- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
Nah, kicsit hallgassatok jó zenét is. [link]
Elengedtem egy éve a mindenféle PC cucc árakat, kicsit kartel, kicsit szar forint, kicsit ez-az... nem kell semmit venni, az a biztos.
-
Televan74
nagyúr
GPU Prices: Still Getting Worse, Or Improving? - November 2021 Update
Továbbra sem várható semmi jó. Még a használt piac is irreálisan magas.
-
Gyuri27
félisten
Arcane-t nézi velemelyiktek?
-
Televan74
nagyúr
Arcane: League of Legends (Netflix) -et nézem most, nem vagyok LoL -os,de ez az animációs film nagyon tetszik.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
ViZion #18782 üzenetére
na hallod !
Én már rongyosra néztem/hallgattam mindent, ami a témával kapcsolatos ( nagyon nagy kedvenc a movie és az ost ...) De! Ez új !
[link]
Ettől az időponttól hallani a nevezetes darabot, de ezt a verziót nem találom sehol. Ami ebben a válogatásban szerepel.
Persze millió hasonló van, de pont ilyen nincs.....egy hozzászóló is ezt keresné.szrk
Az a mély, és az éles hegedű ...... -
-
myckey
veterán
-
Beretvás
veterán
oszt most meg mind behúzta a fülét farkát, vagy szappanyoztok?
-
Beretvás
veterán
ÓÓha kit akartok ti szappanyozni he? Há nagyon elkanászodtatok má..
-
myckey
veterán
válasz
Beretvás #18770 üzenetére
azt olvastam " buzik"
De ha már múziká és előadásművészet vagy mifene....meg egyébként is ezt dobtad be, akkor neje !
[Promentory (Last of the Mohicans Theme) Violin Cover - Taylor Davis
Koncsertó - The Last of the Mohicans Live - The Kiss Theme -
Beretvás
veterán
Nesztek..
muzik
-
myckey
veterán
Nem értelek benneteket....
Itt simán eléldegélsz havi, mennyibő ? huszon x akármennyi ezer, vagy hogy is van ez ?
Aztán megy a csoda, hogy nem olcsó a kompúter.Na !
Panaszkodtok itt.... stokhólban még lófaccra sem futja, blek frájdéjen.
Go West, Go Ongri !
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
ViZion #18754 üzenetére
gondolom nem lep meg a klasszikus
-
Televan74
nagyúr
Black Friday!
Stockholm:
Gigabyte X570S Aorus Pro AX kb.61K
EK Waterblocks EK-AIO Elite 360 D-RGB 43K
Kingston Fury DDR4 3600MHz 2x16GB 34K
Seasonic Focus GX 750W 23K
És egy 5900x de az nem volt annyira olcsó, de jó árban volt 188KUgyanez nálunk:
Alaplap (1 bolt) : 130.000 Ft
Vízhűtés (1 bolt) : 54.000 Ft
Memória (2 bolt) : 68.000 Ft
Táp egy helyen van leértékelve 39.600 -ról 37.990 -re.
Processzor : 206.000 Ft a legolcsóbb ajánlat.És hol keresnek jobban? - költői kérdés
-
Gyuri27
félisten
Naaaa na naaaa.
Há mi van itten?
Társasági élet? Jön a mikulás oszt mindenki izgul?
Majd nagy lófacc kerül a picsátokba. Mert drágaság van. mikinek csak erre futotta. -
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #18741 üzenetére
Erre a vonatra már nem szállnék fel egy darabig az biztos! Sapphire Radeon RX 6600 8GB PULSE videokártya
-
Televan74
nagyúr
10% áremelkedés az RX6000 -es kártyáknál. [link]
Hogy rohadjon rájuk. Ha most valami történne a 2070S -el, akkor adnám el az egész gépet a picsbe, lapost kicserélném valami modernebbre. És megvenném mindkét konzolt.
-
ViZion
félisten
Nah, egy kis művészet az Uraknak:
[link]
level végtelen szinten így kell táncolni. -
Televan74
nagyúr
Meglestem a Mass Effect™ Legendary Edition -t. Leesett az állam, az első rész nagyon jó lett. Még a mai játékokhoz szokott szememnek is elfogatható. Kíváncsi leszek majd hogy a 2. és 3. részen is csiszoltak e egy kicsit.
-
ViZion
félisten
Work
[link] -
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #18711 üzenetére
Nézd, nekem a családot vagy a rák, vagy a pia vitte el... kinél mi volt a gyorsabb. Keresztapám akkor sem hagyta abba az ivást, mikor megmondták neki, h megöli. TrollGyurinak igaza van (már ez de dúúúva
), egyrészt Neked kitartást, másrészt felnőtt emberek, megválasztották a sorsukat. A pia ilyen, meg még egy halom dolog. A rák is érdekes dolog, van sok közeli tapasztalat, anyukám is az volt, elvileg meggyógyult. Már fiatalok is hullanak (szó szerint) sorban, de ez nem számít, mint tudjuk, csak a covid van, a többi már nem is betegség.
Pedig esetleg érdemes lenne utánajárni, h miért halnak meg rákban a 30-40 évesek... felénk elég sokan.
Nesze, 1 [link]A linkelt cucc csak PC-re, vagy olyan okosTV-re köthető, amire lehet a progiját telepíteni. Ezek android TV-re valók. Nem linkeltem, mert nem is kerestem ilyesmit, nekem PC verzió van, azt kb. ismerem, utánanéztem. Ha van a TV-n okosító (vagy mindig TV vevő, ilyesmi) és azt nézed, akkor a HDMI verzió kellene. Ha az nincs, akkor android TV, ha az nincs, akkor a kamerás verziót keresd, de annál megoszlanak a vélemények, amiket olvastam.
-
Televan74
nagyúr
Nem nagyon vagyok jelen a topikban és ennek sajnos okai is vannak. A nővérem mindkét veséje leállt, dialízisen van. Ez még nem lenne baj, ha nem folytatná tovább az ivást.
Faternak meg a tüdőjében találtak valószínüleg rákos daganatot.
Sokszor csak ülök a gép előtt és bámulok ki a fejemből. Egyelőre tanácstalan vagyok.
Eljött az a perc mikor nem érdekel a gép, mindenem eladnám csak hogy a szeretteim egészségesek legyenek. Nagyon meg tud változni az ember érték rendje.
A hétköznapok nagy részében próbálunk úgy élni hogy, mintha semmi gond nem lenne, de tudjuk hogy ez nincs így, változás jön. És nem a jobbik fajtából. -
ViZion
félisten
Jah, monitor mögé. Sajnos nincs nagy hely, nem annyira látványos, mint a videókon, de sokkal jobb, mint a feketeséggel mögötte játszani, netezni, stb.
Egybe szettek is vannak, de ez érdekesebb, meg ócóbb is szerintem. LED volt a legdrágább, a költség majdnem fele a ledszalag. Olyan 12k körül van így, 1 m leddel. Lehetett volna sűrűbb ledet választani, ez 30 led/m, van 60 és 120 ledes is. A sűrűbb homogénebb képet ad -feltételezem. És vannak a még durvább, dRGBW szalagok, ahol a fehérnek is van led, ott még jobb a hatás. Persze csak ki kell fizetni... Az enyémből 1 m 4500 Ft, a 60 ledes már 6500 Ft, a dRGBW 60 ledest csak szettben láttam, és ez már 12 V. Az 5 V szalagot könnyen lehetett illeszteni, a 12 V macerásabb.
A vezérlő egy Wemos D1 mini, wifis meg mittudomén. De végül USB-ről vezérlem, amúgy is a gépben van, másrészt nem csatlakozott hozzá a progi...
Mikor készen lettem, akkor jutott eszembe, h ha a tűzfalon átengedem a progiját, akkor lehet, h működne wifi vezérléssel is. De felesleges, gépből kapja az 5 V-ot (Satáról, a uUSB bemenet csak a működésre elég, lednek nem tudja átjátszani a csatlakozójára).Ezek a mikrokontrollerek is nagyon durvák, rengeteg IoT cuccot lehet velük faragni. 4-16 MB ram? Bakker... a 286-os időkben ez már királyság volt, most meg 3×4 cm-es kis vacak erősebb, mint az első 2-3 számítógépem volt együtt...
Van itt kölcsönbe egy R Pi 3 is, este majd azzal marhulok. Kellene egy router -a vásárolt Tenda jó, de szoftveresen egy szarkupac. Sajnos OpenWRT-t sem lehet rá hegeszteni, a Tenda 9-re igen, a 10-re meg nem, mert Realtek chipes, ahhoz nincs a nyílt közösségnek FW-je. Pár dolog a baromságaiból, ami engem idegesít: aktív kliens lista ritkán frissül. Kikapcsolod a wifit a telón, de 10 perc múlva is szerinte még csatlakozva van. AP módban nincs szülői felügyelet... A sávszéll kontrollnál (is, de kb. mindenhol) olyan szar a felosztása az oldalnak, h a nevek, mac addressek nem látszanak végig... mintha nem lenne hely a monitoron bakker. Blacklist egy vicc, de amúgy is túl sok oldal, amit blokkoltatnék.
Szal a terv, h tűzfal/router lenne egy ilyen R Pi, vagy hasonló. Alapból blokkolna sok veszélyes oldalt, gyerekek is neteznek, nem mindegy, h mit nyitnak meg. Amióta host szinten blokkolok dolgokat, még nem volt vírusra riasztás -kivéve ha mi töltöttünk le vmit, amit gyanúsnak hitt.
-
ViZion
félisten
juhhúúú...
beüzemeltem az ambilight-ot (videón másik megoldás van, enyém Wemos+WLED+Prismatik) a PC-n. Sok farigcsálás kellett, itt falun ugye semmi nincs, ha vmi kimaradt a rendelésből, akkor annyi. Így kellett alaplapi USB->micro USB kábelt gyártanom, felszakadt fóliát forrasztanom, meg a régi cuccaimért elmenni anyámhoz, ott voltak szalagkábelek, jah, meg egy SATA->5 V kanócot is gyártottam. A többi csak idő és próbálgatás kérdése volt.
De műXik, fain. Még finomhangolni kell kicsit, de már így is jobb a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest