- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Nagy öröm és boldogság, vettem ma egy Asrock FM2A85X-et, egy A10-5700-al, valamint 2x4GB 2400-as GEIL RAMot (GEL38GB2400C11ADC 1.65V).
1. Lapozgattam kicsit a füzetet, bepattintottam a memóriákat, hogy duálban menjenek, úgy is megy, ellenben ha megmondom az alaplapnak, hogy ez a memória 2400-as, akkor nem indul. MÉRT?!
2. A másik, olvasgattam itt, hogy C6-ot kapcsoljam le, turbót ki, ilyenek. Valaki összefoglalná, hogy mit hova állítsak, hogy jó legyen? Nem az a lényeg, hogy 5000 FPS legyen a Doom 8ban, hanem stabil, hűvös, energiatakarékos legyen.
3. 1.20-as bios van most a lapon. Fel merjem rakni az 1.60-at? Valaki próbálta már? Arra gondoltam, hátha megjön az esze a lapnak és hajlandó 2400-on hajtani a memóriát.
4. Tuningolni nem szoktam, bár azon gondolkodom, hogy ezt a gyári hűtőt, ami ránézésre is, és 5 perc használat után is úgy vélem semmire sem való, lecserélem egy X2 6000+ hűtőjére, abban van anyag. Vagy az, hogy pár perc után ilyen meleg, beállítás kérdése?
5. Általában nem játszok. Ha meg mégis, akkor 1280*768-as felbontásban, és nem zavar, ha nem fullon van minden. Viszont érdekelne, hogy ez a cucc így milyen proci + VGA párnak felelne meg? Ha lehet AMD vonalon mondjátok, az intelt, nvidiát még annyira sem követem, mint ezt. Most egy HD4670 + Athlon II X2 255 + Asrock N68C-S UCC + 2x1GB DDR3 1333-t cserélek erre.
6. D-SUB-ot és HDMI-t akarok klónban használni, D-SUB elsődlegesként, hangot csak a hangkártyáról akarok hallani. (ez mindig küzdelem volt, végül sikerül valahogy, de fogalmam sincs, hogy mitől)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest