Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
TechN7ne #12668 üzenetére
A 7770 csak a régi játékokban gyengébb (Szinte) a 650ti-hez képest. De mivel régi motorral szerelt játékot már nem gyártanak, szinte egálban vannak.
Én úgy tekintek a 650ti-re, mint ha egy Hd6850(ami régi játékokban plDx9-ben is .urva gyors, persze feleslegesen) és egy HD7770(ami meg a dx11-es játékokban hihetetlen teljesítményt nyújt) gyermeke lenne.
<-Na, lehet hogy most sokan kifognak kacagniMivel nekem már 650ti-m van tudom nadjából, hogy mi a különbség.(sajnos nem játszom sokat, de észrevettem a különbséget.
Egyetlen negatívuma volt a 7770-emnek. Amiről nemtudom, hogy csak nálam jelentkezett-e, de nem bírta nálam a v-syncet bekapcsolva. Hamar fps droppok voltak játszhatósági szint alá.
Én nagyon szeretem az AMD-t, de a fogyasztás miatt nem használok 8 modulos FX-et. Amúgy sem lenne kihasználva, mert keveset játszom.
az AMD-s vga-k jól boldogulnak a komplex utasításokkal, és ami a jövőt illeti, nem nagyon fog már egyszerűsödni a programozási nyelv. Emiatt szerintem az Nvidiák nagyon lefognak maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest