Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Stonerice
üzenetére
Hogy mi milyen limit, és hogyan mérhető, az nem elképzelés kérdése. Olyanokkal tényleg nincs értelme vitázni, akik ezzel nincsenek tisztában, vagy szánt szándékkal figyelmen kívül hagyják.
frescho: Ezeket én sem vitattam. Viszont, ha korlátozod a beállítást, hamis képet kapsz. Ezért tartom hülyeségnek és nevetségesnek egy erős VGA-t gyenge beállításokkal tesztelni, aztán bőszen CPU-limitre hivatkozni (lehet persze holmi átlagra hivatkozni, de az akkor is a beállítások tesztelése, nem a hardveré, és nem igazol mást, minthogy rosszul építettünk hardvert). Akinek elég a gyengébb grafika, vegyen középkategóriás VGA-t, és a kihajtása is meglesz ugyanolyan játékélménnyel (persze úgy nem lehet villogni, milyen király VGA-nk van
). Én azért vettem HD7870-et, hogy kihasználjam, és ha kihasználom, 50%-on is elég alá az A10 (ráadásul 25FPS fölött vagyok mindenben). Sajnos 1-2 játékban tapasztalni "vegyes limitet", amelyet biztosan a szoftver okoz, mert ha túlhajtom, vagy akár leszabályozom a VGA-t, ugyanazok az igénybevételek maradnak a proci és a VGA részéről is, miközben más játékoknál simán megvan a kihajtás, még 1280x1024-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Én azért vettem HD7870-et, hogy kihasználjam, és ha kihasználom, 50%-on is elég alá az A10 (ráadásul 25FPS fölött vagyok mindenben). Sajnos 1-2 játékban tapasztalni "vegyes limitet", amelyet biztosan a szoftver okoz, mert ha túlhajtom, vagy akár leszabályozom a VGA-t, ugyanazok az igénybevételek maradnak a proci és a VGA részéről is, miközben más játékoknál simán megvan a kihajtás, még 1280x1024-ben is.