Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
5870-m van. És szerintem töredezettségmentesiteni kéne a partíciót, amelyiken rajta van. D3 igen.Nem tudom, hogy világit-e gondolom.
-
Blizz
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
1680x1050, Wow és diablo a lényeges. Hát diablonál minden maxon ott nincs recommended,wownál meg recommended, viszont ahogy mondom első 5-10percben minden ok.
-
Blizz
őstag
Sziasztok,1 hete tettem fel a windowst a videokártyám a legújabb drivert használja, alapból nem dvdröl tettem fel, hanem letöltöttem (a drivert). Mégis a játékok egy idő után elkezdenek akadni és nem értem miért(5-10perc után). nagyon apró akadozást érzek minden másodpercben,eléggé idegesítő tud lenni,bár lehet az is hogy valamelyik háttérben futó program okozza.
Valami ötlet esetleg?
-
Blizz
őstag
Sziasztok most tettem fel egy win7 64bit ultimate rendszert letöltöttem a legújabb amd drivert és kék halállal újraindította a gépemet..5870-et használok eddig semmi ilyen probléma nem volt vele..mi lehet a baj? youtbeon 1080p-s videokat kiteszem teljes képernyőre fekete az egész kép..full hd-s filmek nem működnek
-
Blizz
őstag
Sziasztok,nekem olyan problémám lenne,hogy a monitort nem mindig ismeri fel a gép.Többször ki kell húznom a monitor kábelét és be kell dugnom, majd csak azután ismeri fel. Vettem egy új kábelt,ha azt bedugom, akkor meg nem tudom optimálisra állítani a felbontást. Mért van ez valaki nem tudja? (ati 5870 win7 64bit)
Lehet esetleg drivert kéne frissíteni
,de nem hiszem... -
Blizz
őstag
Sziasztok,a vízhűtéses megoldáson kívül van e más,hogy ne legyen hangos ez a kártya? Mert játék közben alig hallok valamit...
-
Blizz
őstag
Sziasztok, 200ezer forintból szeretnék összeállítani egy gépet 5870-es kártyával.
A kérdésem az lenne,milyen alaplapot,procit,tápot javasoltok hozzá?
( A 200ezer tartalmazza az 5870-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és békén hagylak
azt hittem reálisak az adatok,de most kiderül.
,de nem hiszem...
Mert memória is kell majd..