Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

Lassan kitapasztalom a konfigom erejét. Nincs csillivilli 3D-s tévém de észrevettem hogy a PowerDvD 11-ben lehet 3D-s azonnali konvertálást csinálni hagyományos vörös-kék szemüvegre is. DvD filmeknél tökéletesen működik a konverzió és a konfignak is csak 15-20%-át veszi igénybe terheléskor - ha jól tudom a powerDvD tud iso fájlokat is kezelni és arra gondoltam hogy akár BR filmekkel is kipróbálnám mindezt. Elvileg a konfignak még ezt is el kéne tudni a vinni realtimeban? Azaz egy 1080p-s BR.iso-t ha konvertálok a progival 3D-re akkor nem fog összecsuklani a gép?

Vagy ne álmodozzak ennyire és maradjak csak a dvd konvertálásnál? divx és xvid filmeknél nics valami hasonló cucc amivel lehetne ugyanígy konvertálni filmeket erre a régi 3D technikára vagy esetleg 720p-s vagy 1080p-s mkv-t is nem lehetne-e valamilyen progival ugyanígy konvertálva lejátszani amit elbír a gépem?

Ha offline konvertáló progit tudtok ajánlani az is jó nekem persze. :D

GeneraL_XTX: Nekem is ilyen lapom van ilyen eredményeket produkál az A8-560-os procival és 2x2 gigás kitben levő ramokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés