Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Látod milyen vagy!!!Rossz gonosz...(ráadásul még le is sötéteztek)
Neked ezért menyit fizetett az Intel?Lassan összeáll a kép nálam is...boldog AMD-s voltam,majd jöttél te és pufff...lett egy I5-öm!
Ez is a te bűnöd! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva a szót azért nem kell ilyen mimóza lelkűnek lenni,mert volt egy kis viccolkodás.Basszus ha én minden ilyenen megsértődnék már 3970x-em lenne,de ha ezért vesz valaki i5-öt az meg is érdemli(nem mintha baj lenen a procival én is nagy megelégedéssel használom...jöhet a kőzápor
).Ezen felül meg valószínű nagy veszteség számunkra a kialakult helyzet 
-
Milka 78
nagyúr
-
-
laca000
őstag
válasz
miresz
üzenetére
A Gigabyte és az Asrock egyes lapjai, mint az én 970 Extreme 4-esem is volt(életem leggagyibb alaplapja), mindenre alkalmas, csak éppen tuningra nem.
Egész egyszerűen nem értem, jó, tudom, a pénztárca legtöbbször limitet szab, de miért nem ASUS-ban gondolkodnak az emberek
Ha utánam vágnák sem kellene Gigabyte, illetve igen, eladni, aztán befektetnék másba.

-
gaben82
tag
válasz
miresz
üzenetére
tesóm lapja: ASROCK 970 Extreme3
a giga lapot a hardverkerben vettem, talán ott nem szórakoznak.
de ha hétfőn visszaküldöm mikor lesz lapom?
én 1 napot nem bírok ki gép nélkül
-
Zunex
tag
válasz
miresz
üzenetére
jól értetted, bocs ha nem volt egyértelmű. Most van a gépemben az 1045 és szinte semmibe nem kerülne 6100-ra váltani. Azért kérdeztem.
Edit: Olvastam, hogy a 6300-ban Vishera van és a 8350ben is. Ebből ki lehet hozni valamit úgy, mint régen? Úgy értem, hogy ugye néhány Athlon II-ben a kezdetekben deneb mag volt és ki lehetett nyitni magokat/L3 cache-et.
-
gaben82
tag
válasz
miresz
üzenetére
Mondjatok valami tuti jó és halk hűtőt. vagy az csak vízhűtésbe létezik?
auto feszen van 1,376 az idle, a load 1,408V 8x4000MHz-en járatva. cpu-z szerint.
most kipróbáltam feltettem 8*4400-ra és ugyanezen a feszen megy, nincs bs, de jobban melegszik pedig feszt nem is emeltem.... ??? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Most keszulok valtasra, szerinted jobb mint az Asus Crosshair V Formula-Z ? Tudom hogy nem egy arban van, de amit szeretnek egy laptol, az a kovetkezo :
- stabil tuning
- vegye vissza a feszt uresjaratban
- jo es attetszo ventilator vezerles
- ne legyen driver problema.Ha ezekben majdnem egy szinten van a dragabb ROG lapokkal akkor belemegyek. Mar ugy is vagy 10 eve nem volt MSI lapom.
-
Cseneles
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Proci huzásban kicsit segithetnél... Ha 2133Mhz-n használom a ramokat akár mire állitom az NB az 2200 marad, ha 2400 dongetek a ramokkal akkor automatán 2400 ra rakja az NB-t viszont itt már kidobál játékokból, hibára hivatkozva
kékhalál sohasem volt cpu nb 1,3v ig próbáltam, ennyit tudhat a PROCI max? -
ebegab92
senior tag
válasz
miresz
üzenetére
Én egy kis 5 cm-es ventit lógattam az északi híd fölé,Level 1-en jár,így csöndben van,és a levegő is mozog az ASRock 970 Extreme3 északi hídja fölött.Szerintem sem egészséges ez az állapot,de látszani úgy se látszik a cooler,az é.híd hűvösebb,akkor meg miért ne?
Gari után is működjön már a lap 
-
RVR400
veterán
válasz
miresz
üzenetére
Mondjuk X vs 3X árban szerintem egész jó. Az én házamban ugyanilyen hűtés mellett a Macho sem hozott jobb eredményt, így szerintem azt a 6000e Ft-ot megérte, amibe került.

Más kérdés, hogy szét kellett bombázni, mivel a házon kívülre csak úgy lehet feltenni a bordát, meg több folyadék került bele, mint amennyi gyárilag van benne. -
Malibutomi
nagyúr
-
Yeffy
veterán
válasz
miresz
üzenetére
nem, közben telepítgetek, meg kaját csinálok, meg ezaz...

na, nem tudom, h ez jó-e, nekem ilyet dobott...
nem volt választási lehetőség az elején, Run all tests volt, meg valami upgrade...
Malibu: úúú, kemények vagytok

jéé, szerinte is 95W TDP-s a proci, hurrá!
csak kár, h memóriafrekire ökörséget írt... 800-on mennek, nem 667-en...ja, meg egy-két apróság azért ment a háttérben, 10 ablakos Chrome, meg stop-polt WMP, szal lehet, h még picit jobb lehet, bár nem hiszem...
meg most nézem, h most már lehet a 3 féle tesztből választani, az uccsóra ki is írja, h nem támogatja a VGA-m... -
DjKriston01
tag
válasz
miresz
üzenetére
Szia,
Nem tudom emlékszel-e, de nekem volt eléggé nyűgös kitalálni hogy milyen konfigot rakjak össze, és annyi kérdésem lenne, hogy ezzel a lappal amim van és az arctic cooler pro 64-es alapfeszen minden tuning nélkül bírná a lapom az FX 8320at meg ezta VGA-t :Asus HD7850 2GB DDR5 HD7850 ?
Ideiglenesen kb 1 hónapig hangsúlyozom tuningolás mentesen. -
Exelsior
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Nem.
én voltam a hülye.
Kijelzős Házam van meg led sor van rajta két oldalt.
Az adta meg magát az sípolt. Nem is az alaplap.
Én meg jól benéztem. a gépháznak a ledjei nem világítanák és az LCD kijelző is meghalt.

Na megyek szétkapom mi a fene baja van.
multiméter elő azt vágjunk bele 
-
-
=HG=
addikt
válasz
miresz
üzenetére
+1 vagy egy kicsit olcsóbban: ASUS M5A97 R2.0 (19k)
-
Exelsior
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Én is ASUS-t vettem volna de Ext4 lett mert ez volt raktáron és ezt is ajánlották. Nem bántam meg.
8120 felhúzva megy szépen.(4Ghz) A THX minősítésű hangkártya is nagyon szépen szól Logitech 5.1-es rendszerrel.
Ha tudsz vegyél ASUS-t de normális mértékű húzásra jó hűtővel a Asrock is jó.
De a profik majd meg mondják

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Figyelek ám, nem koppintani a setupom

A sok fentihez egyben, az Asrocknak a 9xx chipsetes lapjai sajna nem sikerültek kiemelkedőre. A miresz által ajánlottakból bármelyik jobb.
=WiNTeR=
Megéri a cserét, nagyon jók ezek a procik, lobogni fog a hajad. De tényleg jó lenne egy kicsit izmosabb hűtés, és akkor csúnyán megrángathatod. -
lee56
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Egy ismerősömnek szeretnénk gépet újítani, és valami költséghatékony lap kéne ezért Asrock 990Ex3-ra gondoltam elsőre, ill. ez a GD65-ös MSI még talán beleférne a büdzsébe, ha azt mondod azt a pár ezrest megéri az MSI felára, akkor az lesz belőle.
Mondtam is neki túl sokat nem érdemes a lapon spórolni, mert az könnyen visszanyal.
760as chipset felejtős. 
-
lee56
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Ha már szóbajött az MSI, olyan kevésszer esik szó itt róla, használ itt egyáltalán valaki 9es chipes MSI lapot?
Nem túl nagy a kínálat belőle, ahogy nézem összevissz négy féle lapuk van. Szóval a kérdésem az lenne mik a tapasztalatok így FX-ekkel és az új MSI lapokkal, már ha van
Csak mert papíron jók ahogy nézem a weboldalt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Keressek intel i7-i9!!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Neked ezért menyit fizetett az Intel?Lassan összeáll a kép nálam is...boldog AMD-s voltam,majd jöttél te és pufff...lett egy I5-öm! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És milyen hibája van?

?
Bár csak Crysis3- al tapasztaltam, driver minden a legfrissebb, proci 4Ghz