Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Az intel Végülis jó okkal volt kisgömböc. Olyanokat vásárolt fel, amik a jövőben jelentettek volna komoly konkurenciát. A top500 tagjai nem a cputól vannak ott, hanem a gyorsítóktól. Jól érzékelték, hogy a cpu mindenre jó, de nem elég jó és hogy jönnek majd gpu, fpga, asic kihívók célfeladatokra, amik hatékonyabbak és higy végül a mindent egybeintegrálunk lesz a nyerő.
"ha van egy IKEÁS chiptervezési kisokos - amit az ARM-től lehet licenszelni, akkor mindenképp "
Igen, de a dollárszázmillárdos biznisszel rendelkező Intel mellett az arm sem egy nagy cég.
Igaz, mondjuk, mínimum úgy kéne nézni, hogy Intel vs Qualcomm+arm+tsmc
"de nálam lassan hasonló lesz mint a COVID virus ügye ..
más fórumokon a covid miatt is dünnyögtem - de hogy ekkorára nőtt a virus probléma az engem is meglepett .."
A vírus probléma sztem azért nőhetett ilyen nagyra, mert nem a.vírus az igazán Nagy probléma, hanem már jóideje hitelből létező kapitalizmus a növekvő egyenlőségével. És a technológia nem megmenti az emberiséget. De ez egy más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő