- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #93346 üzenetére
Amit írsz , 2007-2008 már jóval későbbi történet.
De alapvetően az volt amit írsz, hogy sokan nem engedhették meg maguknak 90-es években.
Óriási volt a kereslet minden szemétre. Mindent el lehetett adni. Nem retronak, hanem használati terméknek.
96-97-ben még MFM vezérlőket, ütött kopott XT alkatrészeket szereztem és adtam tovább egy helyi kereskedőnek, aki a legolcsóbb volt közel s távolban. Volt hogy nyekergett az 5 és 1/4-es , dupla magas HDD. Rendesen meg kellett olajozni a csapágyait és jó lett
Egyik szomszéd meg 97-ben vett vadonatúj, eredeti, fullos kiszerelésű IBM XT-t, monitorral, mindennel.
Azt spéci nem tudom honnan szerezték, tényleg tök új volt, dupla DD-s lemezolvasóval. HDD nem volt benne, de az volt a legolcsóbb PC amihez hozzá lehetett jutni akkor.
Engem nem kérdeztek meg róla, de akkoriban biztos megpróbáltam volna lebeszélni Őket, ne tegyenek ekkora hülyeséget, nehogy megvegyék, nem jó az már semmire.Milyen érdekes, mekkorát változott a világ. Akkor egy ilyen cucc semmit nem ért, majd most 26 évvel később egy kisebb vagyont érhetne ugyanez.
-
válasz
envagyok #93346 üzenetére
Nézem a 2.számla végösszegét, 1213 Euro
, mondtam már korábban is hogy gazdag vagy, de ezekszerint nemcsak most, hanem régóta és alapból. 2007- ben 1000 dodó költőpénz is csak álmaimban volt, 1213 E meg hű de gazdag lennék...
-amúgy most sincs annyi valuta a tárcámban, asszem csak 2-300 dodó+Euro környékén valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged