Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz lee56 #67159 üzenetére

Az elozmenyekben nagyreszt benne volt, hogy mi volt a gep, itt vannak a reszletek:

Gainward GTX 1060 6 GB-bol a legalapabb verzio
    6700k és 8350
    mind a ket esetben Samsung 830-as SSD
    Ami elter: 48GB DDR4 vs 16 GB DDR3 De ez a platform sajatossaga. 8GB-al is megneztem, hogy mennyi memoriat fogyaszt es boven eleg neki.
    felbontas: 1080p es ultra beallitas mind a ket esetben

A teszt az Argent palya bejarasaval keszult.

A frame delay grafikonoknal a HT ki volt kapcsolva es a frekvencia vissza volt veve. Ezt azert tettem, mert a teljes bench 2 es 4 GHz kozott keszult i3, i5 es i7 szimulalasaval (4mag+HT, 4mag, 2mag+HT) es abbol az irasbol emeltem ki. a grafikonokat. Amit jol tettem, mert talaltam az egyiken hibat.

Az a par szazalek alap esetben tobb, mint 15%, amit lehet csokkenteni tuninggal, de mindannyian tudjuk, hogy FX-hez normalis lap kell a throttling miatt. A tesztek kozben kulon ventivel hutottem a tap aramkort, hogy biztosan ne okozzon gondot. Az igazi problema az, hogy ez jatekonkent valtozik es lehet a 15% akar tobb is meg tuning mellett is, ha egy szalat terhel csak a jatek engine es nem eleg neki amit az FX tud. Amit viszont meg nem lattal az, hogy mekkora frekvencian lesz proci limitbol GPU limites az FC Primal (i5-i7 gorbet erdemes nezni):

Szinten az elozmenyekben benne volt, hogy "Mindentől függetlenül, ha olcsón tud valaki Phenomról cserélni vagy tervez egy Zen-re cserét, akkor bele lehet vágni az újabb kártyákba, de nem fogja a 100%-ot kihozni belőlük."

ViZion: Nem szuz a rendszer, de amennyire lehet mind a ket platformnal egyezett. 3GB-os 1060-rol megvan a magam csunya velemenye. Hamarabb vennek 4GB-os Rx 470-et.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés