Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem most jópár évig menni fog így.
Én a zsírozás után még kb. egy évig használtam, és még nyomát se mutatta, hogy kellene-e újra. Az új tulaj sem panaszkodott még. Én csak azt nem értem, gyárilag miért nem tudják rendesen megkenni, hogy ne fingjon meg 2-3 év használat után... És még csak nem is 0-24-ben ment a kari, szigorúan napi max 5-12 órát, annak is mondjuk a negyede lehetett, amikor tekert is a VGA.De az új karik se jobbak, van egy PowerColor 7950-em, kétventis speckóhűtős, azt is viszem jövőhéten garizni, fél évig bírta rajta a venti, és már csapágyas, ráadásul bonthatatlan a ventije....
-
HSM
félisten
Örömmel hallom.
Akkor megérte a beavatkozás. Ha itt lejjebb tekered, alul van még két hőfok, azokat monitorozd még játék közben.
Azok a mütyürök, amik a fehér vackok alatt vannak, hogy azok is jól érintkeznek-e a hűtéssel.
Ha azok se melegednek ~80 fok fölé, akkor minden süti. 
-
HSM
félisten
Itt a képen látsz a hűtő alján két rózsaszín csíkot [link], és egy hosszabb, meg egy kis pici fehér taknyot az alján. Azokra vigyázni kell, azok hővezető párnák, ha anélkül rakod össze, akkor hamar kinyúlna tőle.
A kondin nem tudom, mi lehetett így, de nem emlékszem, hogy nekem bárhol lett volna ilyen, bár egy képpel jobban képben lehetnénk.
El kell távolítani óvatosan a régi pasztát, valami megfelelő enyhe oldószer ajánlott, "tiszta" alkohol, izopropil alkohol, esetleg foltbenzin, ami nem tesz kárt a GPU-ban, és közben vigyázni a GPU körül lévő picike alkatrészekre.
Új pasztából nem szabad túl sokat se túl keveset se. Én keresztben szoktam két nem túl vastag vonalat húzni rá az átlók mentén a pasztából. 
-
HSM
félisten
Szerszámkészletnek nálam nem lett semmi baja, viszont 1 csavar teljesen KO lett a hűtőmben, a vége felé mielőtt eltört már azon gondolkoztam, hogy már indulok a fúróért...
Mondjuk tökéletesen funkcionált az eset után is, nem hiányzott az az egy csavar. Ilyen szempontból rém vacak konstrukció ez a gyári hűtő, nem lett volna nehéz megoldani, hogy ne kelljen szétbontani az egészet egy ventilátor megkenéséhez... Pláne belerakni ilyen nehezen bontható csavarokat, nem is értem ez hogy sikerült... -
F e Z o
veterán
-
HSM
félisten
Javaslom itt csemegézni, ha refi hűtőd van (hűzból kifújós): [link]
Lehet, írtam még okosságokat (biztos), ha gondolod, keresgélj még a hozzászólásaim között 2012 december környékén ez volt a téma, de a lényeg úgy látom, ezekben már benne van.
Ha siklócsapágyas, akkor kis zsírral új életre lehet kelteni. -
-
CptMisi
őstag
biosból emelsz az órajelen, ha kevés a fesz, akkor nem biztos, hogy bebootol, vagy ha igen, akkor ráereszted a prime95öt, és kiderül, hogy stabil -e a cucc.
LW: alapórajelek....valljuk meg őszintén, azért az a +1MHz gpu tuning és a +200MHz vram nem valami super overclock...de a hűtésével otthon még sokkal többet el lehet érni

itt írnak mindkettőről
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Vírusirtó topic
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Shure Podcast mikrofon
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én a zsírozás után még kb. egy évig használtam, és még nyomát se mutatta, hogy kellene-e újra. Az új tulaj sem panaszkodott még. Én csak azt nem értem, gyárilag miért nem tudják rendesen megkenni, hogy ne fingjon meg 2-3 év használat után... És még csak nem is 0-24-ben ment a kari, szigorúan napi max 5-12 órát, annak is mondjuk a negyede lehetett, amikor tekert is a VGA.
De azért játék alatt nézz majd rájuk.
Akkor megérte a beavatkozás. Ha itt lejjebb tekered, alul van még két hőfok, azokat monitorozd még játék közben. 
Mondjuk tökéletesen funkcionált az eset után is, nem hiányzott az az egy csavar. Ilyen szempontból rém vacak konstrukció ez a gyári hűtő, nem lett volna nehéz megoldani, hogy ne kelljen szétbontani az egészet egy ventilátor megkenéséhez... Pláne belerakni ilyen nehezen bontható csavarokat, nem is értem ez hogy sikerült...