Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze.
Mivel amire töltessz, az dolgozni fog a háttérben, és az fog akadozást okozni. Erről beszéltem, én a gyorsabb winyómon se tudtam egyszerre D3-azni meg mást csinálni (pl. letölteni). Ha másik winyóra, vagy egy külső winyóra töltessz, úgy viszont teljesen jól megy. -
HSM
félisten
Hát, csak ezért ne vegyél külső vinyót.
Valakitől kérj kölcsön, vagy pendrive-ot, és próbáld ki először.
De lehet, egy rendszerwinyó-cserével jobban járnál.
Vannak erre topikok, ahol ezekkel jobban képben vannak és tudnak segíteni ON-ban is. 
+ott a játék topicja, ott is megérhet egy kérdést a dolog.
-
HSM
félisten
Elvileg a késleltetésre érzékeny a játék, ami nálad a 20ms nem túl acélos, szóval meg lehet próbálni, vagy elvileg még pendrive lehet neki jó megoldás.

Az én winyómnak 12,5ms volt raid-be rakás előtt, az átlag meg 95mb/s....
Próbálkozni kell.
Vagy SSD-t venni, azt szereti, bár tudom én, nem olcsó, csak ezért én se vettem volna.... -
HSM
félisten
Indíts el rajta egy HDtune-t, sima Benchmarkot... Én azokról az értékekről beszéltem... Álmában se tud egy 5400-as winyó 8.9ms-et és 150 meg 300mb/sec-et....

15napig ingyen kipróbálható: [link] Csak hogy el tudd helyezni a winyód sebességét mondjuk az enyémhez, vagy egy modern 7200-assal szemben...
-
HSM
félisten
4GB? Az nem valami sok, könnyen megtelik, ha nem osztod be figyelmesen.
Nem ismerem azt a winyót, de nekem 2db radi0-ba kötött 500-as WD black-em volt, 200MB/sec feletti szekvenciális olvasással, és átlagosan 9ms keresési idővel, ami hasonló, mint egy 10,000-et pörgő velociraptor sebessége, és még ezzel is észrevehető gondokat okozott, ha bármi tevékenykedett a háttérben a winyóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gmail
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Byski Áramláskijelző.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel amire töltessz, az dolgozni fog a háttérben, és az fog akadozást okozni. Erről beszéltem, én a gyorsabb winyómon se tudtam egyszerre D3-azni meg mást csinálni (pl. letölteni). Ha másik winyóra, vagy egy külső winyóra töltessz, úgy viszont teljesen jól megy.
Valakitől kérj kölcsön, vagy pendrive-ot, és próbáld ki először.