,ha nem csont száraz volt
...pasztának nyomát sem leltem,szóval ezt nem újra kellett pasztázni,hanem meg kellett pasztázni....hát gyerekek ez nagyon trééé
Egyből más is lett a gyerek fekvése 50c és szinte alig hallani hogy dolgozik a venti.Köszönet mindenkinek,aki próbált segíteni
-
blade4
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy egy Accelero Twin Turbo Pro hűtőt fel lehet-e szerelni hd7770-re?
Köszönöm előre is!
-
taknyi
aktív tag
válasz
KIRA\/NOVA #8843 üzenetére
Ha tényleg az a baja akkor az segíthet rajta, de ki tudja ezt biztosra? Még garis neki, ha észreveszik, akkor arra hivatkozva, hogy szét lett szedve elhajtják (nem beszélve arról, hogy , ha sikerül is, de később más problémája adódna akkor is egy garivesztési alap ... Én mindenképp gariba próbálkoznék, ha a helyébe lennék...
(#8845) gerisz23: ezt az érzést én is szívesen átélném, hazamegyek és vár egy f@sza HD7770...
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
kilcsifalo #8839 üzenetére
már pedig paszta gyanús nem adja le rendesen a hőt a bordása a csip túl melegszik meg kéne nézned hogy be van e pasztázva márha van rajta csak nem fekszik fel rendesen Szed le a hűtő bordát ha még nem sült rá a paszta de ha mégis akkor csavarva szed le le ne tépd!
-
oliba
őstag
válasz
kilcsifalo #8837 üzenetére
Hát ha nem akarod cserélni, mert még nem csináltál ilyet, akkor ne is csináld, mert előfordulhat, hogy sarkazás lesz a vége. Én is nyertem cirka 3°C-os az ASUS kártyám újrapasztázásával, de nálad egy lenne 20°C is
-
kispal87
aktív tag
válasz
kilcsifalo #8837 üzenetére
Szinte biztos, hogy rosszul fekszik fel a hűtő a gpu-ra... vagy kihagyták a pasztát alóla.
Esetleg megpróbálhatnád kicsit meghúzni a csavarjait, hátha segít. -
juve600
nagyúr
válasz
kilcsifalo #8839 üzenetére
thx
-
juve600
nagyúr
válasz
kilcsifalo #8825 üzenetére
ÜDV
milyen progival csináltad hogy kiirja a képen látható értékeket ??
thx -
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #8834 üzenetére
(#8834) betegphiu: Azt elhiszem!
De előtte már 3-szor írtam át az eredményeid.
Az első OC próbálkozásaid +8/+8 gpu/gddr mhz-ek voltak...
mondtam is: "mi lesz itt?!" -
oliba
őstag
válasz
kilcsifalo #8827 üzenetére
Ne szenvedj, pasztázd újra, vagy cserélj házat
-
andrasko
senior tag
válasz
Grave_444 #8234 üzenetére
(#8234) Grave444: 3D11 OC eredmény frissítve.
(#8599) betegphiu: 3D11 OC eredmény frissítve.
... bááár bőven elég lenne, ha az adott driver-verzióhoz egy végleges OC eredményt küldenél... ez már a 4. volt...(#8633) aProPeti87: 3D11 OC eredmény frissítve.
(épp hogy TOP10-en belül...)
... frissítve: >sheet<
-
djdaniel
senior tag
válasz
kilcsifalo #8827 üzenetére
Gondolom 100 °F-re gondolt a szervizes, nem pedig 100°C-fokra
Persze mert eléri az adott hőfokot és lekapcsol.
egyként ilyen magas hőfokon gpu alól nálam ki folyt ilyen sárga folyadék szerű izé. -
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #8099 üzenetére
(#8099) betegphiu: 3D11 OC eredmény frissítve.
(#8174) Godlike79: 3C11 eredmény rögzítve
(#8196) ebegab92:
3C11 eredmény rögzítve (új cpu-s)... frissítve: >sheet<
-
gerisz23
őstag
Végre meghozta a futár a Hd 7770-em:d még sajnos melózok,hazamegyek izzítom is.mit gondoltok,win7-et újra kell majd tennem?Ja a kártya nagyon jól néz ki!
-
andrasko
senior tag
(#8074) embe: 3D11 OC eredmény frissítve.
(#8095) Jagi73:
- 3D11 OC eredmény regisztrálva.
- 3D Vantage OC eredmény regisztrálva.(#8084) betegphiu: 3D11 OC eredmény frissítve.
... frissítve: >sheet<
-
taknyi
aktív tag
válasz
kilcsifalo #8800 üzenetére
Ha garis vidd vissza.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
SATA 4 ?
Jövőből jött messiás vagy!
-
Arkennys
addikt
válasz
Darko_addict #8821 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem, mert nem olyan rég valaki elsütötte ezt a poént már. Azt hiszem ez a második eset elérte, hogy többet nem lelkesedek mások itt bemutatott tehetségének ékes "bizonyítékára". Óh, átkos digitális világ!
-
Darko_addict
őstag
Kérlekszépen a 3DMark kiakadt. Küldtem egy jelentést a fejlesztőknek, akik épp most hívtak, és át akartak adni egy díjat nekem, mint fiataltuningtehetségnek de mondtam, nem kérem. Lesz annak jobb gazdája is.
Csak annyi történt, hogy futtattam egy friss tesztet, és átírtam a WEI értékeit, az égvilágon semmit nem babráltam a teljesítménnyel, csak megbuheráltam a "kijelzőt".
( Egyébként tesóm "ellen" készült, aki már egy ideje arra vár, hogy jobb gépet építsen, mint az én szerény masinám. Holnap hozok el neki egy GTX 560-at, ami ugyan veri a 7770-et, de nem a "frissen mért" WEI értékek alapján.Gondoltam posztolom ide is, hogy megmutassam, lehetnek kamuk szerte a fórumokban. A "gyári" 7,9 fölé is lehet vinni a pontot.
)
Juteszembe', a legfrissebb driver (CCC) jól használható? Olvastam visszább, hogy voltak igen rossz verziók.
-
PeL
addikt
válasz
3DMark?
-
Arkennys
addikt
válasz
Elborult, de eredményes.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #8816 üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
Stonerice #8814 üzenetére
Impresszív eredmény.
A 2-1-223-26219-es (2.1.223) verzióját töltöttem le. Ez a legfrissebb, még nem fizetős verzió. Ezzel használod esetleg te is?
Köszönöm szépen a tesztet, és hogy szántál rá időt!Ismét csináltam egy Windows-élményindexet (noha semmire nem jó), és a frissítések után nőtt az IGP teljesítménye (5.9 - 5.0 - 6.1-ről 5.9 - 5.6 és 6.2-re), de el lehet vele érni játékokban komolyabb teljesítmény, mint ahogy írtad is vagy az csak arra vonatkozik, ha dVGA van mellette?
-
Stonerice
őstag
válasz
Darko_addict #8813 üzenetére
Ezt a HD6850 topicból szedtem át (saját tapasztalataim)
Nos, emberek hozzájutottam egy Asus P8Z77-M alaplaphoz és próbálgattam a Lucid Virtu MVP-t.
Körülbelül, fél napig csak teljesítmény csökkenést tapasztaltam (mert azt hittem tudom hogyan kell beállítani).Első hibám, beállítások terén az, hogy a biosban Auto-n hagytam a a választott videó kimenetet.
Második az, hogy csak a Hyperformance-t kapcsoltam be, pedig bekell mellé a Virtual -vsync -et is.Pár tapasztalat a teljesítmény növekedésben Virtuval: D-gpu mód
CPU: I3-2100@ 3,1ghz Ram:2x2 giga Kingmax 1600@1600mhz Vga:HD6850 800/1050mhz
Dirt 2 -1440x900 8xAA, All Ultra, Virtu-v/Hyperformance on
Itt nem a beépített benchmarkot használtam, hanem a Horvátország első verseny/ közvetlen a start utáni értéket, ami 117 fps.(I-gpu módban ugyanott 107 fps volt) Virtu nélkül ugyanott ugyanakkor 77fps. Nadjából virtuval végig 105 fps felett maradt, de a szűk kanyarok után leesett 80-70 Fps-re, de elég hamar visszamászott 100 Fps fölé.Dirt Showdown -1440x900 4xMSAA, All High, Advanced lighting off, Virtu-v/Hyperformance on,
Beépített Beépített benchmarkot használtam. D-gpu mód:
Virtuval: Átlag 100fps, minimum:75fps
Virtu nélkül: Átlag:87fps, minimum:64fps
I-gpu mód Átlag:92fps, minimum:67fpsNFS Most Wanted 2-ben nemtapasztaltam gyorsulást, ami várható volt
, Hyperperformance-t kikellet kapcsolnom, mivel 25 alatt ment a játék.
Legnagyobb hasznom szerintem, a filmnézésnél lesz I-gpu módban. Láttam egy tesztet amibe 40wattot takarít meg Hd 6850-el. Flash videónál illetve gpu gyorsításnál a memória 1050mhz-n jár, és 45-48 fokon 1,150v- on jár a 6850.
Hát ennyit a 2 napos tapasztalatomról. -
Stonerice
őstag
válasz
Darko_addict #8813 üzenetére
Készítettem 2 db AVP Benchmarkot Virtuval és virtu nélkül.
I3-2100@ 3.1ghz
HD 6850 800/1050
Asus P8Z77-MEredmények, Virtu nélkül:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2013-03-04 @ 13:12:02
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1440 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 5719
Average Frame Time: 18.3ms
Average FPS: 54.5Eredmények, Virtuval:
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2013-03-04 @ 13:08:41
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1440 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 11831
Average Frame Time: 8.9ms
Average FPS: 112.9 -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Van valakinek az alábbi kombóból teljes sorozata?
Lucid Virtu (MVP) technológiás alaplap ([leírás]) - integrált IGP-s processzor - diszkrét VGA (gondolom itt mindenkinek van ez utóbbi)
A leírás nagyon ígéretes, de barátom szerint inkább hibákat okozott, minthogy pluszt adott volna. Még nincs itt a kártyám, a napokban jön és elgondolkodtam, hogy megcsinálom ezt a kis vegyítést a program segítségével. -
dragonfx
veterán
válasz
DroiDMester #8809 üzenetére
60 fok még nem sok.
130nál már valszeg fizikálisan is károsodik a cucc.
ilyeneket tud az afterburner?vagy ez hekkelt?
-
kilcsifalo
csendes tag
válasz
DroiDMester #8809 üzenetére
Nagyon Köszi
-
válasz
kilcsifalo #8806 üzenetére
MSi After Burner progi és még ki lehet egészíteni HWinfo val is és bármit kilehet vele íratni!
egy pár kép a másik gépembe lévő 7950 ről
FC3 /katt a képekre/
és C3
Az MSI AB + HWinfo beállítását ha érdekel itt leírtam már korábban hogy kell megcsinálni
Hah igen C3 hoz még a i5-2300 is kevés, bár HD7770 -et lehet kiszolgálja maximálisan, de nálam az 1200/1600.on járó HD7950 hez még a 4500.on járó i5-3570K is kevés!
-
djdaniel
senior tag
válasz
kilcsifalo #8792 üzenetére
Csodálkozom hogy ilyen hőfoknál nem szaggatott a játék
Nem adok neki sokat, ilyen magas hőfokon már fel forr a mag.
Nálam kb fél éve a 8800gt-én be sz*rt a ventilátor felment 130fokra, egyszer csak elkezdet szaggatni a játék, mondom mi fene vankilépek erre nézem 130fokot mutat gpu meter.
gép kikapcs, ház oldala le, meg fogom a vga-at és brutálisan forró...
meg vártam még kihűlt, raktam rá egy ventilátort, és elindult a kártya, igaz 1hónap múlva be is sz*rt. -
kilcsifalo
csendes tag
válasz
DroiDMester #8804 üzenetére
Már i5-ösítettem a cumómat időközben(I5-2300)
Röhögni fogsz,de sniper elite nazi zombiea játék amivel mértem,illetve CS:Source van még a gépen,de ott is hasonló volt a helyzet..
Megkérdezhetem ez melyik progi amivel tudod mérni ezeket játék közben? -
kilcsifalo
csendes tag
válasz
KIRA\/NOVA #8803 üzenetére
Nekem 5670-em volt eddig,de annak a hangját sosem hallottam és 65 fok főlé sosem ment,ha hat órát játszottam egyhuzamban akkor sem.
Mi az az idle?Hol látod,hogy 43fok?
Vadi új thermaltake házikóban van 3db 12cm-es hűtő dolgozik,még a táp is alul van
A házból kellemes hűvös levegő áramlik ki,szóval nem értem.
Most így autómatára állítva 85C körül van,de pörgeti a ventit 3600-4200rpm között.. -
válasz
kilcsifalo #8802 üzenetére
Hát nálad valami akkor nagyon NEM OKÉS!
Nem tudom melyik játékkal tesztelted, de gondolom Crysis3 -al mert ahogy elnézem a kártyádat nem képes csak 85.% ig kihajtani, sajnos a C3 reggelire megeszi még az ivy i5.öket is nem hogy az i3.at, ez azért sem jó mert ha 100.% járna a GPU -d, akkor még melegebb lenne vagy +10.fokkal mint most!
Nálam a kis gagyi, rövid hűtős Sapphire
1150/1400.MHz(alapfeszen ami 1,175.v) se melegedik fel ennyire C3.alatt
Max 62-63.fok, pedig nálam esélye sincs le esni a GPU kihasználtságnak 99.% alá mert egy 4200.MHz -en ketyegő i7-875K van alatta a ventije még így is ~50.% alatt teker ahol ugyan már némileg hallatja magát de közel sem hangos!
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
kilcsifalo #8802 üzenetére
Nállam 2 7770 viper x 1100/1300on huzza az igát terhelés alatt max 65c ig megy el az idle 28c nél áll meg a házadban elég meleg van ha az idle már 43c produkál valószínűbb ez lehet a túlmelegedés okozója.
-
kispal87
aktív tag
válasz
kilcsifalo #8798 üzenetére
Ez igaz, ott már van hangja!
Viszont nekem auto szabályzással még soha nem érte el azt a szintet!
Amennyire látszik a képen szerintem fix fordulaton ment terhelésnél is!
Elméletileg igen, elvész a gari, ha észre veszik, de ha ügyes vagy akkor nem marad nyoma.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest