Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Saját tapasztalatokkal cáfolom az AMD + "D43" kapcsolatot.

2004-ben 939-es konfigom volt (először 3000+ Venice, majd 3700-es Sandi).
Boltos haver kapott vagy 2 marék 1gigás "D43-t" (ugyebár ez csak a modulon lévő chip-ek típusa) jó áron (ekkor még 2x512MB GeiL Ultrám+ volt).
Este hazavittem a fél szatyornyi "D43-t" és kiválogattam magamnak a 2 legjobbat.
Még valahol meg is van a cetli, amin mindent összeírtam. Az egyik 600MHz et tudott, a másik ~595-öt talán CL3-on (ebben már nem vagyok biztos).
Akkoriban szinte minden ismerősnek AMD volt (754 + 939) és ők kapkodták el a memóriákat. Senkinek nem volt gondja velük.
-
Gondoljatok bele. Mint retro kedvelő. Mi volt a Win98 korában? Konkurencia? Az egekig magasztalt Linux, nem rossz, én is kiidegeltem magam vele néha, minden disztribúció hozott valami olyat, hogy szinte minden hardver ment alatta 1 kivételével ( amik akkor a gépemben voltak ). A hangkártya beillesztéséhez meg kernelt kellett fordítani, erre nem mindenkinek volt ideje, tudása, abitusa. NT4? Eszkökezelőt sem találtam benne
, utálom.OS/2? Szép és jó de semmire nem lehet használni, feelingnek jó volt hogy fent van a gépemen.Aztán meg a nyakunkba kaptunk egy Win2000- et ami rühellte a játékokat. Az XP volt csak a következő ami megint használható volt.DOS+Winn98 : ma felteszem egy retro gépre, minden megy, minden ok. Még az OSR2 amit mondasz, az is ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple MacBook
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, utálom.OS/2? Szép és jó de semmire nem lehet használni, feelingnek jó volt hogy fent van a gépemen.Aztán meg a nyakunkba kaptunk egy Win2000- et ami rühellte a játékokat. Az XP volt csak a következő ami megint használható volt.
DarthSun