- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz radi8tor #3812 üzenetére
Ja. Nagyon gány. Már a kártyaszámot kéri de még nem számolta bele a szállítási díjat...
"Please tell us the currency of your card. "
Ennél az USD-t jobb ha beállítom az amazon.com-on? (Mastercard webkártya) Esetleg eurót? Vagy mindenképp a ténylegest kell megadni? (Hogy húznak le kevésbé?)Ó de jó!
Kinéztem egy $2.28 + $4.99 shipping-es és egy $8.59 & FREE Shipping-es terméket. És összesen $67.59 dollár lett. Még egy ilyen szemét, átb@szó oldalt...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz pulutodurumo #3809 üzenetére
Ez pontosan hol is van? Ennél ilyet nem látok.
Más:
Most komolyan meg próbálja lefordítani amire keresek ha átváltok angol nyelvre a német Amazonon?
Ennél nagyobb hülyeséget rég láttam...[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Szerintetek ezeket minden probléma nélkül meg tudom venni?
Az utóbbi hatóanyagai itthon is recept nélküliek, úgyhogy nem kéne, hogy gondot okozzon.
Az előbbit úgy látom nem forgalmazza senki itthon, úgyhogy nehéz kideríteni. De csak egy antihisztamin...Kirkland Signature Nighttime Sleep Aid (Doxylamine Succinate 25 mg), 192 Tablets
(Soha nem vásároltam még Amazonról, mert a tróger felület ami a szállítási díjat sem tünteti fel elrettentett, és/vagy találtam jobbat ebay-en/ali-n)
-
mzso
veterán
Nekem az lenne a kérdésem, hogy tudok-e direkt átutalással fizetni?
Valamilyen howto-ban volt olyan de az oldalon nem találtam. A MasterCard vagy hasonló nem hiányzik, mert az önmagában biztonsági kockázat. -
mzso
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest