- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Arra én is rájöttem, hogy olcsó húsnak híg a leve az ingyen szállítás az amazon.de-n. És még ugye a 27% ÁFA-t is ki kell fizetni. Valszeg visszatérek a jól bevált Ebay.de-re, ott marad a 19% ÁFA, kifizetem a szállítást, pénzben ugyanott vagyok, mint a 27% ÁFA+0 Ft szállítás, de minden esetben van nyomkövetés, és 5 napnál későbben még sosem kaptam meg a csomagot.
-
tusi74
őstag
Egyelőre csak a csalódottság van az amazon.de kapcsán. 10 év Ebay után, bekapva a horgot az ingyenes szállításra. Lassú (a német Ebay-es csomagok már rég itt lennének), nincs nyomkövetés. Tudom, hogy visszaadják a pénzt, ha lejár a szállítási idő, de nekem a termék kellene.
-
tusi74
őstag
De mivel cipőt vettem, fontos volt, hogy a németről legyen a számozás miatt, meg ugye a német Amazon szállít ingyen 39 € felett. Eddig mindig a német Ebay-en vásároltam, évek óta, soha nem volt gond, most először próbáltam ki az Amazont, de már most csalódás, inkább kifizetem a szállítási díjat, de azért egy közel 80€-s cipőt ne tracking number nélkül adjanak már fel.
-
tusi74
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ok, azért valahol lehetett volna figyelmeztetés, hogy az ingyen szállítás valójában egy lutri.

-
tusi74
őstag
Az lehetséges, hogy egy német Amazonról rendelt 80 €-s áru a Royal Maillel (UK) jön, mindenféle tracking number nélkül? Nesze neked ingyen szállítás. Azt hittem minimum a német posta játszik. Gondolom, akkor az árutól már most elbúcsúzhatom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux Mint
- BestBuy topik
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs