Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
sziasztok.
kérdésem lenne!
5850 toxic mellé szeretnék venni valami nvidia karit pszihiksznek. szerintetek melyiket érdemes? mondjuk a tápm 470 watt thermalthake tr 2 es és azon csak 1 db pcexpresszes táp volt és már igy is átalakitozni kell:: szoval olyan kari kéne ami nem kér kulon tápot! vagy szerintetek az harmatgyenge fizikára? udv krisz[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Dadpool
aktív tag
válasz Sárpac #12356 üzenetére
akkor egy hullámhosszon vagyunk de majd ha meglessz akkor kérnék egy kis beállitási segédletet mert igy jutyubos videokat nézegetve hát nem mondom igy ugy felrakni stb stb . még igy elsore kicsit kusza.megy ugye ez nem vágja azert haza a ati kártyát?
tényleg nem értek hozzá csak mondom ha már lehet ilyet akkor kiprobálom. mert én maximalista vagyok és amig fér akármi a gépbe én tutti beleveszemhttps://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Dadpool #12354 üzenetére
LOL 1080p-ben 25%-volt a csúcs amit kipréseltem belőle metro alatt!
Egyébként azért is érdemes mert gyorsabb pl. tüzelés közben jópár dolgot átvesz az nv és tehermentesíti az atit pl. szétszóródó faldaraboknál!
A ventijét érdemes átkötni 5voltra úgy hangtalan és terhelés alatt is max 45C volt nálam fluidmark alatt![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
CptMisi
őstag
válasz Perillustris #12343 üzenetére
nem sokkal fogyaszt többet egy ilyen kártya, mint egy integrált
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Dreamie
őstag
ööööö.... én nem vok annyira járatos a témában, de ez a fiziksz x-es dolog jónak tűnik, nekem a régi kártyám egy asus ngts 250-es. Be lehetne tenni ezt is a 5850-es toxic mellé, vagy esetleg próbáljam becserélni kisebb kategóriájúra? 550-es chieftec tápom van, elbírja-e a két karit?
erről a rendszerről, hogy hogyan lehet kivitelezni van valahol vmi leírás, hogyan lehet összepakolni esetleg?
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Def26
félisten
Nem tudja valaki, hogy a Bad Company 2 -ben is több fps -t hozna, ha raknák 5870 mellé egy nv kártyát fizikára?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
XoZ
aktív tag
A Bad Company 2 CPU-n futó Havok fizikát használ, tehát semmit sem érne az NV kártya. A PhysX társkártya csak a GPU PhysX-et használó játékoknál segít, lista ezekről: NVidia hivatalos és bővebb nem hivatalos lista (utóbbinál a GPU hardvare acceleration jelölést kell figyelni, a lista szerint jelenleg 15 ilyen játék van, és 10 készül).
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
nekem 3,7GHzen megy a 955ösöm, de a gpu score 1000/1500ponttal kevesebb, mint hasonló VGA órajelen i5/7tel 4GHzen menő x4 910 E már egész korrekt volt, de szerintem még talán ott is lehetne jobb is...
[link]
lődd be ennyire a cuccot, és garantáltan nem lesz cpu limited[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
most olvasom, hogy továbbra is tiltva marad az ati+nv rendszer...hivatalosan...
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy érdemes-e egy 5850-es és egy 4850-es vgat crossfireban üzemeltetni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
CptMisi
őstag
válasz keke69 #12374 üzenetére
ha lehetne, akkor talán érdemes lenne de 58xx mellé csak 58xxet lehet...
Más: újraraktam a wint, Bad Company 2 alatt szokásos probléma előjött most is, úgyhogy most keresek valakit, akinél ki tudnám próbálni a vga-t, de szerintem biztosan annak van baja
-
CptMisi
őstag
megy rendesen, aztán mintha kihúztam volna a monitor kábelt...elsötétül, nem kap jelet, csak villog az állapotjelzője... cod2ben is ez volt, a másik lehetőség ott az volt, hogy az esetek 50%ában Ctrl+alt+delre bejött a feladatkezelő, és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...hiába cseréltem drivert és raktam újra a windowst, ugyanúgy fossss
[ Szerkesztve ]
-
Silex
aktív tag
Kipréseltem a gépből, amit lehet:
Amúgy proci limittel kapcsolatban csak annyi, hogy ha megnéztek néhány ph!-s tesztet, pont ilyen is volt ahol ezt feszegették, egy core2 duo 3,2Gh környéke fölött már nem nagyon hozott a konyhára. Játékokban. Szintetikus tesztekben persze hoz.
3,8Gh körül járatom a q9550-et és Crysis Warhead (minden full, 4xAA)alatt 50%-ra sem használja ki a proci magokat...
-
F e Z o
veterán
Pontosan ez melyik asus 5850? Gyári hűtő, vagy viz?
H2O über alles!
-
CptMisi
őstag
x3 az, ami elvileg durván használja a procit, máshol nem hiszem, hogy maximális felbontás és beállítások mellett procilimit lenne...tesztekben van, de az más tészta
-
CptMisi
őstag
-
Giot
addikt
-
CptMisi
őstag
az nem processzor limit, ha újraindul a gép / leolvad az alaplap
hát nem gyári hűtővel inkább ezek egyikével: "AMD's product manager Brent Barry was noted saying that liquid nitrogen and liquid helium are best suited for high-overclocking environments" hajrá![ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
az új verziója már jó, a régi elég ócska volt(talp kidolgozottsága)...mennyire akarod felhúzni a procit? amennyire tudod, vagy valami konkrét célod van? én is gondolkodom procihűtő cserén, most asus silent knight 2m van, de elég meleg...főleg, hogy a 3,7hez kell fesz a procinak eléggé idle 45°C load 60°C peak load 70°C(OCCT Linpack asszem) én egyelőre aegy Coratoron gondolkozom, de majd csak vga gariztatás után, ha holnap havernál is szarakodni fog
szerintem ásd el azt a kártyát egy fémdobozban a kertembe, és jelöld meg egy nagy piros X-el
most nézem everestben VGA hűtés: 5800RPM (26%)...100% tehát 22000rpm felett megy nem rossz ha jól tudom, az új verzió már normálisan látja
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz CptMisi #12387 üzenetére
A célom az hogy tesztekben ne legyen gátló tényező a VGA-nak. Csak tesztekhez kergetném meg, és nem szeretném szétfeszelni, egy darabig még ezt a procit akarom használni! Amúgy is jól elvagyok 3,4Ghz-en ingame, mint a VGA-val 850/1200-on.
Megyek is megkérdezem a PhenomII topikban, meddig lehet az órajelet emelni, egészséges feszültséggel?
Amúgy az jutott eszembe a kártyáddal kapcsolatban hogy nem lehet-e, hogy a feszemelés lépett a torkára?JA látod a piros X-et a kertedben?
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
áh...már 2hónapja nem emeltem rajta feszt, és egy hete szarakodik csak...meg az az egy óra, amit kb emelt fesszel ment van, aki az alap 1.35v-os határt felemelte, és úgy járatta tesztek alatt, és még most is megy neki...aztán lehet, hogy az én kártyám nem a legjobban sikerült alkatrészekből épült...
elnézted a címem, itt nincs X
-
Giot
addikt
-
CptMisi
őstag
jaja, holnap tesztpap remélem hasonló eredményt hoz, mint itthon...meg persze azt is, hogy gyorsan cserélik, és nem dobálják vissza, meg nem egy hónapig ülnek majd rajta, mert addig egy S3triót fogok hajtani akkora teljesítményt meg nem tudok kordában tartani
-
CptMisi
őstag
VF 3000A ár ennek is elkérik az árát
mondjuk lehet, hogy csak itt lesz ilyen drága, mert itt 50k az x4 955[ Szerkesztve ]
-
hege01
tag
Sziasztok,
Beléptem én is a klubba , végül is egy Asus 5850 DirectCu-t vettem.
A hűtése 2D-ben nagyon csendes, játék alatt már hallani a hangját, de közel sem olyan hangos mint a 8800Gt-m volt.
Lenne is rögtön kérdésem, még vissza kell szoknom az ATI platformra.
Azt kéne megoldanom hogy kézzel tudjak váltani 2D és 3D üzemmód között.
Ezt gondolom az Ati Tray Tools-al tudom megoldani, két profilt felveszek stb...
Viszont Win7 miatt nem indul betöltéskor, ill. ha átváltok a 3D profilra akkor csíkos képernyő és fagyi következik.
Azért lenne szükségem erre mert pl. BFBC2 alatt időnként visszaveszi a sebességet és el kezd döcögni.
Valaki le tudná mondani röviden a beállításokat? Vagy valami más megoldás is jöhet...Köszi
Üdv. -
CptMisi
őstag
válasz hege01 #12395 üzenetére
ATT szerintem továbbra sem támogatja az 58xx kártyákat,
->Giot: ezek szerint van új?-> de megoldható afterburnerrel például...5profilt vehetsz vele fel, 1nek felveszed az Idle-t, beállítod, hogy az afterburner windowsal együtt induljon, és akkor bekapcsolástól addig, amíg nem váltasz a második profilra, gyári 3D/OC órajelekkel, addig idle órajeleken megy...játék után meg visszaGiot: egyelőre csak itt láttam, de ez egy elég drága bolt...
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz shteer #12398 üzenetére
"A hűtése 2D-ben nagyon csendes, játék alatt már hallani a hangját, de közel sem olyan hangos mint a 8800Gt-m volt. "
engem inkább az érdekelne, hogy mennyiért vetted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest