- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
stul87 #12137 üzenetére
Tipikus magyar hozzáállás vagy sem..amivel megvagy elégedve nem cseréled +10fps-ért..főleg úgy ha bőven a játszható szinten vagy 3-4játéknál..ami miatt max elgondolkodnál rajta mert azt mondja vki h jobb lesz....
Én anno azért nemcseréltem 7re mert az X-fi hangkarim annak ellenére h ottvolt a win7 embléma megse nyekkent 7alatt..így elkellett adjam...utánna jött a 4magos proci+ a 8gb ram..mivel 32es-xp nemlátta muszály voltam váltani...
Mondjuk hozzáteszem megérte!
Ha most "feljebb" váltanék..os tekintetében csak SSD-vel tenném...lassan tényleg létszükség lesz hogy arról fusson a rendszer...de amíg kilehet húzni nemváltok, bár örök álom marad anyagi tekintetbe a "jóár".
Nekem fontos a nagy tár és ez dönti a mérleget még a hdd-javára.
Ez az SSD-ben még nincs meg..csak a magas ár..
Jövőre sztem jólesz annyira az ára egy 256osnak h megérje vegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged