- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamarush
csendes tag
Az oké de a hirtelen kikapcsolást mi okozhatja? /de amúgy nem hiszem, hogy ennyit bírna/
Az eseménynaplóban kernel power error 41 van írva, ami tudomásom szerint hirtelen áramkimaradás miatti rendszerleállás
a tápnak nem lehet baja mert beraktam már 2 másikat és azokkal is ugyanez volt -
kamarush
csendes tag
Sziasztok!
Nekem hasonló problémám van mint HaZsolt-nak.
Vettem egy Phenom2 X2 550-es procit. Aktiváltam a letiltott magokat, alapfeszen alapórajelen a prime teljesen stabil órákig a 4maggal. De ha felemelem az órajelet kb 3300ig bírja, azon felül olyat csinál, hogy egyszercsak kikapcsol a gép prime közben kb 2perc után.
3maggal 3700on prime stabil megint órákig, semmi kikapcsolás. ez mitől lehet?
mert már tényleg nem értem. 4maggal alapon teljesen stabil minden, de ha emelek akkor kikapcsemeltem már feszültséget is, de az sem segitett.
PLZ HELP -
MZsoltee
veterán
Örömmel látom, hogy gyűlnek a tapasztalatok és azért használjátok a topicot!
De nem csak ezért írok, gondolkodtam azon, hogy vételezek egy kicsi sempront és aktiválom a 2. magot és a kérdésem az lenne mely OPN számú procik azok amelyek használhatóak, manapság vagy régebben gyártott példányok azok melyeket nagyobb valószínűséggel lehet modolni?
-
HaZsolt
őstag
Hozzámkeveredett egy x555BE (c3) A proci elég érdekes. Feloldottam mind a 4 magot és primeoltam. Eddig rendben van, de néha lekapcsol a proci. Hűtése rendben van (Cooler Master Hyper 212 plus) . Ez lehet, hogy processzorhiba?
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!Ez a lap [GA-890XA-UD3 (rev. 1.0]képes a magok feloldására?A Rev.2-esben van egy autó unlock funkció,de a rev.1-esben nyomát sem látom.Nem tudna valaki perfekt angol tudású kolléga utána nézni,hogy menne e a Rev.1-es ben egy B50-es?Nem szeretnék mellé nyulni
Előre is köszöntem!
-
Salvatore
tag
Ezt nézzétek: [link]
Sajnos a feladatkezelőnél sem engedi, ahogy az msconfigban sem, hogy egynél többet válasszak. Jah és úgy tűnik, hogy így lassabb is a gép, viszont a proci meg jobban melegszik. -
siriq
őstag
válasz
Salvatore #577 üzenetére
Ez tenyleg furcsa. Meg anno olvastam valakinel hasonlo problemat. Mi volt a megoldas? Sajna mar nem emlekszem.Azert majd rakeresek.
szerk:
A quick check:
Right click computer
Properties
Advanced system settings
Environment Variables
Under System variables there should be an entry 'number of processors'. If
it shows 1 you might try changing it to 2. However I suspect that if it sees
only one from BIOS then you will not be able to change it.
ezt megnezned nekem? -
Salvatore
tag
Most próbálkoztam kicsit:
Ha hybrid módba van, akkor mindenképp X4 B50-et ír, ha letiltok egy magot akkor is, viszont az eszközkezelőbe már csak 3 lesz, viszont a feladatkezelőbe továbbra is 1.
Normál módba meg mindenképp X2 550-et ír és 2 mag van mindenhol, a további beállításoktól függetlenül.
Lehet, hogy ez a lap egy ratyi ebből a szempontból? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Salvatore #575 üzenetére
érdekes dolog...talán már vki látott hasonlot...majd segít...én sajna nem tudok ezügyben okosat mondani.
elvileg ennyit kell csak állítani...még esetleg azt probáld meg, h a magokat egyesével aktiválod...meg kell nézni 3 magosnak látja e...mindkét letiltott maggal játszd el.
-
Salvatore
tag
Ha az acc-t kikapcsolom, akkor X2 550 és 2 magot mutat rendesen a feladatkezelő.
Biosba csak a hybrid módot kapcsoltam be, meg az acc-t próbáltam auto-n, allcore-on és percore-on is. Elvileg mást nem kell állítani nem? Mindenhol X4 B50-et írt, csak hát az volt amit fentebb írtam. -
Salvatore
tag
Kíváncsi vagyok ki találkozott ilyennel:
Adott egy Giga 880GM-UD2H rev1.0 lap és egy 550BE proci.
