Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
bélanéni
üzenetére
Nekem egy Hp LP2475w monitorom van szintén DP-on csatlakoztatva az 5850-hez, szerencsére nekem nincs semmi problémám vele.
A 2275-nél valóban vannak ilyen gondok, külföldi fórumok is tele vannak ezzel a problémával.
Talán ez segíthet neked, mindenesetre egy próbát megér.
[link]Üdv.
-
hege01
tag
válasz
CptMisi
üzenetére
Valahol láttam egy everest naplófájlt amiben nem csak hőmérsékletek szerepeltek hanem proci, gpu terhelés stb. is.
Kíváncsi vagyok a BFBC2 nél jelentkező lag valóban azért van e, mert visszaveszi a kari az órajeleket vagy sem.
Más: mivel érdemes csatlakoztatni a monitort a vga-hoz, nálam elérhető az összes lehetőség?
DVI, HDMI, DP, -
hege01
tag
Sziasztok,
Valaki írt asszem ebben a topikban Everest naplózásról, visszakerestem de nem találom.
A kérdés csak annyi hogy hol lehet ezt bekapcsolni mert nem találom sehol.
Ha valaki tudja megköszönném.Üdv.
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_
üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem
, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.Üdv.
-
hege01
tag
-
hege01
tag
Ezt a verziót 1.6.9.1481 töltöttem le innen [link]. Gondolom ez a legújabb.
(#12397) CptMisi Köszi, megpróbálom ezzel, ha nem megy úgy is jelentkezek egy kis tanácsért.
Ja és 379,90 CHF az ára.(#12398) shteer Komolyan mondom megkönnyebbülés a 8800Gt-m után, végre csendes a gépem

Most jut eszembe, mintha az Asus dobozán is láttam volna valami tweak progit, csak elő se vettem a Cd-ket a dobozból.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Beléptem én is a klubba
, végül is egy Asus 5850 DirectCu-t vettem.
A hűtése 2D-ben nagyon csendes, játék alatt már hallani a hangját, de közel sem olyan hangos mint a 8800Gt-m volt.
Lenne is rögtön kérdésem, még vissza kell szoknom az ATI platformra.
Azt kéne megoldanom hogy kézzel tudjak váltani 2D és 3D üzemmód között.
Ezt gondolom az Ati Tray Tools-al tudom megoldani, két profilt felveszek stb...
Viszont Win7 miatt nem indul betöltéskor, ill. ha átváltok a 3D profilra akkor csíkos képernyő és fagyi következik.
Azért lenne szükségem erre mert pl. BFBC2 alatt időnként visszaveszi a sebességet és el kezd döcögni.
Valaki le tudná mondani röviden a beállításokat? Vagy valami más megoldás is jöhet...Köszi
Üdv. -
hege01
tag
Köszi a válaszokat.
A Giga duplaventis OC változata is csendes lehet, vagy a giga nem ajánlott?
Csak mert a jelenlegi is Gigabyte és a hangján kívül meg vagyok vele elégedve.Üdv.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Nálam most jött el az idő hogy beruházzak egy 5850-be.
Vannak kedvenc márkáim, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.
Ami fontos hogy csendes legyen és hűvös, tuning másodrendű.
Most egy NV8800Gt-m van és a zalmann ellenére elég hangos.
Ilyen nézőpontból melyik lenne a nyerő?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.