- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez szép és jó de nehogy már én tehetek róla, hogy minimálbért kapnak a postai dolgozók. Megint könnyű a pénzre fogni mindent. Ezt beszéljék meg a főnökeikkel. Ne a fogyasztó szívja meg. Én sok esetben nem is küldök már postával. Inkább futár, wevox, foxpost stb. Semmivel sem drágább, de legalább gyors. Sokszor külföldi csomag hamarabb megjön olcsóbban mint a magyar postai. Vicc. Akkor hol a pénz?
-
torma1981
veterán
Akkor érdemes lesz lesni a cuccokat fekete pénteken? Meg hétfőn? Komoly leértékelés szokott lenni?
-
torma1981
veterán
válasz
sarasota123
üzenetére
Szia. Igen látom is a zárolást.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Tegnap sajna elfogyott egy termék amit rendeltem. Az eladó írt rám hogy nincs több, de a lovét leemelték a számlámról. Mikor kapom azt vissza? Mennyi idő kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest