Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criosphinx
csendes tag
Üdv!
Egyszer már feltettem ezt a kérdést de nem jött senkitől reakció, úgy hogy beillesztem még egyszer háthaAdott egy Gigabyte HD7770 OC, a monitorom DVI -vel van összekötve, a TV HDMI-vel.
Az a helyzet, hogy miután egyszer életbelép a monitoron a "monitor kikapcsolása" onnantól kezdve hiába rakom át TV-re a képet a hangot nem lehet rá kiadni a Vezérlőpult(ikon nézet) "hang" panel ezek után alapból kb 2(!) perc míg bejön 2mp helyett és azt írja a TV eszköznél hogy nincs csatlakoztatva, mintha valami leállna a driverba, az összes 2013-as drviverral ezt történik(a 14.4 -el is), a Gigabyte oldalán lévő driver valami 2012-es avval ez jól működik, dehát áljon már meg a menet avval a driverral pl egy Sleeping Dogs be sem tölti a pályát egyszerűen befagy töltés közbe stb. Nyilván azt sem gondolhatják hogy nem használom a képernyő kikapcsolást, ilyennel meg nem vihetem vissza, mondván ugyebár hogy a Supportolt driverral nincs ilyen gondja. BIOS-a a legfrissebb, ráadásul még újabb is mint amik ott vannak magasabb a verziószáma (gyárilag).És egy másik probléma is van, még pedig az hogy képernyőkímélőből van hogy nem tudja visszakapcsolni a monitort, ez kb 10-ből 3-szor előfordul, olyankor ha kihúzom a DVI-t és visszadugom akkor máris ott a kép!
A kártya 4 hónapos, és kezdetektől ezt csinálja.(már bánom hogy Gigát vettem, pedig megfogattam h soha nem veszek Gigát, meg is kaptam ami járt érte)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest