Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postas99
üzenetére
Nekem általában 2 nap alatt megjön a visszautalás. Most bele futunk hétvégébe, ezért ne várd péntekig.
Írni nekik a szokott módon tudsz:
Oldal alján: Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie unsKiválasztod a rendelést, megírod miért kerested őket (korábbi ügyintéző mit ígért).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Postas99
üzenetére
A szó amit keresel nem a "várt", hanem a várható....Az értékelő e-mailt a rendszer - aminek több-tízmillió felhasználója van - automatikusan küldi, épp ezért történhet olyan baki, hogy előbb kiküldésre kerül mint ahogy ténylegesen megkaptad a terméket.
Azt ugye te se gondolod komolyan, hogy a kis Charles 10Ł-os órabérért egyesével küld levelet "moooost megszívatom a magyar megrendelőt" felkiáltással?
Ez nem egy garázscég, nem is a vatera, de azt gondolsz amit akarsz, szíved joga

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postas99
üzenetére
A kindle-s témára kindle topikban tudnak válaszolni (nekem úgy rémlik azért nem szállítanak belőle, mert mindenki kérte hogy távolítsák el a reklámokat belőle - Amazon meg nem magának az ellensége).
Zola007: Ok. Téged sem akarlak meggyőzni róla, hogy Amazon "kicsit" jobb cég mint az átlag. Amit az ügyintéző mond az úgy is van/lesz. Ha mégsem, akkor meg hivatkozol rá hogy ezt mondták neked és visszakeresik a chatlogot. Külföldön az ügyfélnek van igaza. Mindig.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postas99
üzenetére
Nem feladatom meggyőzni téged, de ha Amazon oldalán azt látod dispached akkor azt tuti feladták.

És igen, ha normál szállítást kértél, akkor Magyar Posta fogja kézbesíteni, mivel hozzájuk tartozik ez.
Express szállítás mellett UPS, DHL vagy Magyar Posta kézbesíti, de leginkább UPS.Az én példámmal csak azt akartam mondani neked: gyorspostával ide ért időben a csomag.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postas99
üzenetére
Felesleges Amazont szidni ezért.
Nekem már január elején rendelt csomagjaim is megérkeztek gyorspostával. (volt amelyik 2 nap alatt)
Ebből szerintem kiderül hol kell keresni a vétkest: Magyar PostaMost látom mi a nicked.
Akkor nem is értem miért nem itthon keresed a hunyókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor nem is értem miért nem itthon keresed a hunyókat.