- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
oda en is mehetnek cimbora ! mas melo kapcsan, eleg hangzatos....
De, ez a menekules, ez szarul fest,Baratom !
-
myckey
veterán
bassatok ki a liba semet, ehhez nem kell leadni hulladekba a pct meg a technikat
Nekem ez gyerekkori berogzodes, a hardware meg a szoftver, ez az egesz IT/tech buzisag.
Ami jatekra megy, az nekem pont kell is, mert relaxalok, lekapcsolom az agyam egyebek...HA EGYALTALN jatszom . Maskor alvas kozben megy valami hatterzaj, az is stresszoldas es rest
Aztan ezen tanulok, olvasok, fogyasztom az ertelmes tartalmakat blabla...meg neha jovok ide baromsagokat irnniKell is, mert amit a testem kap...EN a masik veglet vagyok !
HAJRA BLOKI ! csapassad Respect
-
-
Televan74
nagyúr
Mióta eladtam az asztali gépet azóta milyen nyugodtan élek. Most sokat írok, edzek és új dolgokat tanulok. 50 évből 30 -at elk..tam játszásra. Biztos van benne egy kis kapuzárási pánik. Lélekben még mindig 25 évesnek érzem magam. A következő 15 -20 évet nem akarom gép előtt görnyedve eltölteni. Egy hónap alatt fogytam vagy 17 kilót. De még mindig nem vagyok megelégedve magammal. Edzek napi 1 órát. Sajnos nem érdekelnek a hardverek, és az sem hogy milyen játékok jellenek meg a jövőben. Ha összejön amit tervezek, akkor másfél év múlva beszámolok róla. Az biztos hogy elhagyom magyar országot. A többi még titok.
Az biztos hogy a két új tetoválásomnak köze lesz a titokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest