Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
19Lacus78
csendes újonc
válasz Cyberboy42 #9280 üzenetére
Jogos amit írsz, csak hát 4 hónapi minden gond nélkül futott a játék magas beállításokkal. Egy bughalmaz az egész amúgy még most is sajnos, ezúttal valami a dx-nél mászott el, vulcan alatt szépen fut a játék
-
arnoldito
senior tag
Én nem utaltam semmit nekik előre, után véttel vettem. Számla lényeg volt cég miatt, az ár is jó volt. Emailra válaszolnak, garanciát majd látjuk, ha esetleg oda jutunk. De valahol el kell kezdeni minden cégnek, nem áll mindenki mögött akkora tőke mind az Alza mögött...
-
gaben88
őstag
válasz gaben88 #9264 üzenetére
Kb mindent kipróbáltam nem megy, droppol a hang HDMI-n keresztül pl Netflix alatt... :-(
Ha nem javítják a következő driverben (nem valószínű, hiszen kezdetek óta megvan ez a hiba a sok hsz-t olvasva (KATT!)), akkor sajnos meg kell válnom ettől a kártyától, pedig nagyon szeretem és ár/teljesítményben mindent ver. A tököm se akar drágábban, bukóval most 2070S-re vagy 2080-ra váltani, főleg úgy, hogy ősszel itt van az Ampere...iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
ricsip
addikt
Mindenki így kezdi az ismerkedést az eppöl délibábbal: azt hiszi az eppöl neki tesz jót a cuccaival. Pedig valójában az eppöl a részvényeseknek tesz jót egyedül. Mindenki más hosszútávon csak a leszívott pénztárcát kapja, meg azt a keserű szájízt h. ezeknek a patkányoknak 1 rohadt fillert soha többet.
-
-
BeZol
őstag
válasz gaben88 #9305 üzenetére
Még mindig van lehetőség displayporton rápróbálni, ha van olyan csatlakozás a kijelzőn.
Emelett pl. a mi Sony okosTV-nk tudja a netflix/twitch/youtube-ot is, nem kell ehhez számítógép sem ha megoldható.
Egyébként meg nem kell 2070Super-t venni, vegyél egy használt 1080Ti-t, kb. legalább 15%-kal erősebb, úgyhogy beméred egy használt 5700XT-re, és ha kiadja a matek, akkor nincs mit siránkozni, csak hát 275W körül fogyaszt és elég forró is tud lenni, meg idősebb darabok. RTX magok hiánya meg nem hiszem h zavarna, AMD-n még most sincs ilyesmi. -
gaben88
őstag
Tökre nem akartam cserélni, tényleg elégedett vagyok ezzel a kártyával, minden téren, legalább 2021 év elejéig a nagy Navi vagy Ampere megjelenése utáni 2. hullámban cseréltem volna leghamarabb, de lehet akkor sem, mert mondjuk veszek egy PS5-öt vagy XSX-et (mindig kell aktuális nagy konzol is a házhoz (az aktuális N konzol mellé )).
AppleTV-t nem vennék (bár nincs bajom az Apple termékekkel), de egy Chromecast ultrát vagy egy Nvidia Shield-et lehet, bár tényleg csak pár naponta, esténként szoktunk filmeket, sorozatokat nézni a feleségemmel, így ha nem muszáj nem ruháztam volna be ilyenre, hiszen a gép ki van kötve erősítőre (HDMI-t és optikát tud fogadni) és évek óta tök jól ment (KODI még most is jól megy ).
TV-m már öreg (LG 42LM670S), nem támogatja már a YT-t se... DEEE, erről jutott eszembe, hogy a PS4 viszont igen, így lehet megoldódik a dolog és hátha javítják előbb, utóbb ezt a dolgot.
Garira leadni egy ilyet az Alzánál mennyire lenne értelmes amúgy?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
hkari
őstag
Beesett a Sapphire 5600XT, és szerencsére a nagyobb hűtő van rajta Köszi mindenkinek a tanácsot, tényleg csendes, pont ezt kerestem
-
veterán
válasz gaben88 #9313 üzenetére
Nem sokat néztem a 5700XT-n semmi , főleg nem Netflixet.
Olvastam hogy régi a TV-d mert pl én úgy hogy NUC van a TV-re kötve a Netflixet TV-ről használom. Mivel chromból talán 720p tud, appból meg 1080P asszem 4k nem is megy...
TV sokkal jobban néz ki minden, most nem mert szénné van butítva ami eleve szénné van butítva[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
PS4 Proval minden ok. Mar csak a kerdes, hogy varjak, hatha megoldjak az AMD-nel ezt az ismert hibat, amit eleg sokan jeleztek mar nekik megjelenes ota vagy adjam le Alzanak garanciaba, hatha visszaadjak a penzt vagy levasarolhatom... :D Utobbi eseten kivancsi lennek, mit szolnanak hozza es mit csinalnanak egy ilyen ismert hibanal a szervizben.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Szentee
lelkes újonc
Sziasztok!
Nálam sajnos már lassan csere érett lesz a dolog ez a sok driverrel szenvedés. Valaki váltott közületek 5700XT-ről 2060 /2070 vagy 2060S/2070S -re ? Melyikre lenne érdemesebb átmennem köszi előre !!
Üdv -
Beast007
aktív tag
válasz Szentee #9316 üzenetére
Szia!
Most váltottam 2080S-re ott se valami nagy a teljesítmény különbség, de nekem kellett a zöld új monitor miatt. Szóval az általad felsorolt modellektől ne várj nagy csodát teljesítményben az 5700 xt-hez képest. Én modjuk 2070s alatt nem is gondolkodnék 5700 xt után, de ki mit engedhet meg magának...
[ Szerkesztve ]
-
Szentee
lelkes újonc
Hi Jacek !
Először is köszi a tippet
Már december óta együtt "élek" egy 5700XT ASUS ROG STRIX OC kártyával az elején lévő driveres szenvedés ami tartott kb februárig azt mondtam oké benne van olcsóbb volt és tényleg HA megy rendesen szép kis teljesítményt ad. Nekem is úgy volt kijön a driver felrakom megy aztán idővel jönnek a bajok.. BS probléma félig megoldott nálam pl: Tolom a Codot random szerűen BS 2sec kép visszajön tolom megint pár perc múlva megint.. vmikor gyakrabban valamikor ritkábban. Probléma inkább nálam az nem szeretek mindig drivert ide oda pakolni egy sima kártyát akarok amin elmegy szépen minden "pár évig ". Úgy ahogy te mondtad kijön a driver felrakom és megy és a legnagyobb gondom ,hogy mivel játszak abba a kis időbe amikor időm engedi nem a driverekkel harcoljak .... Bocsi a kiakadáson.. néha nehezen viselem a BS-t
-
Szentee
lelkes újonc
-
Szentee
lelkes újonc
válasz TylerDurden #9320 üzenetére
Mi volt a váltásod oka ?
-
Szentee
lelkes újonc
Szia!
megtaláltam feljebb a kommented rá is kerestem AMD-n már nincs fenn vagy nem találom honnan tudom lekapni ? Megnézném.. Köszi!
-
TylerDurden
tag
válasz Szentee #9322 üzenetére
Kíváncsiság, és egy részegen rendelt monitor ami véletlen freesynces lett. Semmi gond nem volt a driverrel, se a kártyával. Viszont az 5700XT-vel már akadt 1-2. Baromi hangos ez a Nitro+ már ilyen 42%-os fordulatnál is, legalábbis nekem. Autós játékban pl. fekete-fehérek voltak a kocsik, minden más színes. Aztán konkrétan FPS droppom van horgászos játékban, mikor előveszem a botot. (nem érdekel igazából, csak 2070S-nél nem volt ilyen), de egyébként is kicsit többet droppol, mint a 2070S.
-
Szentee
lelkes újonc
Fel is pakoltam a 19.12.1-et. Aha DDU-val szoktam én is leszedni. Érdekesség már van is az órajel mindig 3500Mhz volt még ha nem is játszottam csak dekstop volt akkor is 3500.. most meg 200Mhz és dinamikusan mozog.. kiváncsi leszek.. Jelentkezek este egy kis Codozás után mire jutottam Köszi addig is a gyors HELP-et !
-
Szentee
lelkes újonc
válasz TylerDurden #9326 üzenetére
Hát az alkohol csodákra képes..
Am nem úgy van hogy a FreeSync-hez már Nvidia kártya is jó ?
-
addikt
Én 2060superről váltottam 5700xt-re, nekem fhd-hoz a 2060s elég volt teljesítményben, bár gyengébb egy kicsit az tény, mint az 5700xt. Én csak a full amd gép miatt cseréltem. Gigabyte aorusom volt, szerintem az egy remek kártya. A gaming oc-nál a ventik kerreghetnek, illetve előtte gainward phantom gamingem volt 2060s-ből és annak a ventije is kerregett, azt nem ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
arnoldito
senior tag
Srácok, akad itt olyan akinek DX12-ben a BFV mikro laggol, szét szaggatja magát? Kíváncsi lennék azokra, kérem jelentkezzen, persze ha van kedve. Kipróbáltam egy beállítást a biosban, nekem Ryzen van, és azóta azokon a pályákon ahol csinálta, már nem csinálja. És itt tenném fel a kérdést, hogy ez nem is driveres hiba?
-
AlienApollo
tag
-
arnoldito
senior tag
válasz AlienApollo #9338 üzenetére
A rzyen 3xxx topicban írta valaki, hogy ő disabledre tette a GearDownMode-t a ram beállításokban és megoldódott egy csomó játékban a mikrolaggolás. Átnyomtam én is és tényleg megszünt.
-
Kupszi
aktív tag
válasz arnoldito #9339 üzenetére
A BFV nem éppen csipázza DX12 módba az AMD kártyáit, tedd DX11-re, egyrészt sokkal több FPS-ed lesz, és nem lesz mikrolaggod se. A DX12 mód valamint a BFV inkább az Nvidia féle RayTrace prefeztálása lenne, nem véletlen hogy DX12be az Nvidiákon jobban fut.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
Sapphire Nitro+ Vega 64-et váltanék le egy Sapphire Pulse 5700-ra, ez utóbbi továbbra is ajánlott? jelentősen több lenne egy 5700XT, annyit már nem költenék rá...
Kinézetre inkább bejönne egy Thicc vagy egy TUF, de azok ahogy láttam nem ajánlottak. Fontos lenne a halk működés.
[ Szerkesztve ]
-
mufflika
tag
5600xt vagy sima 5700, melyik jobb hűtésileg?
Valamint mindkettővel, ugyan úgy vannak driver problémák? -
Skynet258
veterán
válasz Kolbi_30 #9342 üzenetére
+arnoldito
Igazából a halkabb működés, alacsonyabb fogyasztás és a némileg magasabb fps miatt megérné, na meg időnként le szoktam cserélni minden cuccomat az újabbra - amíg még az előző eladható értelmes áron, illetve a gari is ugye újraindul ilyenkor. Kizárólag ezek miatt váltanék én is, mert amúgy jó cucc ez a Vega is. Igazából 5700XT kéne, csak az még egy húszas rádobása lenne, annyit meg most nem akarnék rákölteni...
-
nagyúr
5700XT-ről váltottam 2080S-re. Mondjuk hozzáteszem, nekem nem volt semmi nyűgöm, csupán adódott egy jó lehetőség erre az Aorus 2080S-re és így cseréltem.
Ahogy már írták 2070S ami picit gyorsabb, a 2070/2060S pedig kis túlzással azt hozza amit az XT, játékoktól függ, hogy hol melyik a jobb.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest