- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
katt777 #10263 üzenetére
Aham. Szóval a Logout-ot hagytad abba. Most már értem is, hogy minek
Biztosan sok imádód volt.
Veled még vitatkozni sem lehet, komolyan mondom. Nem vagy fogékony semmire, amit elképzelsz az úgy van.
Innentől kezdve ne is csodálkozz, hogy nem kíváncsi senki a logoutodra. Nem most kezdődött ez. Még tagja sem voltam a fórumnak
frescho A6-os tesztje pedig szerintem nagyon jó. De amint látod mások szerint is, mivel neki nem kellett sem törölnie, sem abbahagynia a tesztek írását. Sok ilyen minőségű tesztet kívánok még neki. Remélem A10-esekkel és komolyabb vga-kal is tud majd tesztelni, és megismétel egy tesztet más cpukkal is ahogy az A6-5400K esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest