Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:04:18

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8821) Shkiz0 válasza arnoldito (#8819) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Függetlenül attól írom amit írok, hogy kereskedek is.
Karik esetében talán a legpatinásabb név a még mindig a Nitro+ ami jó teljesítményt ad, csendes, és nem 2x annyi mint a többi. A többinek vannak, meg voltak jól eltalált hűtései, de hosszú távon egyik sem tudott tartós dolgokat letenni. Szó sincs arról, hogy a többi gyártó nem tud termékeket gyártani, mert pont az MSI a legjobb példa rá, hogy a Navi esetén most eltalálták a dolgokat. Nézz rá a TPU-s tesztre az RX5600 XT-k esetén fényévekkel jobb a hűtésük mint a többinek, viszont drágák már. (mondjuk 5700 sorozatnál sem a legolcsóbbak közé tartoztak)
Ami miatt most felkapta mindenki, hogy amikor kijöttek az első tesztek, nem volt még sehol MSI GamingX, sem Giga Aorus, hogy csak párat említsek, és abból a mezőnyből amiből volt a RD volt a legjobb.
Mellesleg amúgy tök 8, mert most sem lehet itthon értelmes áron kapni 3 év garos példányt.

(#8820) GIORGIONE76
Én már a múltkor vizionáltam ezt, hogy 1-2-3 hónapig ez lesz amire utól éri magát a most lábadozó Kína. Lásd #8521 és #8532 hsz-em.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.