Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
nemrég volt egy tesztem, mikor -10fokra lehűtött trafó olajjal hűtöttem a procit, be is vállt de csak minimális tuningot bírt, mert nagyon brutálisan kezdett melegedni feszültség növelés után
de akkor cask a procimag volt vele hűtve.. ha beraknám az egészet egy akváriumba tutkó hatásos lenne...
ha nem tudok szerezni többet, akkor viszont étolajjal fogom helyettesíteni
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
miért, 2MM-ba nem fér el?
Szerintem az lesz a gond, hogy az északi hídd nincs ekkorára felkészítve, nem fogja tudni megcimezni, tehát szerintem, ha működne is a dolog, akkor is max 1 vagy 2mb-ot kezelne belőle ami még belefér a cimtartomáyába a fölött lévő résszel nem foglalkozna... jobb esetbe... A másik, ha valahogy mégis sikerülne működésre bírni, valahogy, akkor meg a tuningnak lőttek... tuti nem fog annyira menni...
szóval ja... lesz kihívás rendesen
-
siriq
őstag
válasz
üzenetére
Nekem is volt. Meg persze a tobbi(K6-II, III+ stb..). Nalam sajna a kukaban vegezte az osszes cucc(sok lap ami volt hozza). Pedig volt belole sok. Rahedli kulonlegesseg(meg a jo kis cyrix m3 proci is).
Annyi mindent tarolgatni meg pakolgatni allandoan(koltozesnel). Igy kenytelen kelletlen meg kellett valnom toluk. Igy utolag banom, de ez van.Szep eredmenyeket ertetek el. Gratula.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
sajnos én már ennyire nem értek hozzá
Csinálj egy cikket a logoutra róla, szépen leírnál mindent elejétől.. hogy először azon is csodálkoztál hogy 4,5X133on tud menni a proci, aztán te is csapattad neki, majd toltad neki a feszt meg letiltottad a cache-t és egyre csak gyorsult, és gyorsult a vas és a végén pedig taroltál
jó kis sztorit lehetne elmesélni erről
-
Badman 4ever
őstag
-
peti_s
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
6sec-el értem el jobb eredményt, mint te 600Mhz-en... hiába megy 133on a memó, keveset hoz a konyhára, ráadűásul a késleltetést berakta cl3-3-3-6ra hiába van a mem. kezelés fast-on...
most megy az 5X124, azaz a 620Mhz-es eredmény...
utána feltöltöm neked a képeket...
aztán majd kiírom a bios beállításokat, és megnézem a másik lapba mi hogy van, hátha azon is beindul 133on a rendszer és akkor 5perc alá viszem az 1M-et![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
szóval a fent említett beállításon települ a windows ME, mindjárt fent is van
az alaplapot már írtam, EPOX EP-MVP3G2 (ez az 1mb-os verzió)
a proci 450es K6-III+ 2,0v kell neki majd mindjárt megnézem a pontos típusát...
a ram egy yoféle pc133as adlas Matrox Mystik VGA kari 4mb a hd meg 4,3as segate minőségi ACORP táp
mindjárt jön a 620as eredmény is

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
az 1.5ös nem fut le sehogy sem
a verzió szám "nélküli" az meg simán, ez csak másodperc pontossággal számol, de mivel itt több percig számolnak a procik, sztem nem a pár ezredmásodperc döntene...
mindjártz töltöm fel az eredményemet!
everest cpu info fusson a háttérbe hogy ne lehessen csalni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
-
peti_s
addikt
válasz
üzenetére
Sztem is, köszi a linket, mert elijesztettél vele egy III+-os vásárlásától. Én aztán tuti nem fogok még 3 FT-sem adni egy +-ért. Azt hittem olcsóbbak. De ezzel nagyon jól jártam, örülök hogy az AMD minden infót a fém kupakra írt kivéve az órajelet, mert az a jobb felső sarokban is megvan.
Akosf megvan már az E5300-ad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DarthSun