Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz werszomjas #20598 üzenetére
4 Ghz-ig bőven, de a 8320-ban van nagyobb tuningpotenciál is, mint 4Ghz, bűn lenne nem kihasználni.
Az én kérdésem a szakikhoz: FX8120 vagy FX8320? A 36k-s ár nagyon jónak tűnik, de lehet híg a leve az olcsó húsnak?
[ Szerkesztve ]
-
Strix Aluco
aktív tag
Mivel elég hosszú időre (6-7 évre) tervezek, az Intel kiesik a magok/szálak száma miatt, de sajnos mindamellett elég kicsi a költségvetés, révén, hogy gimnazistaként nincs önálló kerestem - ergo minden ezres számít.
A tuning egyelőre nem jön képbe, mert VGA-limitem előbb lenne, a kérdés, hogy a 8320 teljesítménye megéri-e a plusz pénzt? -
Strix Aluco
aktív tag
ViZion - nem csak játékra, hanem vágni, renderelni, satöbbi.
Tudom, soknak tűnik az az idő, de jelen pillanatban 1 mag és grafikai téren 128MB VRAM tulajdonosa vagyok, szóval nem mondhatni, hogy túlzottan érdekelne a technikai fejlődés.kungzi - Fogyasztásban gondolom egy szinten van a kettő - ha idle alatt nem több a natív TDP, mint 50-60W, akkor az már tökéletesnek mondható.
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz and1ao #21869 üzenetére
A hivatalos weboldalon 160-at olvastam, ezért írtam annyit. Oké, hogy SK tesztelte, de egy lényegesen kisebb hűtővel, arra, hogy befér-e oda egy Gaia, még senki se adott tapasztalatból választ.
Fél centi elég sokat számít egy hűtőnél, és nem hiszem, hogy örülne bárki is, ha szerelésnél derülne ki, hogy mégsem fér be. -
Strix Aluco
aktív tag
válasz and1ao #21873 üzenetére
Ki a f.. az a SK, de azért szó szerint idéztél a tesztjéből, amikor a Gaia magasságára kérdeztek rá.
Én sem bírom őt, mert nem bír leírni úgy egy hozzászólást, hogy az ne tartalmazzon egy linket a weboldalához, de ez a teszt azért sok segítség annak, akinek fontos a jó házhűtés. Egy szó nincs róla benne a Zalmanok ajánlásáról, csak konkrét számok.
A stílus meg maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.