Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa18

tag

válasz Speed® #29735 üzenetére

Ez igaz, hogy amíg 1:1-ben megoldható, érdemes lehet váltani.
    Csak nekem nem jönnek be a driverek amd-nél, mindig volt velük valami bajom, leginkább az, hogy minden játéknak más driver tetszett, ezért váltottam vissza nvidiára.
    Amúgy nem volt bajom az 5850-el sem, a 4890 már kicsit más tészta volt, az olyan forró volt, hogy nem lehetett hozzáérni. A 480-amon egy accelero xtreme van, nemm egy 65 fok fölé, úgyhogy nem nagyon fűti be a rendszert szerencsére. De a 4890-nél érezhető volt a meleg, szerintem az a kártya volt vagy 100 fokos, pedig a vapor-x verzió volt meg. Ha csinálnának rendes drivert amd-nél, lehet váltanék. Utoljára ami ati-m volt és semmi gondom nem volt vele, az a 9800pro volt, azt nagyon szerettem anno. Nvidiával meg még nem volt gondom, na jó a gf2 kicsit lomha volt :DD
    A refhűtős példányok meg mindig melegek voltak, bár a gainward 7800gs+ hűtése nagyon jó volt.
    Ha váltanék, legalább 7870-re, hogy lássak is némi + erőt. De most úgy érzem, egy darabig elkaristol ez a 480 800/4000-en még. Meg a q9550 is kevés lenne a mai vga-khoz szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák