- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
(#7544) Balathruin:
Mert ExtremeHD-n nem futja ki magát?
Pont az a lényeg h annyi dolguk legyen h megszakadjanak.Alacsonyabb felbontáson amúgy sem lenne proper az összehasonlítás mert nem egyformák a procik, sztem 1366-ban még a Skylakenek is beletörne a bicskája h kihajcsa a 390X-et, bár nem tudom arányaiban ez mennyire párhuzamra hozható a Xeon/Phenom & 6770/5770 párosítással.
Arra a felbontásra inkább Heaven kéne akkor, az eléggé CPu független hozzá, hátránya h semmi több csak egy túltolt tesszelációs benchmark, innen pedig adja magát h nem mindegy melyik hw-nek milyenek az idevonatkozó képességei.
Btw.., tartom az álláspontom miszerint körbefutják az IGP-t, megaszondjátok jól melyik tesztet futtassam és hogyan akkor legközelebb megejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- I5-11400
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest