Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsgergo
csendes tag
hali,
érdeklődnék, hogy van egy phenom II x2 550-em ami nem black edition. a 4 magosítás megoldható ezzel is probléma nélkül, vagy kell, hogy black edition legyen?
köszi a válaszokat. -
ozi12341
csendes tag
Én is ezért kérem a segitségetek hogy miért van ez esetleg dekstop proci ?
-
ozi12341
csendes tag
http://kep.psharing.com/411165.jpg igy jó ?
-
ozi12341
csendes tag
Hát nem foglalkoztam ilyenel előtte és nem nagyon mennek ilyenek igazábol csak játékra használom a gépet
-
ozi12341
csendes tag
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ozi/Dokumentumok/K%C3%A9pek/cpu%20z.bmp
esetleg igy meg tudod nézni ?
-
ozi12341
csendes tag
MSN re fel vennél hogy át küldjem ?
-
ozi12341
csendes tag
Anyit még hozzá tennék hogy everest home ki irja érzékelőknél hogy 1 . mag menyi fokos és hogy 2 es mag mennyi fokosde pl tulhajtásnál nem kihasználtságnál nem .
-
ozi12341
csendes tag
Igen és valamiért csak 1 magot ir minden program .Pedig vezérlőpult/rendszer/eszközkezelő/hardverbe a proceszor rénél kettőt ir meg kérdeztem haverom neki 4 magos van és neki meg ott négy magot irt ki.
-
ozi12341
csendes tag
Sziasztok egy kérdésel fordulnák hozzátok .
A proceszorom : ADM athlon(tm) 64 X2 2.4 GHZ
Szeretném meg kérdezni hogy hogyan lehet a 2. magot be kapcsolni persze ha bele lehet .
Akit tudja irja le léccives .
Vagy itt msn em : o-zi-1@hotmail.com -
szalem
csendes tag
Lenne itt előttem egy Gigabyte GA-MA78LMT-US2H lap és egy AMD 435 X3 Athlon II proci.
Én nem vagyok az aki egyből kérdez így próbáltam végig olvasni minden hsz-t. De ahogy olvastam az önbizalom annál jobban vált ingadozóvá. :SVagyis azt kérném hogy vlki leírná hogy pontosan mi lenne a legmegfelelőbb próbálkozás a 4. mag műkösésének eléréséhez?
-
-
laj7
csendes tag
Hali,sikerűlt aktiválnom a 4 magot phenom 2 x3 710 procimon.Max menyi voltot athatok neki hogy kihozzam a maximumot belőle,most 1,248v megy
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #659 üzenetére
azért írtam
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem vagyok nagy pc zseni, ezért árulja már el nekem mi az a raid vezérlő és mitől olyan jó az
előre is köszi
-
Thrawn
félisten
A K8N-re gondolsz? Mert akkor nem csodálom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az Asus sok örömet fog okozni RAID vezérlő terén 64 bit alatt. A Giga semennyivel nem rosszabb választás tuningopciók terén, stabil, megbízható lap és a RAID vezérlőjével nincs semmi gond 64 bites Win 7 alatt.
-
evola
senior tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy AMD Phenom II X2 Black Edition 550 procihoz.
- CPU alias Callisto
- CPU stepping RB-C2Egy Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0 lapban van a proci, ezzel nem tudom megpróbálni sem a 4 magosítást.
Ezt szeretném megtudni ez a két lap közül melyikkel lehetne megpróbálni a + 2 mag feloldását?
- GA-MA790X-UD3P
- ASUS M4N82 DeluxeValamelyiket megvenném hozzá, elég jól tuningolható procinak tűnik, 4 ghz-en még majdnem be tudna bootolni a rendszer, de a mostani lap elég gyenge feszemelés terén, pedig vízzel tudom hűteni..
-
kungzi
veterán
sziasztok
van nekem egy phenom II 555BE procim
próbáltam négy magosítani, alapfeszen kifagyott windows töltése közbe. szerintetek van esély rá, hogy feszemeléssel működni fog?
-
echterion
nagyúr
Persze, csak azért akartam most egy 720 BE-t venni, mert Gianninál 25990-ért volt kitéve, ami a legolcsóbb bolti ár alatt volt egy 5-össel, és ebből még ha levettem volna az áfát, akkor lett volna 20-ért egy nagyon jó kis procim, ami lehet még 4 maggal is ment volna.
Aztán írta, hogy már nincs, pedig a listán még rajta volt. -
Adam333
tag
Hali!
MSi 785gm e51-el megy a magfeloldás? -
echterion
nagyúr
Igazából jelenleg még nem feltétlenül szükséges, csak jó lenne, ha lenne, mert ki tudja, mit hoz a jövő. A 3 mag mindenképp jól jönne, mert akkor egy maradna a háttérben a win-nek, a másik kettő meg tudna arra a pár játékra állni, amikkel játszom.
Azért nem akarok pretested cuccot venni, mert az ÁFA-t vissza tudom igényelni a cucc árából, de ahhoz ugye névre szóló számla kell.
-
szente
addikt
na most valami történt,mert újra inditottam a gépet és most 3 magosként indult újra,pedig be se léptem a biosba...ez mitől lehet?
-
szente
addikt
nah meg jött a lap cpu kombó úgy látszik sikerült feloldani a negyedik magot is.bár még tesztet nem futtattam rajta,de windowsban eddig még nem hibázott,pedg az fsb-t is felnyomtam 221mhz-re.
a kérdés a következő:
az acc beálltásoknál lehet valami értéket megadni magonként -12%-tól +12%-ig.az micsoda?most alapbeállitás szerint -2%-on van.meg lehetett valami fw-t is cserélni benne,azt hibridre raktam,mert defaulton kikapcsolt a gép és nem is lehetett vissza kapcsolni,csak bios reset után... -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
nForce 550-es chipsettel szerelt lapokban működik a magfeloldás? Egy Gigabyte M55S-S3 Rev.2-es lapról van szó.
Üdv.
-
TROG AIR
aktív tag
Üdv .....Asrock M3N78D alaplapban lett
AMD Athlon II X3 440 3ghz -ből phenom II b40....fél napja tesztelem és stabil....az ok hogy b40 lett belőle? -
-
szente
addikt
hali
milyen lapot tudtok ajánlani az iponnál amivel tudok sok magosítani?az a lényeg legyen benne integrált vga és olyan 20-23k között legyen.
procit is ajánlhattok hozzá,szintén ilyen árkategórában szintén az iponból!köszi
szép napot!
-
Salvatore
tag
Ha 4 magosítva használom, akkor Deneb-et ír és nem Regort. Ilyenkor létezik, hogy van benne L3? Egyébként az L3-at milyen opcióval lehet bekapcsolni Gigabyte lapban?
-
kamarush
csendes tag
darál0w hozzászólására felbuzdulva, a negyedik mag teljesítményét visszavettem először -6%-ra az acc-ben; ott nem volt jó; -12%on már 50 perce stabil a prime alatt mind a 4mag 3600on
erre nem is gondoltam
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest