Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
[link]
** medium settings / 1x AA / 1x AF / HBAO - OFF / vsync - OFF **
így is pofás azért
bár full full graffon már kéne a nagy testvér -
Dadpool
aktív tag
thx igen mert féltem hogy megsul a kari feltoltam 70 re volt is hang rendesen.. utána levettem 50% ra azon is igy ment
feltoltam en is 950/1200 ra lement a vantagfe de 970/1200 nál már szemetelta kép meg volt hogy ujraindult a gép. és azert szeretek vigyázni a karira. de ezt a kis idot remélem károsodás nélkul átvészeltemés vissza is vettem alapra mindent..
probáltam az 1000/1125 nah már a vantage toltoképernyonél becsikozott mondom stop.
igazábol most tuningoltam eloszor és tényleg féltettem a karit mert nem volt azert olcso:9 -
Dadpool
aktív tag
válasz
Sárpac #12356 üzenetére
akkor egy hullámhosszon vagyunk
de majd ha meglessz akkor kérnék egy kis beállitási segédletet mert igy jutyubos videokat nézegetve hát nem mondom igy ugy felrakni stb stb . még igy elsore kicsit kusza.megy ugye ez nem vágja azert haza a ati kártyát?
tényleg nem értek hozzá csak mondom ha már lehet ilyet akkor kiprobálom. mert én maximalista vagyok és amig fér akármi a gépbe én tutti beleveszem -
Dadpool
aktív tag
sziasztok.
kérdésem lenne!
5850 toxic mellé szeretnék venni valami nvidia karit pszihiksznek. szerintetek melyiket érdemes? mondjuk a tápm 470 watt thermalthake tr 2 es és azon csak 1 db pcexpresszes táp volt és már igy is átalakitozni kell:: szoval olyan kari kéne ami nem kér kulon tápot! vagy szerintetek az harmatgyenge fizikára? udv krisz -
Dadpool
aktív tag
[link]
itt mazsolázhattok kedvetekre -
Dadpool
aktív tag
PN:288-3E140-T00DA nekem ez a 5850 toxicomnak a száma
kov héten kuldok 1 kis kraftot neki hagy szokja a kicsike
a dobozára az van irva hogy black diamond chokes
és ha belenéztek csomo saphire feliratu kis nem is tudom miez van benne. meg hoszab is mint a referencia kártya -
Dadpool
aktív tag
haliho
nekem is 5850 toxic van és kifogástalan
most olvastam a bioscserét amit mondtál
azonnal lecsaptam a témáraén is feltettem. szerinted mennyit lehet kifacsarni belolle?
amugy majdnem mindent full full maxon 16 aa 8 msaa már kicsit sok neki néha beroccen
de szerintem ez a catalyst miatt van
amugy tényleg nagyon jo a kártya. csak kicsit drága -
Dadpool
aktív tag
hali !
sikeresen beszereztem egy sapphire 5850 toxicot!
a problémám a következő! ha kint vagyok az asztalon akkor eszméletlen módon ciripel a kari
vagyis engem nagyon idegesít ugye a gpu clock: és a mem clock ilyenkor 157/300
ha elindítok egy játékot akkor nem ciripel gondolóm ilyenkor felugrik a 765 ős értékre
a másik ha kicsit lelassítom az ujjammal a proci ventit 955 be akkor is a ciripelés megszűnik. ciripelés= éles magas frekvenciás hang
ezt tudom valamivel orvosolni . gyári amd hűtőm van vagy a tápon nem bírja?
thermalthake 470W.
help ha van megoldás udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest