- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátom szeretné fejleszteni a fia gépét, aki gőzerővel csak játszana. A jelenlegi keret 60..65k.
Rákérdeztem konfig ajánló topikban, ahol egy intel-es gépet javasoltak vagy amd vga nélküli x4-et. [link]Ezt továbbítottam is barátom irányába. Viszont külső VGA-ra (mint kiderült) leghamarabb jövő tavasszal lesz csak keret. Emiatt elkezdtünk nézelődni AMD APU irányában, hogy azért tavaszig is tudjon játszogatni az inas.
Én egy barátom A8 x4 6600k-s gépet pakolt össze, míg én inkább A10 5800k-t javasoltam számára.
Keresztkérdés: jelenleg elérhető APU-kkal milyen AMD VGA "tud" együttműködni?
A jelenlegi tervekben HD7770 van, de javasolták a 7790-et (lásd előbbi link), mert jóval gyorsabb tőle. Illetve van-e értelme ilyen irányban gondolkodni a bővítéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest