Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz MZsoltee #1682 üzenetére

MA785GM-US2H, mATX kistesó. 11es szorzó, tudtommal ez fix, legalábbis nálam 10x300ra csipogás a válasz BIOSresetig..nem is értettem elsőre.

Beállításokban semmi extra, FSB 300ra, PCIe 100ra, NB 1800on, HT 900on, RAMszorzó 2.66, időzítések bySPDn, kivéve a TfRC vagymi, az egyel magasabb ns értékre pöccintve. Feszültség szinten NBnek +0.1, CPU NBnek 1.35V, CPUnak 1.4V. Utóbbi értéken elvileg még lehet csökkenteni nálam.

Azt néztem, hogy nálad jól fel van pöckölve az NB/HT freki, ez nem okoz gondot? Gyárilag ezek 1600 és 1000MHzen mennek rendre, ehhez képest a 2400/2100 kicsit soknak tűnik nekem..mennyi az ideális?
    Azt tudom, hogy a HT 1GHz felett nem igazán szól bele a teljesítménybe, de az NB gondolom jó hatással van a RAMteljesítményre..mennyi az optimális érték, ill. mi számít gyárinak a nem visszafogott Denebeknél? Valahol olvastam anno róla, de már nem emlékszem :S

darál0w
    Sajna jellemző az időbeosztásomra, hogy nem sikerült azóta játszani, kimérni mit produkál a több cache miatt minFPSben..de jön a Karácsony ;p

Új hozzászólás Aktív témák