Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sandrew
üzenetére
Át gondolom, hogy kell-e nekem ilyen kártya egyáltalán. 2 éve kiestem a pc-s játékokból nem tudom mik vannak és mik kellenek hozzá. Igazából COD4-be szoktak behívni haverok, az megy a körbe.
Modern Warfare 3 is menne ezzel a kártyával gondolom.
Mellesleg tudom nem témába illik de egy HD 2600Pro ért mennyit lehet kérni? -
Atomgeszi
nagyúr
Sehol nem találok jó áron 5830-at. Túl van árazva eléggé... 4850 még esetleg megérheti? Vagy azt inkább már ne vegyek?
-
Atomgeszi
nagyúr
[5830 tesztgyűjtemény, alul további linkek]

Az a vicc, hogy egy refencia kari sem lesz és ezek a mókoltak kb 5850 ár közelében lesznek. Semmi értelme nincs ennek a karinak.. -
Atomgeszi
nagyúr
Itt szívesen segítenek Amúgy abba még kéne Ram is nem?
Zoli-206 No, majd 2 nap múlva kiderül. A nagyobb oldalak úgyis fogják még aznap tesztelni szerintem.

-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hát azon a specifikációs lapon pld van amelyik szám(5830oszlopában) kétszer kisebb mint az 5850/5870nél, de van amelyik még 5770nél is kisebb.
Zoli-206
Nem értek a videókártyákhoz annyira, én csak a számokat látom.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére

Ahogy néztem a specifikációt eléggé le van butítva az 5770 szintjére.. néhol még alá is. De még 2 nap és kiderül, hogy mit lép a kicsike.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
omikron23
üzenetére
Ja persze pont annyival lesz drágább mintha az mw2 nélkülihez megveszed az mw2-t. Max ha egy rohadt jó akciót kapsz el egy webáruházban.
(#8376) Robi BALBOA
800Ghz en 175w? Ők már tudnak valamit.
A spec szerint ez a kártya kb kicsit lesz erősebb az 5770nél(de egy hangyafasznyit) és jobban le lesz maradva az 5850től mint az 5850 az 5870-től. Amd még mindig azt szeretné, hogy inkább 5850 keljen jobban. 
-
Atomgeszi
nagyúr
HD 5830 Hát én nem vagyok elájulva tőle...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Jaja gondoltam.

Hát elég sok játék van amit még nem próbáltam ki, szóval ha meg lesz a vga akkor ezeket fogom feltérképezni. Ugy kb 1 év lemaradásom van.
Szerintem a 3 év garos vidikarit veszem majd. 
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Translator
üzenetére
Sapphire azért fogott meg mert van hozzá Dirt 2 kupon. Bár nem néztem utána, hogy ér-e valamit.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Majd nézelődök.

Jaja. Persze.
Egyelőre még várok az 5830-ra.. igazából az is megfelelne nekem szerintem. Egy dologtól félek , hogy alig lesz árkülönbség közte meg az 50es között...Meg lehet, hogy még feljebb is nyomja az árát akkor viszont megszívom.
Amúgy a Sapphire 5850 jó-e? 62-63ért találtam árgépen. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Majd meglátjuk. De én bízom a rendszerbe.

Ööö annyira nem sajna, de elvégre minden tanulható dolog.
Tudom kéne még 2 giga ram, de most az egyelőre nem fog menni... max ha találok egyet használtan olcsóért. Azon ment fel a pumpa, hogy az októberi ram árakhoz képest dupla annyit kérnek érte. Ennyi erővel megvehettem volna akkor is.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Na már értem akkor!
Ööö az az igazság, hogy bővíteni nem nagyon szeretném a gépet lecserélni újra meg főleg nem mivel most vettem októberben és akkor direkt nem vettem bele vga-t lévén kibírom az integrálttal azt a pár hónapot de most már muszáj vennem valamit.
Ebbe a lapba ezzel a rammal vajon kibírná 3,5ghz-en?
A 350es Hipro gondolom elég(tápos topikba említettem 4890et(ami ugye többet eszik ennél) és arra írták, hogy igen). -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Mi az a min processzor ami már kihajt egy 5850-et?
Gondolok itt a kis szerény Athlon X2 240-re. Ami tudom ugyse hajtaná ki. De mégis mi lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Modern Warfare 3 is menne ezzel a kártyával gondolom.

A spec szerint ez a kártya kb kicsit lesz erősebb az 5770nél(de egy hangyafasznyit) és jobban le lesz maradva az 5850től mint az 5850 az 5870-től. Amd még mindig azt szeretné, hogy inkább 5850 keljen jobban.