Biosba hybrid mód + allcore
Indulásnál X4 B50, valamint az eszközkezelőben is, ha lenyitom a procinál 4db X4 B50.
Viszont feladatkezelőbe egy mag, és cpu-z szerint is 1 magos az X4 B50
Nah erre varrjatok gombot...
Már újraraktam a win 7-et (64bit) B50-ként, és legfrissebb bios is fent figyel.
Vki ötlet? -
tvelvet
csendes tag
Hali!
Szeretnék venni egy ACC-s lapot meg egy 5000+-os amd. lehetőleg minél olcsóbban. Van valakinek ötlete hol kéne, keresni, vagy esetleg konkrét helyet, ahol nagy eséllyel van 4 magosítható proci?
köszii
-
olta
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogyha megneztem terhelve a homersekleteket ugyanazon beallitasokkal 2 es 4 maggal, akkor a 2 magos homersekletnel ugye latom a maghomersekletet is, akkor ez a 4 magos ertekeknel es iranyado?
Azaz most 4 maggal nyugodtan vehetek 9 fokos homerseklet kulonbseget?
Valaszaitokat elore is koszonom
T
-
Dax27
csendes tag
Az a baj, hogy ha feloldom a magokat, akkor nem ismeri fel a merevlemezt, vagy ha fel is ismeri akkor smart hibát ír ki. Magfeloldás nélkül tökéletesen felismeri, és müködik is, valamint más gépbe sincs semmi baja a merevlemeznek. Arra tudok gondolni hogy valami bajuk van a feloldott magoknak, de ez elvileg pretested proci, szóval nem lenne szabad :S asrock 890gx es lapom van, szóval nem is egy bonyolult feladat ebbe feloldani... A smartot ügye meg a proci futtatja le, szóval ezért gyanús :S szerintetek mi lehet a baj?
-
Dax27
csendes tag
feszültséget kell állítani magfeloldás után?
-
kte0
tag
Sziasztok
Ilyen lappal A780GM-LE/128M lehetne magot feloldani? -
janihunk
senior tag
válasz
cowboy_bebop #548 üzenetére
Hát szerintem, ez már nincs is meg pm re választ sem kaptam sőt 2. óta nincs uppolva se.
-
válasz
amdphenomX4 #537 üzenetére
Tudomásom szerint nem.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
amdphenomX4 #537 üzenetére
athlon x4ről egyedül a 620asrol tudok.
-
amdphenomX4
csendes tag
Ááá első 30hozzászólást olvastam de teljesen megkavarodtam!
Most akkor az AMD Athlon II X4 635-ben lehet az L3 cache-t aktiválni? Nem mintha most éppen akarnám az új procim nyúzni, de ha az idő úgy hozza pár év múlva lehet hasznos lenne
-
HaZsolt
őstag
Athlon II x3 440. C3!!! Ebből szerintetek lehet csinálni 4 magos Phenom II-t?
Van Rana butítás is belőle?A választ előre is köszi
-
janihunk
senior tag
Köszönöm még egy utolsó kérdés ezt ugye lehet négy magosítani: Athlon X2 7750 Black Edition 3MB
-
janihunk
senior tag
Sziasztok most néztem hogy ez a lap is képes magot feloldani: Szerintetek igaz?
-
Dax27
csendes tag
Üdv!
Akarok venni egy Phenom II X2 555 BE-önt, tudnátok segíteni szériaszámot vadászni, arra hogy melyik az amelyik unlockolható? -
myckie2
őstag
Nekem is ugyan ez a problem :S És mag feszültésget lehet valahol adni a magoknak hátha jók lesznek?
-
Gyárfás
tag
Egyébként még1 érdekesség, hogy ha core unlock enabled és acc is van és meg is jelenik a 4. mag, de én manuálisan tiltom le, akkor ugyanúgy újraindul. Ilyenkor ha jól láttam négymagosnak ismeri fel, de win (moddolt xp) bootoláskor már csak 3 magot ír, tehát elvileg nem megy a 4. mag és mégis gond van vele.
-
Franco9
tag
Üdv.
Ilyen alaplapom van és egy x2 550-es phenom ii-m.
Megprópálkoztam magfeloltással úgy ahogy a youtube-on többen csinálták: bios/m.i.t/ACC
felső dolgot hybridre az alsót auto-ra tettem de maradt ugyanúgy a 2 mag.
A + magok lehetnek a hibások?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest