Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Közel 1 hónapos késéssel jött meg a csomag és úgy nézett ki mint amit a kutya szájából rángattak ki... Ez az egyik. A másik, hogy munkatársam vette át, hisz ki gondolta hogy ez mégis megjön?? Főleg, hogy az Aramex átadta a DPD-nek így igaz kaptam értesítést de a DPD-től amitől vártam/várok hetente csomagot....
És akkor most én foglalkozzak vele, hogy küldjem vissza a saját pénzemen vagy adjam el? Én nem értem, ha egy csomag úgy látszik elveszett és vissza is térítik a pénzt akkor miért nem stornozzák a szállítást ha "mégis előkerül"? -
Szajo
őstag
Sziasztok!
Rendeltem az Amerikai Amazonról, majd a csomag "elveszett" így kértem pénz visszatérítést. Az Aramex szállította --> Késett/eltűnt --> Amazon Refundolta a teljes összeget nekem --> Meglett a csomag az Aramex átadta a DPD-nek majd a DPD leszállította a munkahelyemre amit munkatársamék át is vettek. --> Most az Amazon írt egy emailt, hogy küldjem vissza a csomagot Októberig vagy megterhelik a kártyámat a teljes összeggel....Na most ilyenkor mi van?
Most a szállítást visszafelé én fizetem?
Egyáltalán, hogy terhelik meg a kártyámat "engedélyem" nélkül majd?
A csomag tartalma már nem kell mert vettem máshonnan azóta ilyen terméket.Mit lehet tenni vagy mi az "eljárás"?
Ui.: Küldtek valami vonalkódokat és kinyomtatandó dolgokat amiket a csomagra kell ragasszak, de azt írja, hogy én válasszam ki a csomagküldőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest