Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló mindenkinek!
Az elmúlt héten boldog tulajdonosa lettem egy Powercolor 6990esnek. És szeretnélek benneteket egy-két kérdéssel terhelni.
6970esről upgradeltem így a biztonság kedvéért egy catalyst újratelepítés voltDe mikor az AIDA64est / extrem edition legfrissebb / indítom.... 1..2..3..és megfagy a gép. Legutóbb az érzékelők fülön hagytam az adiat, odáig jutott, hogy érzékelők lekérdezése ablak feljött, aztán akad a hang laggzik a kurzor és egyszer csak megáll nem történik semmi. Billentyűzetre sem reagál. Hard-reset.
Az AIDA64es topicban azt mondták teljesen helyesen hogy az AMD ULPS a ludas, mert lekapcsolja az egyik kártyát ha nem kell és ezért fagy meg a gép.
Gondoltam kikapcsolom: ebben az esetben meg 830MHZ en van járatva a második kártya miközben az elsőt 2D-s üzemmódban letekeri 250ig akár.
Ezzel az a bajom, hogy ha otthon sem vagyok és csak meg a gép jó lenne a másikat is letekerné de nem kapcsolná ki.
Hogy ne fagyjanak ki a hőmérséklet nézegetése közben a gép.
Registrybe beletúrtam és EnableUlps és EnableUlps_NA -t állítottam 0 ra. És ettől most a 2. kártya 100%os órajelen ketyeg 0% os terheléssel minden percben.Van erre valami megoldás ?
vagy csak EnableUlps=1 és EnableUlps=0 létezik ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Tőzsde és gazdaság
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PS Plus előfizetések
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest