Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A VIA chipset teljesítménye nagyon gyenge a 815- höz képest, próbáltam
A két 815 közül mindegyiket használom, a TUSL2C kényelmesebben tuningolható, ha nem indulna a túlhajtástól reseteli auton a BIOST és defaulttal indul, az ST6-nál manual BIOS reset kell, körülményesebb.Valamint nálam a RAM- ok is jobban mennek az Asusban. -
snake1977
őstag
Ha ST6-os, akkor annyit megér!!
Nekem egy MSI , MS 6337 ver.2.0-ás van, és sehol nem találom az msi-nél, csak 1.-ás és 3.0 és 5.0-ás van az archivumban náluk. De egyik sem stimmel mert azokon 4mem slot van ezen 3, a lite verzió 3 dimmes, ez pedig pro..na én itt elvesztettem a fonalat.
MSI Archivum -
snake1977
őstag
3DMark 2001-ben ez nem is rosz eredmény ettől a kártyától, a Tualatin jól kihajtja.
A fujitsu siemens lapok abszolút antituningosak viszont cserébe stabilan mennek
Én cd-ről csinálom a bios update-et, a neroval lehet emulálni a boot floppy-t, rámásolod a cuccot a diskre, beállitod a boot floppy emulációt, majd hdd lehúz és bootolsz cd-ről, akkor d: meghajtón lesznek a bios cuccok, és máris lehet updatelni, kicsi szépséghiba hogy az előző biost nem tudod lementeni, viszont megbízhatóbb a floppy disknél a cd lemez és gyorsabb is. Bár tapasztalatom szerint a fusi lapokat felesleges frissiteni, hacsak nem visit a micro code update miatt.Am van egy jól tuningolható 815E-pro lapom, ha érdekel dobok képet meg pontos típuszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő