Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

djculture félisten válasz  Kristof9094

üzenetére Kristof9094

üzenetéreHát én a másod gépem athlon2 x3 460-ával 4 magosra unlockolva simán játszok, intel gépem i7-e jóformán csak a multiban érzékelhető hogy jobb. 
- 

- 

djculture félisten válasz  Kristof9094

üzenetére Kristof9094

üzenetéreMostanában azért már úgy fél éve jött pár játék pl a thief ami 2 maggal játszhatatlan. De még a bf4 is játszahtó 2 magos gépen csak az fontos minél nagyobb órajelű legyen az a két mag  
 Szerintem a x2 7750-et is kicsit megkellene rángatni 2700 mhz ezért kinlódik, 3ghz körül már nem lenne vele baj.
- 

djculture félisten válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetére7770-es tesztek különböző procikkal:     Itt is látszik még egy rossz 2 magos sempron is viszi az 2-3 éves játékokat azóta mondjuk már nem egy játék jött aminél kötelező a négy mag... 
- 

halhatatlan aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreoké köszi.azért megprobálom ezzel is.ki akarom deriteni mennyire kevés a procim a vga-hoz. 
- 

AeSDé Team őstag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetérePedig az egyszerűségéről híres. Érdemes érteni hozzá, mert van pár ingyenes játék amik azért nem rosszak  
 Én most próbáltam először 3D Markot, majd a többiek eligazítanak hogy melyik lesz jó neked.
- 

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreaz hogy nem tudom letölteni mert kell hozzá steam,ahhoz meg nem értek. 
 de már leszedtem ezt:3DMark 1.0 Basic_Professional Edition ez van olyan jó mint amit ajánlottál?
- 

üzenetére halhatatlan

üzenetéreMi a baj azzal a Steames Basic Editionnel?  Ha nem akarod minden nap lefuttatni akkor megfelel az is, ki lehet bírni a demókat. Szerintem egyszer érdemes is megnézni őket, nem rosszak, jól néz ki a 3D Mark. Ha nem akarod minden nap lefuttatni akkor megfelel az is, ki lehet bírni a demókat. Szerintem egyszer érdemes is megnézni őket, nem rosszak, jól néz ki a 3D Mark.
- 

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreezek közül valameik esetleg?[link] 
- 

üzenetére halhatatlan

üzenetére3D Mark Basic Edition, Steamen megtalálod ingyen. 
 Az avatar hiába régi, Dunia engine-el fut. Ezt használja a FarCry 2 is, amit a mai napig használnak tesztekben, mert nagyon eszi a CPU-t.dealerman: Köszi, ezek szerint pontokban szépen kijön az OC eredménye  
- 

halhatatlan aktív tag meik 3dmark-ot használjam mérésnek?valaki tud eggyet? 
 köszönöm.
- 

zedok őstag Sziasztok! Az a kérdésem, hogy a Twin Turbo III használható a hűtőborda nélkül? Tehát csak az aktív hűtést szerelném fel rá. Viszont ami érdekes, hogy a GPU magja nem ér hozzá a hűtő aljához. HD7770-ről van szó. Sajnos nem fér be a gépházba sajnos. Vagy abszolút felejtős? 
- 

üzenetére AeSDé Team

üzenetérena jó ez mind igaz,de azért az avatár game már elég régi játék a procihoz meg mindenhez és annál is így van.direkt régi játék tesztet csináltam.mégis laggolgat max grafikák így is,úgy is. 
 szerinted?
- 

dealerman aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetére3DMark Basic Firestrike 2729 pötty,alapon megy a vga-m  
- 

Ed3r_X_ nagyúr Na srácok elbúcsúzom, a HD7750-et lecseréltem most, egy HD6950 2GB-ra. Tudom, nem GCN, többet eszik, de erősebb is jóval, és olcsóért volt.  
- 

bobalazs nagyúr válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreAz attól függ, melyik játékról van szó? Merthogy könnyen lehet hogy teljesen optimalizálatlan a játék, nálam is teljesen mindegy hogy max grafikán vagy minimumon játszok néhány helyzetben, sőt a felbontás váltás sem befolyásol semmit. (STO) 
- 

AeSDé Team őstag válasz  dealerman

üzenetére dealerman

üzenetéreSzerintem sem olyan rossz, néztem már régebben teszteket mert én is gondolkozom a váltáson. De mindig arra jutok, hogy elég nekem a jelenlegi monitorom, és inkább a gépre kellene költenem monitor helyett. Persze ez a te esetedben más, mert valamivel kisebb felbontású monitorod van. halhatatlan: 
 Milyen procid van? Ha a "cuccok" résznél beírt 2 magos Athlonnal próbálkozol akkor ne csodálkozz, az erősen CPU limites. Akár legkisebb felbontásra is állíthatod, akkor is laggolni fog. Most már ritka az olyan játék ami elfut egy 2 magos Athlon-on, tapasztalatból tudom, van egy haverom akinek ilyen gépe van, a GeForce GTX 430-at erősen visszafogja. És hol van az a kártya a HD 7770-hez képet...
 A felbontás csökkentése monitortól függetlenül ugyan azt az eredményt hozza, a videokártyádnak fogalma sincs hogy CRT, TFT vagy esetleg LED panel van rákötve Más: 
 Most mértem egyet 3DMark Basic-al, Firestrike 2969 pontot hozott. Esetleg valaki erősebb procival megosztaná velem ugyan ennek a tesztnek a pontszámát?
- 

halhatatlan aktív tag na az hogy lehet hogy lejebb veszem full hd-ről a felbontást,mondjuk 1680-1050-re és ugyan olyan szarul viszi a gamét.ezt ha crt-n megjácottam azért megugrott az fps. csak annyi történik,hogy összéb rántja a képet a monitoron,de ugyan úgy laggol..... 
- 

dealerman aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreköszönöm,utána nézek ennek !  most nézegettem youtube-on,hát nem rosszak azok az fps-ek,lehet hogy FHD-ba jobban kijön a kártya "ereje" és lemegy a prociról a terhelés,mert szinte ugyan azok az fps-ek vannak ott mint nekem kisebb felbontáson  azért csak találtam már valami újat is,nem rossz az az 50-60fps medium-ba  
- 

AeSDé Team őstag válasz  dealerman

üzenetére dealerman

üzenetéreHa jól tudom vannak olyan programok amelyekkel felskálázhatod a felbontásod, még régebben olvastam hogy így készített valaki Crysis 3-ról 8K screenshotot. Vagy nézz róla videókat, HD 7770 1080p gameplay / benchmark, így nagyon sokat tudhatsz meg róla! Attól is függ hogy számodra mi az elfogadható, lehet hogy nem megy majd minden ultrán, de abban biztos vagyok a hogy a felbontás lecsökkentésére a megfelelő framerate érdekében még évekig nem lesz szükséged FullHD-nél sem. 
 Én 1440x900-on játszok, általában kompromisszumok nélkül.
- 

dealerman aktív tag Sziasztok  Gondolkozom a közeljövőben egy FHD monitor beszerzésén,csak nem tudom,nem lenne e nagyon gyenge a 7770-em full hd-ba,most 1280x1024-be megy és így tökéletes az én igényeimhez  csak is SP-be játszok ! csak is SP-be játszok !
 Gondolom toljátok itt páran 1080-ba a játékokat,tesztek tényleg csak 2 évesek vannak a neten,max jutyubon van újabb Persze az lenne igazi,ha saját magam letesztelném,de sajnos a környezetembe is vagy notebook-ja vagy 720p-s monitorja van mindenkinek  Vélemények ? 
- 

bobalazs nagyúr Miért nem az catalyst 13.1-et ajánljátok itt? 
 a release notesban ezt olvasható:Performance gains seen on the entire AMD Radeon HD 7000 Series: Míg 13.4,9,12-ben nem olvastam hogy direkt ezzel a szériával foglalkozna. 
- 

üzenetére halhatatlan

üzenetére
- 

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreMégis mi az a True Audio? mivel jobb annál ami benne van a 7770-be meg atöbbi be,?a sajátját használom és semmi bajom vele 
- 

Grave_444 nagyúr válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreNekem anno valamelyik benchmark program a 7850-et is R7 265-nek látta. Ugyanaz a két kártya azért van ez. 
- 

üzenetére halhatatlan

üzenetérePont erre gondoltam én is, nem bánnám ha lenne benne True Audio  
 Kár hogy ez képtelenség, az egyetlen HD kártya amiben megtalálható ez az egység az a HD 7790, abban is le van tiltva.
- 

Grave_444 nagyúr válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreNe foglalkozz vele. 
- 

AeSDé Team őstag A gépem már nagyon régóta így látja a Sapphire 7770 OC-t, ennek lehet valamilyen előnye vagy hátránya? Azt hiszem a 14-es driverek óta van így, nem tapasztaltam semmilyen változást. 
- 

Grave_444 nagyúr válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreÍrtam privátot, a többit ott beszéljük meg. Kerüld a dupla hozzászólásokat.  
- 

Grave_444 nagyúr válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreI5 750 még mindig erősebb... Mondj egy keretet inkább. 
- 

halhatatlan aktív tag nem tünik rossz procinak és bele is menne a mostani lapomba. 
- 

halhatatlan aktív tag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreés phenom 2 920? 
- 

andras888 aktív tag válasz  Grave_444

üzenetére Grave_444

üzenetéreNem ismerem a 750 et, gyorsan neztem par tesztet itt fej fej mellet voltak a 3,6 GHz p2 vel. De ugye nem mindig igazak a tesztek, azert gondoltam, hogy gyorsabb ha 4 GHz en megy a p2. 
 Azt viszont tapasztaltam, hogy az uj hitman ben. 3.5 röl 4 re huzva a procit folyamatos lett a jatek.
- 

drlovi aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreNem feloldhato a negyedik mag nálad? Az még dobna egy nagyot. 
- 

AeSDé Team őstag válasz  drlovi

üzenetére drlovi

üzenetéreAzért nálam vannak olyan játékok ahol nincs 100%-on a GPU. Bárhogy állítom a Wolfenstein: The New Ordert, mindhárom processzormag 100%-os terheléssel fut, a GPU viszont 60-70% fölé nem megy. Tudom ez a leg CPU igényesebb játékok egyike, de az ilyenekre is fel kell készülni a választáskor  Szerintem egy Sandy i5, vagy egy FX-6300 lehet az a kategória ami már tényleg rendesen kihajtja mindenhol, de az átlagos játékokhoz bőven elég lesz az i5 750 is. Nálam is majdnem minden elfut, pedig csak egy három magos AMD-m van. 
- 

drlovi aktív tag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreCpu z ,gpu z tud monitorozni. Msi afterbrunner vagy aida64. Én az Asus nak a saját programját használom vga hoz. 
- 

drlovi aktív tag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreA driver csere megoldotta a problémàt. Én egy húzott Athlon x4 mellé is beraknam a 7770 est.Tul van lihegve ez az egész kihajcsa téma. Persze lehet mellé 4770k -t is rakni. Akkor a gpu mindig 100% on lesz, viszont a proci meg vegetàl majd mellette. 
- 

andras888 aktív tag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreSajnos nem mai csirke, es az enyem se, ha jol tudom a 750 csak 2.66 GHz bar igy is feler az en Phenom 2 4x emel 3.5 GHz en. De mar elhaladt felette az idő, en azerr irtam, hogy erosebb kell mert meg ezzel a vga val elvan neccesen, de ha kesöbb nagyobb vga lesz véve akkor megint procit kell cserelni. 
- 

andras888 aktív tag válasz  halhatatlan

üzenetére halhatatlan

üzenetéreAz kb egy erobe van a phenom x4 emmel alaporajelen. Meghalaja a jatek, ha megcibalom a szajat 4GHz kornyekere. Szerintem hatar eset, en keresnek erosebb megoldast. 
- 

halhatatlan aktív tag szerintetek egy i5 750 már kihajtya a hd 7770 kártyát úgy ahogy kell? 
- 

drlovi aktív tag ennyit tud a 7750 em 3dmak11 ben , 
 valamiért azt irja hogy 800 mhzen futott a kárty ,de elvileg 900 mhz-n futattam.
- 

Jeollam aktív tag 
- 

Comic aktív tag 
- 

Jeollam aktív tag Mennyi a Core Voltage, ami még egészséges a GPU-nak? Nem akarja az igazságot 1200 Mhz-en  Illetve még a memóriás kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm. Illetve még a memóriás kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm. 
- 

Comic aktív tag válasz  Jeollam

üzenetére Jeollam

üzenetéreHogy jónak számít-e, azt nem tudom. 
 A PCI-e feszültsége kapott +0.3V-ot és így lett stabil. Egy két órás stressz teszt hiba nélkül lefut OCCT-ben.
 Ha többet adok rá, akkor szétesik a kép terhelésre, ha feszt is kap, hogy elbírja, akkor már el sem indul a gép. Ez lehet alaplapi, vagy vga eredetű. Inkább nem kísérletezem tovább...
- 

Jeollam aktív tag Kinek mennyit megy a 7770 kártyája? Tuningban mi számít már jónak? 
- 

zibo73 aktív tag válasz  dealerman

üzenetére dealerman

üzenetéreSzia! 
 Úgy néz ki megoldódott a probléma tényleg a win csinálta.
 Az energiagazdálkodásnál 20percre volt állítva a merevlemez kikapcsolása és ezt beállítottam és ma már nem produkálta a dolgot.De tényleg nagyon idegesítő volt. A catalyst mindig a legújabb van rajta.
 Köszi!
- 

AeSDé Team őstag válasz  Jeollam

üzenetére Jeollam

üzenetéreés drlovi Ebben teljesen igazad van, de szerintem ez közel sem elég indok egy szinte teljesen megegyező erejű kártya cseréjére, csak pénzkidobás lenne. A Mantle egy nagyon ígéretes dolog de jelenleg nem ér vele semmit, kell neki még legalább egy év mire elterjed, de szerintem jó az 2-3-nak is. A legjobb az lenne ha megtartaná a 6850-et, 1-2 év múlva amikor már nincs rá driver, viszont több játékban van Mantle, akkor hozzácsapna a jelenlegi pénzhez még pár ezret és venne egy használt 78XX/79XX radeont, (vagy valamilyen R9 kártyát, majdnem ugyan az). 
 Ha most vesz HD 7770-et akkor 1-2 év és hiába Mantle, hiába driver akkor is cserélnie kell majd mert gyenge lesz a következő generációhoz mérve.
 Biztosra veszem hogy ha mások nem, akkor nvidiáék tesznek róla hogy a jelenlegi generáció ne érjen semmit a Game Works játékokban, kiborító ez a "magas gépigény == több eladás" üzletpolitikájuk.No offense, ez csak a személyes véleményem amit leírtam, elsősorban nem is neked szól hanem a kérdezőnek. Semmi vita. 
- 

drlovi aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéreMeg látom milyen oc potenciál lesz a 7770 ben aztán a gyorsabb marad. A fogyasztás nem számít mert nem játszok sokat. 
- 

zibo73 aktív tag Sziasztok! 
 Van egy GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB GDDR5 kártya.Ha ott hagyom gépet és fél óra óra múlva visszamegyek és fel akarom éleszteni nem sikerül, 
 és a gép nem reagál bill és egér gombokra sem. Resetelni kell.
 Olvastam már vissza és többen írták ezt,meg hogy bios frissítés megoldja de én még videó kártyán nem frissítettem biost.Valaki tudna valami ötletett?
 Köszönöm!
- 

Jeollam aktív tag válasz  AeSDé Team

üzenetére AeSDé Team

üzenetéremeg persze a mantle  lesz annak jövője úgy is. lesz annak jövője úgy is.
 meg persze a driverek. 7xxx szériára szerintem egy ideig még írni fognak drivert, a 6xxx szériára nem igen.
- 

AeSDé Team őstag válasz  drlovi

üzenetére drlovi

üzenetéreUgyan az a szint, csak azt érnéd el vele hogy cserélgetheted a kettőt, mert egyik játékhoz a 6850 jobb, másikhoz a 7770  
 Nézd meg a 7770 tesztjét itt PH-n, abban szerepel az a kártya is, akkoriban még egy kicsit jobban teljesített a régi, de a driverek azóta változtak, most kb. egy szinten lehet a kettő. A 7770 előnye egyedül annyi hogy kevesebbet fogyaszt.
- 

drlovi aktív tag Hali! Váltott már valaki 68XX ről? Mennyire lassabb vagy gyorsabb egy 7770 ? Jelenleg egy 6850 est nyuzok.900 as gpu oc val. Olcsón jutnek egy 7700 eshez. 
- 

zedok őstag Hali! Az a kérdésem, adott egy Sapphire Radeon 7770-es 1Gb verzió. Aktív hűtéssel rendelkezik, és eléggé hangos már. Lehet-e cserélni egy halkabb hűtésre esetleg?  
- 

Comic aktív tag Sziasztok! Egy Asus HD7770 DCU v2-re milyen hűtést szerezzek be? A gyári eszméletlenül visít, arról nem beszélve, hogy akarom egy kicsit tuningolni is a karit.Az AC-ket már próbáltam és nem jó, mert nem férek el a portokban lévő egyéb cucc miatt. Szóval nem lehet magasabb, mint a gyári... 
- 

Tegnap elkezdtem tuningolni a sapphire hd 7770-esem. Úgy látszik a memória bírja a catalyst maximum értékét, az 1300 MHz-et. A gpu 1150-en állt meg, 1200-on már lefagy a gép. A 82 fok körüli max furmark hőfok sok vagy elmegy még? Játék közben 65-70 fok a max. 
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha nem akarod minden nap lefuttatni akkor megfelel az is, ki lehet bírni a demókat. Szerintem egyszer érdemes is megnézni őket, nem rosszak, jól néz ki a 3D Mark.
 Ha nem akarod minden nap lefuttatni akkor megfelel az is, ki lehet bírni a demókat. Szerintem egyszer érdemes is megnézni őket, nem rosszak, jól néz ki a 3D Mark. 

csak is SP-be játszok !
 csak is SP-be játszok ! 

:X
 :X 

Illetve még a memóriás kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm.
 Illetve még a memóriás kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm.  
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)