Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elkezdtem kutatni hogy mit lehet kezdeni még a SIS530-as chipsettel, milyen regiszterei vannak, hogyan lehet paraméterezni, stb... így leesett hogy ez tudja negyedelni is a host frekvenciát. Vagyis a PCI busz frekvenciája 33MHz-en tartható.
A másik felismerés ami még kellett hozzá az az hogy az L2 cache nem bírja a 100MHz feletti frekvenciát, mivel ennek a sebessége sokkal jobban ki van élezve mint a processzoré. Ezek után már csak le kellett tiltani BIOS-ból és voilá... Máris 133MHz-en ketyerészik a proci is és a memória is.
"Nincsenek szabályok, azaz be lehet vetni a folyékony nitrogént a volt moddot és amit szimpatikusnak látsz."
Ez tetszik. A volt moddon és pár hardver módosításon már gondolkodtam. Illetve azon is hogy valami komolyabb hűtőt rakok a procira. A jelenlegi nagyon röhejes megoldás. De ha nincsenek szabályok, akkor nincs sok esélyed. Egyszerűen optimalizálom a SuperPI kódját, Photoshop-ot használok vagy időgépet építek... talán ez utóbbi a legjobb és legkönnyebb.
Megjegyzem este már 666MHz-en elindult a SuperPI ezzel a gagyi hűtővel is. Lehet beszerzek egy hőcsöves LGA775 hűtőt ( Hyper TX-et nézegettem ) ami ráerőszakolható a procira. Az esti minuszok meg rátesznek még egy lapáttal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest