Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
üdv,
évente kb. 1x rendelek valamit az Amazon.de-ről, kb. ekkor is lépek be a profilomba és mivel lejárt a bankkártyám, ma megadtam az újnak az adatait és rendeltem (azazhogy rendeltem VOLNA) egy 480 euros terméket (eladó: Amazon).Beléptem, jött email-re a kód, jött telóra az sms-kód, megadtam mindent ahogy kell, rendelés ok, fizetés ok (elvileg).
Aztán pár perc után jön egy email, hogy aszongya:
"We had a problem processing your order #304-xxx. It has been canceled and the charges were not processed. Please contact us if you have any further concerns."Először azt hittem mégsem tudták levonni, valami limit miatt, stb. de nem.
Utána már a következő levélben németül (?) kotyogták el, hogy zárolva lett az accountom, merthogy
"Sie laut den uns vorliegenden Daten möglicherweise falsche Informationen an Amazon gesendet haben oder Ihr Amazon Konto auf eine Weise verwendet haben, die gegen unsere Nutzungsbedingungen verstößt."Fals információt adtam meg vagy megsértettem valami szabályzatukat..
Aha. Mivel? Azzal, hogy rendeltem??
Gondoltam live chat, de azt meg addig nem tudom, amíg nem lépek be.
Viszont nem tudok belépni, mert azt mondja zárolva vagyok. Ez van reggel 10 óta.
Megnéztem a számlát, szerencsére az összeg nincs leemelve.Mit lehet tenni? Valami hibás riasztásuk van, ami ennyi ideig tart? Emailre sem válaszolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest