Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
-
Dadpool
aktív tag
[link]
itt mazsolázhattok kedvetekrehttps://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Nálam most jött el az idő hogy beruházzak egy 5850-be.
Vannak kedvenc márkáim, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.
Ami fontos hogy csendes legyen és hűvös, tuning másodrendű.
Most egy NV8800Gt-m van és a zalmann ellenére elég hangos.
Ilyen nézőpontból melyik lenne a nyerő?Köszi
Üdv. -
Giot
addikt
válasz hege01 #12010 üzenetére
Ha a tuning másodlagos akkor Sapphire-tol az 5850 Vapor-X. Vagy az MSi-twinfrozr-e is jó tapasztalatok szerint, és nem hangos az sem.
Amúgy sokan a referencia modellel is meg vannak elégedve hűtés terén is. Abból meg az én személyes véleményem szerint: Asus, MSI, HIS, Sapphire. négyesből érdemes válogatni. -
hege01
tag
Köszi a válaszokat.
A Giga duplaventis OC változata is csendes lehet, vagy a giga nem ajánlott?
Csak mert a jelenlegi is Gigabyte és a hangján kívül meg vagyok vele elégedve.Üdv.
-
-
Sárpac
nagyúr
Erre most azt tudom mondani, hogy 2004-ben vettem egy MSI 6800gt mivel ritka volt sokat kellett rá várnom, de végre megjött betettem a gépbe bekapcs és egy durranás meg éktelen füst jött a házból.2 hónap alatt gariztattam le addig esett vagy 30%-ot az ára azt mondtam akkor msit soha az életbe. Aztán a csere kari nagyon jól bírta a strapát és mikor vettem a 8800gt/gts-eket ismét az msi bizonyult jobbnak, próbáltam gigát asust leadteket is(nagyony érzékeny a fülem a csipcsipcsipciripciripcirip-re) pl. az agyonsztárolt gainward gs meg glh egy rakás kaki valt úgy zenélt mint egy cigányzenekar. Most 2hónapja lesz, hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x-et ez detto játék menük alatt ahol nagy volt az fps csipcsipcsipciripciripcirip ráadásul szar is volt a kari. Olvastam, hogy refek is csinálják itt fórumban, oké mondom msi áttervezett nyákos lesz ha már le merik írni, hogy olyan alkatrészeket használtak ami 0dba zajt csap majdcsak nem kamu, és bizony tényleg nem az megvettem a hd5850 twin frozert II az is tökéletes volt most a hd5870 lightning detto igaz hajszálnyival hangosabb és picit melegebb a magja(vrm hűvösebb) mint a vapor-x-é volt, de őszintén nem érdekel 2 12cm-es venti simán felszerelhető rá annak akit zavar és load 60C alatt lehet tartani max 19dba zajjal.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
HSM
félisten
Hát nem tudom... Az OC-s verzió az nem refi az első linken. A második az valami hibás venti lehet, vagy az se refi. Én finnyás vagyok a zajra, és nálam nem csinál ilyet... Amúgy meg ha a refinél volt egy ilyen hibás széria, akkor annak az összes többi gyártónál jelentkeznie kellett volna... (Mivel a gyártók kb. csak csomagolják a refikarikat...)
-
Giot
addikt
válasz Sárpac #12017 üzenetére
Igazatok van mindenhonnan ki lehet fogni rosszat. A Sapphire nálam bevált ez az ötödik Sapphire kártyám. Eddig mindegyik problémamentes. A 4850 Toxic-al annyi bajom volt hogy, toxic-sága ellenére tuningban nem jeleskedett. Igaz az 5850 Toxic meg éppen hogy nagyon eltalált és jól húzható. Az általad leírt tücsökzenét nem hallottam.
(#12018) HSM: Valóban az nem referencia kártya. De a hanggal kapcsolatban ref-nél más márkáról nem olvastam még ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Na okés, de csak nem gondolod, hogy a Gigához valami rejtélyes szériahibás refi jutott?
Én meg olvastam olyat, hogy a hűtő műanyagburkolatán csörgött a venti, nem tudom milyen márkánál volt refikarin... Sajnos hibás darabok vannak mindig, erre van a gari....[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz CptMisi #12027 üzenetére
Hey MiltaryMan jó a sisakod.
Még sehogy nem tudom mikor tolom össze a cuccot. Pénz kérdése. Ráadásul most költöztem másik házikóba aminek lényegesen jobb a hűtése, és ez meglátszik a VGA hőmérsékleten is tehát nem szorít a cipő
De majd megcsinálom csak lehet elhalasztom egy hónappal. -
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz Gerisz #12032 üzenetére
jaja, észben tartom
Giot: hát, ha MK-13, akkor igen bár nem tetszik a ventik felfogatása magára a bordára csak sufnituninggal lehet felrakni?
amúgy 362szakmai hsz-em innen folyt be, így lettem őstag kapd össze magad, és szedd össze az 1750hsz-t[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
én is sokan kitaláltam, de aztán láttam, hogy mind foglalt aztán eszembe jutott az Elit alakulatból Winters, de az a kép nem volt túl jó, bár az elkészített arckép nem lett rossz...aztán gondolkodtam, bámultam az asztalom, Company of Heroes Tales of Valor tokja előttem, és így ez lett kicsit még szokatlan, de tetszik
ha nem megy a hűtés rovására, én sem zárkózom el előle...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz CptMisi #12036 üzenetére
Jó az új avatarod!
Más: Úgylátom, hogy innét a 5800-as totyikból még nagyon senki nem volt itt szavazni, legyetek szívesek és szavazzatok(nagyon fontos ): [link]
Amúgy mi a helyzet, ahogy tudom követem a fórumot, de ahogy látom senkinek semmi baja semmivel(hála istennek) és kezd nagyon családias lenni a hangulat!
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
CptMisi
őstag
válasz Robi BALBOA #12041 üzenetére
kösz
-
HaZsolt
őstag
Meghúztam az 5830-at, hwbot
-
HaZsolt
őstag
Csalódott vagyok, ha lenne jó kis core i7 procim, akkor második lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest