- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Érdekes kérdése ez, hogy nem lenne rossz. Önmagában nem, persze. No de mire nem lenne rossz?
Nem nagyon ismerem a 7750-et, de gyorsba néztem PH!-s tesztet róla. Crysis 2 1080p-ben fullon, 20fps. Drit 3 szintén fullon 26 fps, BF3 AA nélkül 1080p-ben 34 fps... Na ez szerintem harmat gyenge.
Persze mint APU ütős meg minden, de nem látom a célcsoportot ezen az árazáson.
Mert ha egy gyengébb olcsóbb apu mellé teszel egy erősebb vga-t akkor már jobb eredményeket lehet elérni 1080p-ben is. Ha meg Kaveri esetén lejjebb veszed a felbontást akkor ugyan biztos lehet nyerni pár plusz fps-t, de ugyanott vagy mintha egy rich vagy trinity mellé veszel egy 6670-et dual graphicsba + 15k-ért. Megint csak nem éri meg.Persze árazás kérdése az egész. Az iPonban most láttam 7850K-t 52.000 forintért. Ha ez lemegy pár hónapon belül 30-35k-ra akkor okés. De így biztos nem éri meg.
@Vartanus:
Nekem is azért van APU-m mert kellett egy kis fogyasztású konfig a C2D +9800gtx után. Spóroltam is vele havi 3000-3500 forintot. De ha "gamer" pc-t akartam volna összerakni, akkor biztos nem apu-t veszek.
Most szívok is miatta, mert elkapott a gépszíj játszhatnékom támadt (ugye BF3-4 stb) és max egy 270x-et tudok mellé venni úgy, hogy örülhetek ha nem lesz cpu limites így is.
Most meg arra nincs pénzem, hogy komplett konfigot cseréljek lapostól procistól. Tehát marad ez a megoldás.
Szóval jó dolog ez az apu meg minden, de csak a helyén szabad kezelni. Régebbi játékok közepes felbontáson, közepes grafikai minőségben alap / átlag fps-sel. De komolyabb játékos pc-nek szerintem felejtős. Tényleg nem azért van.Egyébként itt fent épp azt fejtegettem, hogy egy normál 7750-es is egy rakás szar a mai játékok szemszögéből nézve. Itt a forrás. Nézd meg mit tud egy 7750. És ezek majd 2 éves játéktesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest