- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smani
senior tag
Akkoriban éltem a vga-s korszakom

Most egy 5450-el nyomulok
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
Ne beszélj marhaságokat. Volt 6magos phenom ii-d? Nem. Nekem volt. Aztán vissza is tértem X4 965-re... Abban a felbontásban amiben pedig ő fogja használni igen is kell a minél nagyobb órajel mert a gpu egyszerűen nem lesz kihajtva.
Fps-monitoros dolgot amit írtál megint csak baromság mivel csak akkor van 60fps-re lekorlátozva ha vsync be van kapcsolva.
Cpu limit nem zavaró? Nem zavar ha microlaggol az egész játék? Téged esetleg.
Hülyeségeket kérlek ne állíts mert más megjárhatja.
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
Leírtam hogy hátul akad be a pci takarólemezbe a hűtésburok.

-
Smani
senior tag
Én 3napja.
Hátul a moncsi csatlakozóknál is van 2csavar. Az kivan? Vagy amikor veszed le szintén ott a műanyag hűtésburok be tud akadni a kis fém hátlap pereme alá. Nézd meg.
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
Lehet az hosszú is
Úgyis olyan kihal lett ez a topik 
-
Smani
senior tag
Ennyi volt az 5870. Alapon ramhibás lett. Amúgy kalap kaki. Furmark alatt alapon gpu 75c 4000rpm ventivel. Gpu memio vagy mi meg 96...
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
mi lett helyette? Délután meghajtom a kis lightingot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Smani
senior tag
Haver

-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
Na beszállok egy 5870 lighting-al

-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
-
Smani
senior tag
Igaz nekem VX450 volt de az elvitte az 5850Cf-t húzott i5-el anno. Bírja az... Ráadásul egyágas.
-
Smani
senior tag
HX450 bőőőven sok is

-
Smani
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJ!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha kikapcsolod a vsync-t?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)