- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #6791 üzenetére
Nem állítom, hogy nincs benne igazság - valóban felemás.
Mindenesetre fura.
Azt, hogy végül minden hátránya mellett kihozták lehet indokolni azzal, hogy tavaly júniusban bejelentették, megígérték, hogy lesz ilyen.
Nekik azt már legkésőbb tavaly ilyenkor látni kellett, hogy jön az Alder Lake és nekik nem lesz semmijük. Nem tűnik úgy, mint egy nagyhirtelen meghozott döntés.Az más kérdés, hogy viszakozni nem tudtak belőle. De ha itt csak a marketing lett volna a cél, akkor ezt a rajtot - out of stock jelzéssel - megejthették volna hónapokkal ezelőtt. Hiszen a Milan-X-et már egy ideje szállítják. Vagy ha igazából nem szeretnék eladni, akkor árazhatták volna $600-700-ra is.
Én simán el tudom képzelni azt is, mostanra sikerült lefedni a professzionális szerverpiacot, ahol ennek valódi haszna van. Azért egész biztos, hogy ez is egy niche piac. Az árazása arra utal hogy már a B terv pörög: szórjuk ki a gamereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest